Kapitel 3

2K 67 2
                                    

*jasmines pov*

Han kysste mig precis, en främmande kille som jag inte känner eller vet namnet på. Att jag ens lät honom göra det! Han hjälper mig att gå ut och en massa skrikande tjejer springer fram mot killen bredvid mig som verkar börja på ''L''. Massa personer med kameror kommer fram och försöker fotta honom. wow lite för desperata fotografer. Vi försöker ta oss förbi och kommer tillslut in till i en bil. *jag visste inte att du hade fans.* säger jag och han rynkar ögonbrynen. *allvarligt vet du inte vem jag är? Frågar han och jag skakar på huvudet. *tyvärr inte L, om jag inte ens får veta ditt namn eller vem du är hur ska jag då kunna känna dig eller nåt, du kan ju typ vara en agent som försöker spionera på mig typ* Säger jag och han skrattar lite. *äh jag berättar imorn. säger han och jag somnar.

Jag vaknar i en säng. Han så kallade L är inte bredvid mig. Massa ljud hörs därnere. Jag går upp från sängen och tittar runt för att hitta några kläder jag kan ha. Jag hittar en tröja och en hoddie och på mig och ett par mjukisbyxor. På en hylla bredvid står det priser från olika galor och sånna grejer, jag verkar vara väldigt efter här. jag går ut från sovrummet och nerför trappan. jag tjuvkikar lite på vad dom gör. Det är samma killar från sjukhuset igår, dom har kuddkrig verkar det som. Jag tänker inte våga gå fram så jag sätter mig bakom trappan, jag är inte rädd bara blyg. En kille med brunt hår och keps får syn på mig och tittar. Han petar på killen krulligt och och pekar på mig. Den blonda kollar också nu och den svarthåriga också. Jag försöker krypa mer bakåt. *vad tittar ni på?* frågar ''L'' och den svarthåriga med bruna ögon går fram försiktigt mot mig. *försiktigt Zayn det kan vara en orm eller något! Säger den blonda och L skrattar till. *det är något där!* säger han med svart hår. Han tittar runt och hittar en kvast och slår mig med den. kvasten kommer åt ett av mina sår och jag piper till. *Det är något där!* säger han igen och går och ställer sig vid de andra.*du kan komma fram dem är inte farliga* säger L och jag sticker fram huvudet. *är inte det den där tjejen?* frågar har med krulligt hår och L nickar. *men vad gör hon här?* frågar den blonda. *det är komplicerat. säger L.

*Nialls pov*

Vi sätter oss i soffan och är tysta. *asså killar det här känns konstigt, liksom jag känner inte er och så tar ni hem mig plötsligt. Jag vet inte ens era namn* säger Jasmine. Jag tittar på henne. *vet du inte vilka vi är?* frågar Zayn och hon suckar. *faktist inte.* svarar hon. *hur många år är du?* frågar jag.  *ja inte 16.* säger hon och Liam och Louis suckar. Haha förlorare. Hon tittar på Zayn och Harry. *inte 15 heller. Yes jag vann! Hon tittar på mig. *och absolut inte 14!* *men hur vet du att vi sagt det?* frågar Louis och hon rodnar. *asså när L glömde sin mobil tog jag upp den och råkade trycka på något ni hade spelat in i bilen.* säger hon och jag tittar på henne. *så du hörde allting vi sa?* frågar jag och hon tittar på mig. *ja och vet ni vad, jag känner mig så mycket bättre när någon kallar mig för en misshandlad smurf* säger hon och ler fejkat, jag tittar ut genom fönstret för att dölja rodnaden på min kinder och pinsamheten. *vem är L?* frågar Zayn. *han* säger Jasmine och pekar på Liam. *men asså Ååh! du tar hem en tjej och kysser henne och du säger inte ens vem du är* säger Harry. * hur vet du att jag kysste henne?* frågar Liam och Harry skrattar. *för du sa det nu* Jasmine sitter och kollar på oss. *men vad heter du L?* frågar hon. *jag heter Liam och han med kepsen heter Louis.* säger Liam. *jag är Niall, den svarthåriga är Zayn och krullis håret är Harry* säger jag och hon nickar. Mobilen plingar till, notiser från twitter och självklart går jag in och kollar. Och så ser jag att en bild på Liam och Jasmine utanför sjukhuset kommer fram och en text: låtsats att hon behöver hjälp och att hon är skadad för att få Liam, vilken bitch! Jag tittar på vad andra har skrivigt. (Jag hittar bara på twitternamn nu)

@mindyboo: #killyourselfnewgirl herregud vad jag älskar den hashtagen. jag shippar Sophia och Liam ihop mer än dom 2.

@itsmaddie!:den där jävla horan tog min Liam!

Jag kollar på hashtags som har spridits och en av dom är #killyourselfnewgirl  och den har 5 hundra människor skrivit än så länge, och med newgirl menar dem nog Jasmine. *uhm Niall?* frågar Zayn och jag lägger undan mobilen. *förlåt*

Vad tyckte ni om kapitlet? skriv och rösta! Om ni vill att nåt ska ändras eller hända osv kommentera. om ni undrar hur många år jag är, så är jag 12.

Misshandlad av sin egen pappaWhere stories live. Discover now