Kapitel 27

839 36 5
                                    

Liam's pov, två år senare

Jag har fortfarande inte kommit över henne. För två år sen splittrades one direction. Det var för vi börjar bli för gamla (lol 24-26). Vi hade berättat det för fansen på vår sista konsert. Livvie är nio år nu. Dörren öppnas och in kommer Livvie med två kompisar. *Hej pappa.* Säger hon och går upp till sitt rum. Jag tar fram Jasmine's gamla låtbok som jag har haft kvar. Jag tar fram min gitarr och spelar några låtar. Min mobil ringer och jag svarar. *Hej vem är det?* Frågar jag. *Hej, det är Niall.* Hör jag en irländsk accent. *Hej Nialler, vad vill du?* frågar jag. *Louis ringde nyss och ville att vi skulle göra en sista konsert innan vi blir för gamla. Zayn och Perrie har redan gift sig och fått två barn.* Säger han. Jag har inte pratat med honom på länge. *okej visst.* säger jag och han säger när och var. Jag lägger på. Livvie kommer plötsligt ner och hennes kompis går ut. Hon sätter sig bredvid mig. *vad är det här för något?* frågar hon och tar upp Jasmine's låtbok. *din mammas gamla låtbok.* Säger jag och hon tittar igenom den. *vart är hon igentligen?* att hon inte har fattat? *borta. Innan du var född fick hon cancer och dog när du var fem. Det var därför du fick säga hejdå till henne.* svarar jag och tar upp ett brev hon gav mig. *Jag fick den av henne när hon lämnade oss.* Jag ger Livvie brevet och hon börjar läsa. Hon kan läsa bra. Det tar ett tag innan hon jag läst klart den. *Killarna vill ha en sista konsert som ett band på lördag* Säger jag.*hur kända var ni?* frågar Livvie och jag skrattar lite och tar upp mobilen. *väldigt kända, här var vår första låt.* säger jag och visar what makes you beautiful. *vem av dom är du?* *han* säger jag och pekar.

-----

Nu har vi haft vår konsert. Det var inte som förut. Alla har blivit stora. Jag såg ett grått hårstrå på Louis. Vi hade kramat varandra. Jag hade verkligen saknat dom. Allt påminde så mycket om Jasmine. Jag får inte ut henne från mitt huvud. Jag vill vara med henne. Jag har bara gått runt och varit ledsen de senaste två åren. jag går fram till Livvie som sitter i en soffa. Vi är backstage på arenan. * vill du till din mamma?* frågar jag och hon tittar upp från sin mobil. *Ja varför undrar du?* frågar hon. *jag vet ett sätt att komma till henne.* Säger jag och hon tittar konstigt på mig. *hon är död och de ända sättet är att dö själva.* Säger hon och jag nickar. *Så du menar att vi ska dö?* frågar hon och jag nickar igen. *kom jag ska visa dig ett ställe.* Säger jag och tar upp henne och åker iväg med bilen. Efter ett tag stannar vi och går ut. *vad är det så speciellt med den här platsen?* frågar hon. Det är stranden där vi träffades. Jag pekar på vattnet. *där hittade jag din mor en gång.* Säger jag och hon tittar och vi springer ut på bryggan. *kolla där ristade vi in våra namn.* Säger jag och visar våra namn och sen springer upp på berget. *här hoppade din mamma en gång.* Säger jag igen och Livvie spärrar upp ögonen. *så du vill verkligen dö nu?* frågar hon och jag nickar. *Vi kommer träffa din mamma då.* säger jag. *jag vill träffa henne men dö, jag vet inte jag är bara nio år.* Säger hon och jag tittar på henne. *vill du hellre leva själv utan mig?* frågar jag och hon skakar på huvudet. Jag tar hennes hand och vi räknar ner. Och sen så hoppar vi.

Niall's pov

Vi åker hem till mig. Liam verkade redan ha gått. *Jag har ringt han minst tio gånger men han svarar inte* Säger Louis och försöker ringa igen. Vi kommer fram och går in. Jag slänger mig i soffan med de andra efter mig och sätter på tvn. Det är nyheterna och Liam och Livvie är med.

Ett par ringde in och såg två person hoppa nerför ett stort berg, och det var ingen mindre än Liam Payne och hans dotter Livvie. Efter att ha undersökt dem och fått ut dem ur vattnet så kom det tyvärr dåliga nyheter. Igen överlevde. Man vet inte om det var självmord eller om de bara ramlade ner.

Jag glor på tvn. Det kan inte vara sant! Först dör Jasmine och sen två år efter dör min bästa vän. *shit Liam är död!* Säger jag. *han skojade inte om att han ville till Jasmine.* Säger Zayn.

Nu är han också borta.

Föralltid.

Aldrig mer levande igen.

Var Livvie med på det. Hon var bara nio år och hon hade inte ens levt halva sitt liv. Hur kan dom göra så? Jag går in på Twitter och skriver.

NiallOffical: vet någon hur det känns att se sin bästa vän död i tv? Jag lägger ut den på Twitter och stirrar på tvn. *att ens Livvie gick med på det.* Säger jag och en tår rinner nerför min kind.

Några dagar senare har de begravning. Precis bredvid Jasmine ligger dom nu. Liams familj hade gråtit. Vi fyra andra hade burit/bärt eller va fan det än heter men vi hade burit eller bärt kistan. Sen hade alla gått därifrån.

Tårar rinner nerför alla killarnas kinder. Vi kommer aldrig kunna se vår bästa vän mer.

Inte sista kapitlet! vad tycker ni? Bra? dåligt?! var det ett dåligt? Liam dog också. Kommenteraaaaaaaaa för jag vill att fler ska kommenteraaaa. Rösta ocksååååå. Det kommer kanske bli ett till kapitel...No one knows...det blir ett.

Vill ni ha ett till kapitel idag? Jag har redan skrivit klart den och jag har ändå inget att göra idag.

KOMMENTERA OCH RÖSTA <333333

Ps.

Nu i ff är Harry 26, Liam, Niall och Zayn 27 och Louis typ 29 shiiit han är gammal, alla är gamla. Asså tänk er att dom är 26,27 och 29! :3 Där förstörde jag förmodligen resten av din dag genom att säga att dom är gamla (asså du som läser det här) .undrar hur de ser ut om typ tio år. Hatar ni mig nu för jag har påmint er om det? XD. Asså Louis är nästan 30! Alla är nästan det!

Misshandlad av sin egen pappaWhere stories live. Discover now