1. Förfesten

1.4K 27 3
                                    

Nu var vi nästan här. Bara en vecka kvar av grundskolan. Grundskolan fylld av stress , press och ångest. Det är dags att säga hejdå till grundskolan och säga hej till gymnasiet. En ny chans i livet.

Det var fredag och ikväll hade Ethan och Grayson fest. Ethan och Grayson är skolans bad boys och nog dom populäraste killarna på skolan. Dom går i skolan korridorer och tror att dom äger stället med nians tjejer dreglandes bakom dom. Ja Ethan och Grayson är snygga men kom igen. Dom hade imprencip hela nians tjejer runt lillfingret, de ända dom behövde göra var att ge dom blicken så hade dom tjejerna precis där dom ville ha dom för när tjejerna får blicken tror dom att killarna är intresserade av dom. Men i självaverket är det bara att få dom runt lillfingret.

Dom är känslokalla och bryr sig inte om vad andra tycker och tänker utan de ända som spelar någon roll för dom är deras status. Tjejerna dom hade runt lillfingret använde dom också som ett slags vapen. Så fort någon inte gjorde som killarna sa skickade dom tjejerna på den personen. Som sagt så var tjejerna lindade runt deras lillfinger och det ända tjejerna ville ha från killarna var deras uppmärksamhet och så fort killarna blev missnöjda ville tjejerna göra dom nöjda igen för då trodde tjejerna att dom skulle få killarnas uppmärksamhet.

Tycker helt ärligt synd om dom tjejerna, dom kämpar för killarna men de dom inte vill erkänna för sig själva är att killarna inte hade gjort ett skit för dom. Det är bara så dom är.

Det ända killarna ville ha var sex, inga känslor inblandade. Rykten säger att dom båda har legat med tjejer som har tagit studenten. Trovärdig? Förmodligen.

-----

Jag och min bästa vän Madde satt hemma hos henne och gjorde oss iordning till killarnas fest och såklart förfestande vi genom att dricka lite alkohol. Vi båda hade druckit ett glas med redbull och vodka och nu satt vi med en varsin cider, högtalaren var på och vi lyssnade på Bruno Mars. Jag satt och plattade håret medan Madde sminkade sig. "Vad ska du ha på dig ikväll?" fråga jag medan jag plattade en slinga utav mitt hår. "Jag vet inte riktigt, har inte bestämt mig än" Svara hon medan hon applicerade mascara. "Men asså vad hade du tänkt dig? en klänning, short och en crop top?" Fråga jag. "Jag tror jag kommer ha en sexig klänning, jag vill ju sticka ut och få Graysons uppmärksamhet" Svara hon med ett flörtigt leende. Jag tittade på henne och himlade med ögonen.

För ungefär två månader sen fick Madde blicken av Grayson. Madde är helt övertygad att han är betuttad i henne. Jag har sagt åt henne flera gånger att han gör så till alla tjejer men Madde tror att hon är speciell för honom men i självaverket är hon bara en av 100 tjejer runt hans lillfinger.

"Du då, vad ska du ha på dig?" fråga Madde plötsligt. Jag vände blicken emot henne.

"Ehm jag ska ha en skit snygg vit topp och ett par slitna shorts" Svara jag. "Let's see it" Sa Madde exalterat. Jag log lätt mot henne innan jag gick emot min väska och plockade fram kvällens outfit.


Madde titta på min outfit och hennes haka föll

Йой! Нажаль, це зображення не відповідає нашим правилам. Щоб продовжити публікацію, будь ласка, видаліть його або завантажте інше.

Madde titta på min outfit och hennes haka föll. "Herre jävlar vilken snygg topp!" Sa hon och stirra på klädesplagget. Jag flina åt henne. "Nej men asså på riktigt jag vill typ ha din topp" Sa hon och titta på toppen med ögon lika stora som golfbollar. Jag sa inget utan skrattade åt henne. "Jag kan hjälpa dig med din outfit om du vill" Sa jag och la ner mina kläder i väskan igen. "Jag gärna, jag suger på att välja ut kläder" svara Madde och gick och satte sig på henns säng medan jag gick emot hennes garderob.

"Du ville ha en klänning eller hur?" fråga jag. "Precis en utstickande, jag antar att de flesta tjejerna kommer att ha på sig vita klänningar så jag vill ha en mörk klänning" Sa Madde bestämt. Jag svara inte utan nicka. Madde hade typ 100 olika klänningar så det tog ett tag för mig att hitta "The one". Efter några minuters letande efter den perfekta klänningen. Jag hittade en riktigt snygg mörk röd klänning.

"Vad sägs om den här klänningen?" fråga jag och höll upp klänningen

Йой! Нажаль, це зображення не відповідає нашим правилам. Щоб продовжити публікацію, будь ласка, видаліть його або завантажте інше.

"Vad sägs om den här klänningen?" fråga jag och höll upp klänningen. Hon titta på den och fick genast ett leende på läpparna. "Omg där är klänningen jag snattade ifrån H&M" sa hon och tog tag i klänningen. Jag fick en frågande blick på ansiktet. "Vänta va, snodde du den!?" skratta jag och titta på henne chockat. "Ja vadårå?" Svara Madde som om de var självklart. Jag flina och skaka lätt på huvet.

-----

Tiden gick fort, vi klädde på oss våra kläder och fixade till de sista, vi hade lyssnat på musik och druckit upp ytterligare en varsin cider men nu var det dags att dra hem till Ethan och Grayson för "årets" fetaste fest.

-------------

Hoppas ni gilla de första kapitlet!

Fuck boy |E.DWhere stories live. Discover now