29. Stanna hos mig

658 23 2
                                    


Jag titta chockat på Grayson, jag visste inte vad jag skulle säga eller göra utan jag var helt frusen. Garyson titta på mig med ett lätt leende och gick närmare mig och omfamnade mig i en kram. Jag besvarade kramen för att inte verka otrevlig. Så fort vi släppte kramen såg jag mig hastigt omkring för att se till att inte Ethan var med honom.

"Hur är läget?" Fråga Grayson sedan med en glad ton. "J...jo de bra" svara jag med ett lätt leende. "Vad är de? Det ser ut som att du sett ett spöke" skratta Grayson lätt till. "Förlåt det är bara att jag inte förväntade mig att träffa dig här" svara jag och titta upp mot Grayson. "Tro mig jag hade inte varit här men jag har inget val" svara Grayson. Jag höjde ena ögonbrynet "vad menar du?" Fråga jag sedan. "Farsan sparka ut mig" svara Grayson sedan. "Vänta va? Får du inte gå hem?" Fråga jag chockat. Grayson skaka på huvet "Nope inte på ett tag iallafall" svara Grayson sedan. "Men vart ska du sova?" Fråga jag. "Inga av mina polare kunde låta mig stanna hemma hos dom i en längre period så jag snacka med han som säger baren och fråga om jag kunde sova i deras kontor och det fick jag" svara Grayson. "Hur är kontoret då?" Fråga jag. "Svinstia" svara Grayson kort. "Men varför spraka din pappa ut dig?" Fråga jag. Grayson sucka. "Du minns den där kvällen när du och jag var uppe i min farsas rum och rökte?" Fråga han plötsligt. Jag nicka. "Aa det saknades runt 15 joints (weed) och han la skulden på mig så jag behövde packa mina väskor och dra" svara Grayson.

Jag visste inte vad jag skulle säga....Grayson titta på mig och såg att jag varg anskaffa chockad över det han precis hade sagt. "Men Aa, en sak bara gå inte runt och berätta det här för någon. Det är lixom en hemlis" sa Grayson plötsligt. "Jag hade inte tänk berätta för någon" svara jag och titta mot Grayson. Han svara inte utan gav mig ett lätt leende. "Du jag måste nog dra mig in igen" sa Grayson. "Aa okej" svara jag kort. "Kom här" sa Grayson och la hans armar runt mig och krama mig.
Hans hud var iskall, det måste nog inte finnas någon värme i kontoret han sover i.
"Men vi ses kanske snart igen" sa Grayson när vi hade släppt kramen. "Aa de gör vi" svara jag och titta upp mot Grayson.

Han gav mig ett sista leende innan han vände sig om och började gå mot baren. Jag såg på honom att han inte ville vara där.

"Du garsyon?!" Ropa jag och han vände blicken mot mig. "Om du vill kan du sova hos mig ett tag" ropa jag.
Jag såg direkt ett stort leende på Graysons läppar och jag visste direkt att det var ett ja. "Aa låter bra, ska bara hämta min väska" sa Grayson och gick in i baren.

---

Vi utanför min ytterdörr.
"Okej nu ska jag gå igenom ett par snabba regler" sa jag och Grayson nicka.

"Du får inte gå någon annanstans i huset än på mitt rum, bara om du måste på toa men då måste jag se till att Mattias inte ser dig" sa jag. "Vem är Mattias?" Fråga Grayson. "Det är min storebror och om han ser dig komma han bokstavligen mörda dig, så låt honom inte se dig" svara jag. Grayson nicka. "Om du är hungrig måste du säga till mig så hämtar jag det åt dig" svara jag. "Okej är det allt?" Fråga Grayson. "Ja" svara jag kort. Grayson nicka lätt. "Mitt rum är den första dörren till vänster och var försiktig när du går upp för trapporna för vissa trappsteg knarrar" sa jag och var precis påväg att öppna dörren men Grayson avbröt mig. "Vänta ska inte du också upp?" Fråga Grayson plötsligt. "Nej jag sa ju jag och Mattias har en old school kväll, du kan gå och lägga dig så kommer jag upp senare"
"Okej" svara Grayson. Jag nicka och öppnade dörren.

"Hej!" Ropa jag från hallen så Mattias visste att jag var hemma. "Det tog lång tid!" Ropa Mattias tillbaka. "Aa jag träffade Madde utanför kiosken!" Ropa jag tillbaka. Mattias svara inte.
Jag pekade mot trappan och Grayson smög sedan upp och gick intill mitt rum. Jag gick med kassen i till vardagsrummet och gav Mattias hans älskade chokladglass och Cola.

Ja satte mig sedan i soffan och vi började kolla på Scooby-Doo.

1,5h senare hade jag börjat bli trött. Jag vände över blicken mot Mattias och såg att han redan sov. Jag flina till och stängde av tv:n och gick upp till mitt rum. När jag kom in såg jag att Grayson låg i min säng. "Tja är det okej om jag sover i din säng? golvet ser inte så bekvämt ut" sa Grayson. Jag tittade på honom och nicka "Aa det är lugnt" svara jag. "Tack" svara han och la sig under täcket.

Jag gick mot mitt sminkbord och tog min pyjamas som hände på stolen. Jag brydde mig inte om att jag bytte om framför Grayson för i mitt rum var det kolsvart och man såg bokstavligen ingenting.

När jag hade bytt om gick jag och la mig i sängen och vände ryggen emot Grayson. Jag kände att han hopade närmare mig och la hans arm runt min midja. "Grayson, inte för att vara sån men kan du snälla hoppa lite åt sidan" sa jag. "Ara sorry menade inte att göra dig upprörd" svara Grayson. "Nej blev inte upprörd vill bara inte skeda.." svara jag. "Jag förstår" svar Grayson och la sig sedan med hans rygg emot mig.

Jag var förvånad. Grayson var inte som han brukade vara. Förut var han dryg och inte hade respekt för någon men nu är han omtänksam. Vad hände? Från en fuckboy till en goodboy......

Jag låg och funderade ett tag men kom inte på något. Det kanske hade något att göra med att han blev ut sparkad från hans hus eller något med Ethan.

Jag orkade inte fundera på det längre så jag slöt mina ögon och somnade efter några minuter.

--------
Hoppas ni gillade kapitlet!!!
<33

Fuck boy |E.DWhere stories live. Discover now