6. Hade vi sex?!

1K 25 2
                                    

Jag vakna av att jag hörde någon tuta med deras bil utifrån. Jag satte mig långsamt upp och såg mig omkring, jag och Ethan låg i min säng. Han sov. Jag försökte tänka tillbaka på vad som hände. De ända jag kom ihåg var att vi lyckades dricka upp vodkan och sen började vi hångla. Jag minns också att han bar upp mig till mitt rum men sen blev de svart.

Jag vände min blick mot honom och insåg att mitt täcke låg över honom men att han inte hade en tröja på sig. Jag tog genast bort täcker och såg att han var helt naken "Du måste skämta med mig?!" sa jag och reste mig upp och ställde mig framför speglan. Jag hade fortfarande på mig mina underkläder men hela min överkropp var fylld med sugmärken. På halsen och på bröstet.

(Asså inte på pattarna utan ovanför typ haha)

Jag sucka och satte mig i sängen igen "Vad fan har jag gjort?!" sa jag tyst för mig själv.

Jag la täcket över Ethan så jag slapp se hans as. "Jag kommer aldrig sova i den här sängen igen" tänkte jag för mig själv. Jag hoppade en bit närmare Ethan och bestämde mig för att väcka honom, förhoppningsvis visste han vad vi hade hållt på med.

Jag putta på honom lätt men han vakna inte. Jag putta till honom ännu en gång men hårdare än förra gången men han rörde sig inte 1 milimeter. Jag såg mig omkring och såg ett glas med vatten på mitt nattygsbord. Jag tog tag i den och hällde de på hans ansikte. Han satte sig hastigt upp. Han såg sig omkring men hans blick fastnade på mig. Han fick genast ett snuskigt flin på läpparna.

Återigen tänkte jag inte två gånger för nu satt jag framför honom med bara underkläder, jag tog genast tag i en kudde och la den framför mig för att täcka min halvnakna kropp. "Vet du vad som hände?" fråga jag och titta på Ethan, han titta mig rakt i ögonen och log med ett flörtigt leende. "Jag kommer ihåg allt" Sa han nöjt. "Berätta!" sa jag med en bestämd röst. "Varför?" svara han. "För att jag vill veta" sa jag och titta på honom med en allvarlig blick. "Sorry men nej" svara han. "Varför kan du inte bara berätta?" sa jag och suckade. "För det är inte gratis" svara han.

Fan vad kommer han göra? Han kommer förmodligen tvinga mig göra någonting jag kommer ångra restan av mitt liv.

"Okej, vad vill du att jag ska göra" sa jag med en lätt suck. "Vet inte än, låt mig fundera ett tag" Sa han med ett flörtigt leende. "nej men snälla säg bara" sucka jag. "De ända jag kan säga är att du var vild" Flina han. Jag titta på honom chockat.

De värsta senariot skulle vara om jag hade sex med honom. Han gjorde det ganska klart att vi hade de för han sa att jag var vild och plus låg han helt naken i min säng.

Jag satt och funderade men blev avbruten av att jag hörde att ytterdörren stängdes igen. "Jag är hemma!" hörde jag Mattias säga ifrån hallen. "Shit!" sa jag och satte på mig min morgonrock för det var det ända plaggen som döljde alla sugmärken jag fått. "Klä på dig!" Viska jag högt till Ethan som genast satte sig upp. "Vad är de? är polisen här?" fråga han. "Nej det är min bror och om han ser dig här sittandes naken i min säng kommer han att döda dig!" sa jag och slängde hans kläder på honom. Ethan började sätta på sig sina kläder, jag stängde dörren och gick ner till köket där Mattias stog och gick igenom lite post. På väg intill köket fick jag syn på vodka flaskan som stod på hallbänken. Jag tog hastigt tag i den och gömde den bakom mig, jag tänkte precis gå tillbaka till mitt rum men blev stoppad av Mattias. "Tja" sa han. Jag vände mig om men flaskan bakom min rygg. "Hej" svarade jag med en nervös röst. "Varför har du på dig din morgonrock för? klockan är typ 18:00" sa han och titta på mig med en fundersam blick. "Ehm..jag skulle precis hoppa in i duschen" svara jag. "Aha okej" svara han och fortsatte gå igenom posten. Jag skyndade mig tillbaka till mitt rum, jag öppna dörren och möttes av en shirtless Ethan. Han hade hunnit sätta på sig byxorna, han titta på mig och log. Jag himla med ögonen och gömde vodka flaskan i min garderob under en hög med kläder. "Skynda dig Mattias kan komma in hit vilken sekund som hälst" sa jag och titta på Ethan. "Måste jag redan gå, vi har inte ens hunnit filma våran romantiska kortfilm?" sa han med en obehagligt flörtig blick. "Vi skiter i filmen, det är dags för dig att dra, du får hoppa ut genom fönstret så inte Mattias ser dig" sa jag och bokstavligen putta honom mot fönstret. Ethan sucka och hoppa ut genom fönstret. "Vi ses imorgon babe" sa han och blinka med ena ögat. "Kalla mig inte de" sa jag lite små irriterat. "okej älskling" sa han och började gå. Jag himla med ögonen och stängde sedan igen fönstret.

-----------

hoppas ni gilla kapitlet!!!

Fuck boy |E.DWhere stories live. Discover now