30. Du är så vacker

679 20 1
                                    

Tisdag.

Klockan var runt 11:00.
Jag vaknade runt klockan 09:00 av att Grayson försökte krama och mysa med mig.......
Jag satt nu vid mitt sminkbord och funderade på hur fan jag ska göra nu.

Om Mattias får reda på ett Grayson, Ethans bror sover hos oss kommer Mattias mörda mig. Om jag berättar för Madde kommer hon också döda mig för hon kommer tro att jag har känslor för Grayson och det hjälper inte om jag förklarar varför han sover hos mig för hon kommer ändå inte tro mig.... I'm fucked..

Plötsligt hörde jag Grayson mumla i hans sömn, jag vände över blicken mot honom och korr där efter öppnade han sina ögon. Han såg sig först omkring men sen fastande hans blick på mig. Han fick genast ett leende på läpparna. Och den här gången var det inte ett snuskigt eller nöjt leende utan det var ett glatt leende. Ovanligt.

"Godmorgon" sa jag. "Godmorgon" gäspa Grayson och satte sig sedan upp i sängen och sträckte efter hans mobil. "Ethan har ringt, jag måste ringa tillbaka" sa Grayson plötslig. "Ethan" tänkta jag tyst för mig själv. Hans namn spelades om och om igen i mitt huvud.

"Hallå? Emma?" Sa Grayson plötligt. Jag vände blicken mot honom och såg att han stod rätt framför mig. "Va?" Fråga jag förvirrat. "Kan jag gå ut och prata med honom eller?" Fråga Grayson plötsligt. "Med vem?" Fråga jag. Grayson flina till. "Med Ethan" fråga han sedan. "Aa absolut medans du snackar med ethan kan du fråga Mattias när din begravning kommer att vara" sa jag ironiskt. "Sååå jag kan inte gå ut?" Fråga Grayson sedan förvirrat. "Nej Mattias kommer höra dig" svara jag. Grayson sucka. "Du måste stanna här inne men jag kan gå ut så länge om du vill prata ifred" sa jag. Grayson nicka.
Jag reste mig upp och gick mot dörren. Jag vände mig om och titta på Grayson, och han tittade på mig. "Säg inte till Ethan att du stannar hos mig okej?" Fråga jag. Grayson svara inte utan nicka. Jag gav honom ett lätt leende innan jag gick ut ur mitt rum och stängde dörren bakom mig.

Jag gick ner för trapporna och in i vardagsrummet och hittade Mattias sovandes med en chipspåse i famnen och med chips smulor över hela sig. Jag kunde inte låta bli att skratta.

Mattias är väldigt lätt väckt så han vaknade av att jag skratta. "Va vad händer" fråga Mattias halvnaket.

"Nä inget" skratta jag och satte mig bredvid honom. "Har du hört någon från läkaren?" Fråga jag.
"Nä dom sa att dom skulle ringa någon gång i veckan bara för att se hur jag har de och sånt" svara Mattias.

Jag skulle precis svara när jag hörde Grayson säga "är du dum?!"
Jag vände genast blicken mot Mattias. Han tittade upp mot taket. Fuck han hörde de också, jag är så körd.

"Vad var det där?" Fråga Mattias och vände blicken mot mig.
Jag visste inte vad jag skulle svara, jag behövde komma med en trovärdig bortförklaring. "Ehh det var Madde" svara jag.
"Madde? Vad gör hon här?" Fråga Mattias med en frågande blick. "Ehh jag ringde henne igår för jag började tänka på Ethan igen och.....jag tänkte prata med mig men du låg och sov och jag ville inte väcka dig" svara jag.
"Ah jag förstår, Madde kan komma hit när hon vill så det behöver du inte oroa dig över" svara Mattias. "Tack" svara jag.
"Okej kila upp till Madde nu" sa Mattias. Jag svara inte utan gav honom ett lätt leende innan jag gick mot utgången.

Direkt när jag hade klivit ut ur vardagsrummet kutade jag intill mitt rum, jag öppnade dörren och såg att Grayson låg på sängen och scrollade igenom hans telefon. "Vad är de för fel på dig? Mattias märkte oss nästan" sa jag och tittade på Grayson med en frustrerad blick. "Va gjorde han?" Fråga Grayson sedan. "Ja du måst viska eller prata lägre när du snackar med någon i telefon för annars kommer Mattias märka oss" svara jag. "Ja okej jag ska vara mer försiktig" svara Grayson. "Bra" svara jag och satte mig vid sminkbordet.

Jag såg i min ögonvrå att Grayson tittade på mig, jag vände min blick mot honom och vi fick genast ögonkontakt. Han log lätt utan att bryta ögonkontakten. "Vad?" Flina jag. "Inget.....du är bara så vacker" sa Grayson plötsligt.

Tycker han att jag är vacker?

--------
Fett weird avslut men hade bråttom. Är jag skrev de sååå Aa men hoppas ni gillade det ändå 💙💙💙💙

Fuck boy |E.DWhere stories live. Discover now