Kapitel 13

1K 37 2
                                    

Jasmines pov

Jag åker hem med Niall. Killarna hade börjar prata och jag vill inte höra på. Vi kommer fram och går in i huset. Vi sätter oss i soffan. Niall sätter på tvn. Han har någon Disney kanal (hehe), jag tittar på honom och skrattar lite. Han byter kanal och ännu en Disney grej kommer upp. *gillar du svampbob fyrkant* frågar jag och fnissar.

Nialls pov

*nej men jag har inte orkat tagit bort dom kanalerna från tvn.* svarar jag och hon nickar. Vi tittar på tv ett tag. Jag sitter bredvid henne och hon lutar sitt huvud mot mitt bröst. Jag blir varm i hela kroppen. *jag kan höra ditt hjärta* säger hon och ler. Jag skrattar lite och tar bort några hårstrån från hennes ansikte. Hon tittar upp på mig. *asså Jasmine jag gillar dig och jag har gjort det sen du och Liam blev ihop* säger jag tyst och hon glor på mig och ler ett litet leende. *Men nu är jag inte ihop med Liam.* viskar hon och tar bort sitt huvud från mitt bröst och tittar på mig. *nej jag vet* svarar jag och tittar in i hennes ögon. Det är nu jag har chansen, chansen att kyssa henne! kyssa henne utan att bli störd av nåt. Jag lutar mig mot hennes ansikte och trycker mina läppar mot hennes. Hon besvarar kyssen och kramar om mig. *han Liam gjort det här med dig?* frågar jag och hon fnissar lite. *ja* svarar hon tyst. *då kan jag försöka göra bättre än han.* säger jag och hon tittar på mig. *vänta nu? va? Vi blev nyss ihop tror jag och du vill redan ligga med mig.* säger hon. Fan. Där förstördes allt. *förlåt* viskar jag och vänder bort huvudet från henne. *om du vill allt det här så får du ta av kläderna själv, ditt val.* säger hon och pekar på sig själv. Är hon seriös? Hon verkar mena att jag ska ta av henne tröjan och allt. Jag ler lite och lägger mig över henne.

Jasmines pov

Niall lägger sig över mig och drar iväg min tröja. *säker på att du vill?* frågar han och jag nickar. *ja hundra procent säker, har ändå gjort det förut så vet hur det känns* säger jag och flinar lite. Han knäpper av sig sina byxor och drar av sig dom. Dagen efter min pojkvän varit otrogen mot mig så ligger jag med hans bästa vän. Men it's worth it. 

Louis pov, nästa dag.

Jag vaknar bredvid Eleanor, hon sover fortfarande. jag kysser henne på pannan och ser att hon ler lite. *jag vet att du är vaken* säger jag och hon fnissar lite och öppnar ögonen. "ska vi hälsa på Liam och Jasmine?* frågar hon och mitt leende försvinner. Vet hon inte än? *Liam var otrogen på festen och hon bor hos Niall istället.* säger jag. *jag tror jag måste gå till henne och fråga hur hon mår* säger El och ställer sig upp.

Eleanor's pov

Jag klär på mig och äter frukost och gör iordning mig. *vart ska du?* frågar Louis och jag vänder mig om. *Till Niall och se hur Jaz mår sa jag ju.* svarar jag och ler. *då följer jag med* Vi sätter oss i bilen och åker hem till Niall och knackar på hans dörr. Han öppnar och ler. *Hej! Vad gör ni här?*frågar han och vi går in. *jag ville bara kolla hur Jasmine mår* säger jag.

Jasmine's pov

Jag vaknar i en säng, Nialls säng. Jag kommer ihåg allt från igår. Hur kunde jag ha sex med han? Mitt ex bästa vän! Han bara log sitt supersöta leende och la sig över mig och sen kunde jag inte stoppa det. Dörren öppnas och in kommer Eleanor. *hej* säger jag och tar på mig en tröja. *hej, mår du bra?* frågar hon och jag nickar. *hur mår du?* frågar jag tillbaka. *bra tror jag* svarar hon och sätter sig på sängen. *hur är det att bo med Niall?* frågar hon och jag skrattar. *bra, han är snäll och jag gillar honom.* de sista orden säger jag snabbt och tyst. *Va? seriöst? gu vad gulligt!* säger hon och skrattar. Jag hör massa fotsteg nerifrån, säkert killarna. *kom vi går ner.* säger El och jag klär på mig och går ner med henne. *Tänk om Liam är här?* säger jag och hon suckar. *bry dig inte om honom, du är med Niall nu!* Svarar hon. *ja men han är mitt ex och nu plötsligt är jag ihop med Niall.* säger jag och hon slår till mig på axeln. *det var han som var otrogen, inte du! Han är dum och du har ändå Niall.* säger hon och vi kommer fram till vardagsrummet. Alla killarna är här, alla tittar på mig, Harry, Louis, Liam, Zayn och Niall. Jag blir varm när jag ser Niall. El sätter sig direkt bredvid Louis. Jag tittar på Niall och sätter mig bredvid han och vilar huvudet mot hans axel. Liam ger Niall en ond blick som om jag är hans. Oh you silly little boy.

Liam's pov

Jag tittar på Niall och Jasmine hela tiden, det är något mellan dom som jag inte vet tills dom tillslut säger det. *jag och Jasmine är ihop nu* säger Niall och nånstans i mig spricker något. Varför, jag var full på en fest. Fast jag förstår henne lite att om hon skulle varit otrogen mot mig skulle jag göra samma sak. Men jag kan inte göra något längre, hon gillar mig inte mer.

Kapitel 13! Typ 500 läsare nu! Vad tyckte ni? Skriv i kommentarerna om ni vill att nåt ska hända!

Fortsätt att kommentera och rösta. <3

Misshandlad av sin egen pappaWhere stories live. Discover now