Kapitel 9

1.3K 44 1
                                    

Hej innan jag skriver kapitlet vill jag säga att jag är överraskad att jag jag har fått så måna läsare! eller många och många 130 eller lite mer är inte så mycket men det är roligt att jag fått många läsare på bara en vecka. Vad tycker ni om den här fanfictionen eller vad man än ska kalla den?! Jag kommer inte kunna skriva så mycket för nu börjar nationella proven i sexan (ja jag går i sexan) och min betyg är sådär och jag vill verkligen kunna klara allt så inte jag behöver gå om! Jag hoppas ni förstår, speciellt ni som går sexan nu osv. Kapitel 9 nudå.

*Nialls pov*

Vi kommer hem och sätter oss i sofforna (ovanligt eller hur). Alla tittar på den blodiga Jasmine. *så du fick tillbaka minnet?* frågar Liam och Jaz rynkar på ögonbrynen. *ja men bryr er inte om att jag har nästan blivit dödad igen, jag har ju inga sår på min kropp som blöder och det gör ju inte ont men jag mår ju jättebra* svarar hon och ler ett sånt där fake leende när man är sarkastisk. *hur mår du då?* frågar jag. *vet inte, har precis fått tillbaka minnet.* *asså du visste inte vilka vi var när du vaknade* säger Louis. *tror du inte jag vet det? Jag sov inte och var inte död, jag vet att jag trodde det för jag hade bara tappat minnet* Svarar hon. Varför valde hon Liam och inte mig? Jag skulle vara tusen gånger bättre pojkvän och Liam hade ju Sophia men sen ba gjorde han slut med henne! Han kan ju gå tillbaka till Danielle! Dom var söta tillsammans. Men herregud Niall vad är det jag tänker? Men jag kanske skulle kunna göra så att Jaz inte gillar Liam mer...Nej! nej nej nej! Dom är söta tillsammans och älskar varandra och jag tänker inte förstöra det! Och då kommer min bästa vän hata mig och det är nog inte så nice.

*Louis's pov*

Jag går upp från fotöljen och lägger mig över alla, Tommo style! Niall vaknar upp från sitt tänkande. Det var säkert om en tjej för han log, eller om mat...ingen vet. *aj Louis, du kan inte bara lägga dig över alla pucko!* Säger Zayn. *om jag bara kunde förstöra doms, kanske jag skulle få mer makt.* hör vi Niall mumla. *Niall, du tänker högt! vi hör vad du tänker.* säger jag och Niall blir blek. *hörde ni vad jag sa?* *ja typ att du ville förstöra någons makt typ* svarar Harry och Niall skakar på huvudet. Jasmine kommer ut från duschen. *Liam kan du hjälpa mig med en grej?* frågar hon och Liam ställer sig bredvid henne. *vad?* frågar han och vi andra lyssnar noga. Hon viskar nåt i örat på honom och han skrattar och hon ger honom nåt. Vi ser vad det är, hennes bh som hon vill att Liam ska ta på henne. Dom går in i badrummet. *wow!* hör vi och jag fnissar lite. *titta inte, sätt bara på den!* säger Jasmine och efter ett tag kommer dom ut och Liam sätter sig brevid mig. Jaz kommer ut från badrummet och hon tappar handduken. *Liam tur att du hjälpte henne med att sätta på bhn där för annars skulle inte bara du ha fått se hennes bröst* säger Harry.

*Nialls pov*

Jag glor på Jaz. Hon har bara underkläder på sig. Hon rodnar och vänder sig om och tar upp den. Gud vad snygg hon är. Jag måste allvarligt göra slut mellan Liam och henne för jag tror jag älskar henne. Hon går upp till deras rum och byter om. *Niall vad tänker du på? du vekar dagdrömma mer än prata med oss.* Säger Liam. *inget* Jag tittar ner på mina händer. *jo vad är det?* *är det en tjej?* *vi vet att det är det* säg sanningen!* Asså vad desperata dom är. Måste dom veta allt? Jag ska försöka tänka ut ett namn på J snabbt. hmm Jessica! Ja Jessica, men då kommer dom vilja träffa henne. *Vi väntar på ett svar* säger Zayn och dom flinar. *ehm ehm* säger jag, nu sitter Jaz här också. *säg! vi vet att du är kär i någon* säger Louis. Dom kommer aldrig sluta fråga så lika bra att säga mitt påhittade namn. *säg bara vad hon heter* säger Jasmine, när hon sa det så fick det mig att känna mig lugnare. *Jessica* svarar jag och biter mig i läppen och killarna visslar. *hur ser hon ut?.* men ååh jag vet inte! *typ brunt långt hår, bruna ögon, är lika lång som Jasmine ungefär, och är söt.* säger jag och alla aww:ar. Fan.

*Jasmines pov*

Vad gulligt att Niall har blivit kär i en tjej. *när får vi träffa henne?* frågar jag och han glor på mig. *vet inte* svarar Niall, hans ögon säger aldrig men hans mun säger vet inte. *Jag träffade henne på nandos* säger han och alla skrattar. *vet du vad den där Jessica har för hobbys typ?* frågar Harry. *ja hon gillar att sjunga tror jag, jag vet inte så mycket om henne för jag har bara träffat henne två gånger* säger Niall och suckar. *fick du hennes nummer eller nåt?* frågar jag. *måste ni fråga så mycket?* frågar Niall klagande. *varför? känns det jobbigt att prata om henne* *nej inte jobbigt men hon bor långt bort tror jag, kan vi inte gå till nandos istället för att prata om det här?* säger Niall. *ja jag är hungrig* svarar jag och alla andra håller med. Vi åker iväg och kommer fram till nandos. Niall glor på varenda tjej han ser ifall det är den där Jessica. Känner han inte igen hans egen tjej? Vi beställer mat och sätter oss vid ett bord.

Nialls pov

Jag äter min mat och kollar desperat ut efter en tjej. *Jag går och hämtar nåt att dricka* säger jag och går iväg från bordet. Min blick fastnar på någon med  långt brunt hår och bruna ögon. Hon får syn på mig, jag ställer mig bredvid henne vid drink stället. *hej* säger jag och ler. *hej, är inte du Niall Horan?* frågar hon och ler tillbaka. *ja men heter du Jessica?* frågar jag och hennes ögon blir lika stora som golfbollar. *hur visste du det?* frågar hon. *finns du verkligen, för jag hittade nyss på dig och nu finns du på riktigt* säger jag och hon skrattar. *kan du låsas att du är min flickvän typ? för jag har sagt det till de andra killarna.* frågar jag och hon nickar och vi går tillbaka till bordet. *eeh killar och Jaz det här är Jessica.* säger jag och biter mig i kinden. *hej ni kan kalla mig för Jess* säger hon och ler mot dom. *jag är Jasmine,  Niall har berättat om dig* säger Jasmine.

    Harrys pov

Jag tittar på Jess. Hon tittar med en äcklig blick på Jasmine som om hon inte gillar henne. *så  Jess hur många år är du?* frågar jag. *19* svarar Jessica, hon är väldigt trevlig.  Hon ger Niall hennes nummer innan hon går.

Kapitel 9, vad tyckte ni? Förlåt för stavfelen i alla kapitel men jag skriver med min mobil och den ändrar vissa saker jag skriver och så skriver jag fel också men märker inte det efter jag publicerat kapitlet. Jag har en dator också  men den funkar inte.  Fortsätt rösta och kommentera <3 :)

Misshandlad av sin egen pappaWhere stories live. Discover now