Kapitel 24

812 34 2
                                    

Liam's pov

Veckor efter veckor går och Jasmine blir sämre och sämre hela tiden. Hon ligger på sjukhus. Det är 2017 nu, jag har stöttat henne med allting sen vi blev ihop 2013. Louis kommer in till mitt vardagsrum där jag sitter med Livvie. Hon förstår inte vad som händer med hennes mamma. *Hej* Säger jag. *hej, El och Pezz är på sjukhuset med Jaz.* säger han och jag nickar. Några minuter senare kommer de andra in. Niall tar upp Livvie direkt när han ser henne. Han tycker om henne rätt så mycket. *Liam, Tjejerna ringer på skype!* Säger Zayn och jag sätter mig bredvid honom vid datorn.

Louis's pov

Vi skypar med tjejerna rätt så länge. Liam pratar hela tiden. Efter ett tag hade vi lagt på. *Såg ni hur mycket hon led* frågar Liam och lägger sig i soffan. *ja* Svarar vi andra utan att säga nånting annat. *Kan inte vi typ ha en grabbkväll för bara vi killar, det brukar alltid vara någonting ivägen. Antagligen är det att Jasmine mår dåligt eller nåt sånt eller så är det Perrie eller Eleanor.* Säger Niall.

Jasmine's pov

Jag ligger på sjukhuset i min säng. Perrie och El gick för en stund sen.

Jag kan dö när som helst. jag kan dö nu, imorn, om två minuter, om en timme, om några sekunder. Jag kommer snart komma till mamma och pappa. Nej de sista sekunderna jag har kvar att leva vill jag inte vara på sjukhuset, jag vill vara med Liam. Jag tar bort sladdarna från mig och går hem. Är det ens lagligt att göra såhär? Jag gillar ändå inte att vara här.

Jag kommer hem och går in till vårt sovrum. Han sover och jag lägger mig bredvid honom och somnar.

Liam's pov

Jag öppnar ögonen och kollar på klockan, halv tio. Jag känner några små armar runt mig och jag vänder mig om, det är Jasmine. *Vad gör du här?* frågar jag och ler. (tänk att vakna upp och se Liam bredvid dig och han ler och har precis vaknat och ser jättesöt ut omg!) Hon vaknar och tittar på mig och ler. *Jag ville inte vara på sjukhuset.* Säger hon och jag lägger mig över och kysser henne. *Hej Liam, oh förlåt jag måste verkligen lära mig att knacka.* Hör jag Niall som precis öppnat dörren. *gå!* Säger jag och hör hur han stänger dörren.

Niall's pov

Jag stänger dörren och börjar skratta. Det hör var andra gången jag gick in till ett rum och ser några hålla på med något. Första gången såg jag Zayn och Perrie i ett rum. Jag går ner till de andra killarna som också sovit över hos Liam. *Var han vaken?* frågar Louis och jag skrattar lite. *Ja och Jaz hade tydligen kommit hem och dom var upptagna med varandra* Säger jag och de kommer ner. *borde inte du vara på sjukhuset?* frågar Louis. *jo men jag vill inte spendera mina sista dagar i mitt liv på ett sjukhus, jag vill hellre vara med med er.* Säger Jaz och alla vi går fram och kramar henne. *så du bara gick utan att säga något till nån som jobbar där?* frågar jag och hon nickar. Jag skrattar åt henne lite.

Kapitel 24! Kort kapitel men whatever. Vad tycker ni? Vill ni att någonting ska hända?

Misshandlad av sin egen pappaWhere stories live. Discover now