Kapitel 17

986 33 6
                                    

Jasmine's pov

Jag släpper gitarren och kollar upp. Det är Niall. Han sätter sig bredvid mig. *vilka bra låtar, har du skrivit dom själv?* frågar han medans han bläddrar i min bok. *Ja men inte alla och tack* säger jag och tar tillbaka boken. *Vad heter låten du sjöng nyss?* frågar han. *thousands years.* svarar jag och spelar lite. Han visar mig några ackord jag kan göra och lär mig spela lite bättre. *har du någon annan låt som kan vara bra på gitarr?* frågar han och jag tar upp boken och bläddrar runt i den.

Niall's pov

Hon visar mig en sida. *den här, den heter neon lights* Säger hon. (det är Demi Lovatos låt men vem bryr sig) Hon tar upp gitarren och börjar spela på den. Hon börjar sjunga.

Baby when they look up at the sky, Will be shootin stars just passing by. you'll be coming now with me tonight. we'll burning up like neon lights.* Vi sjunger och spelar ett tag. Min mobil plingar till, det är Louis som säger att jag måste gå till studion. *ledsen Jaz, måste gå till studion. Bra spelat.* säger jag och går till dörren. *Förresten Niall, finns det något piano hos nån av de andra? Några av låtarna kan också spelas på piano* säger hon. *jag tror det finns ett i Liams rum eller nåt* svarar jag innan jag går ut.

Liam's pov

Jag går ut från studion och ser Niall framför mig. Jag säger hej och går hem. När jag öppnar dörren hör jag någon som spelar piano. Jag tittar in i vardagsrummet och ser Jasmine spela. *hej förlåt för jag stör.* säger jag och ler. Hon slutar spela. Jag sätter mig bredvid henne. Hon har en bok framför sig. Jag tar upp den och tittar, det är låtar. *Har du kommit på alla själv?* frågar jag och hon tar boken. *ja, men vissa är inte mina* säger hon och visar wmyb som hon har skrivit upp. *Jag har tränat jättemycket på en av era låtar. They dont know about us* säger hon. (har en synt själv och brukar sitta och spela they dont know about us på den) Hon börjar spela och sjunga. Jag sjunger med och spelar lite. *du sjunger jättebra* säger jag och hon rodnar. *det sa Niall också, vi spelade lite gitarr.* säger hon och jag nickar. *killarna kommer över sen, du kan gå till Perrie om du vill.* säger jag och ger adressen eller vad det än heter till studion där hon är. *tack* säger hon och reser sig upp. Jag fortsätter spela.

Jasmine's pov

Jag går till en studio, några vakter stoppar mig när jag går in. *vem är du?* frågar en kille med mörk röst. *jag är Perrie's kompis* svarar jag. *ah visst och John Lennon är min kusin* säger killen igen. *snälla låt mig komma in, kolla jag har till och med Perrie's nummer!* säger jag och visar min mobil. *okej då, gå in* säger den andra och jag går in. Jag tittar runt och råkar gå in i någon så jag ramlar. *oj förlåt* säger hon, det är Jade. Hon hjälper mig upp. *vem är du?* frågar hon. Jag tittar på henne och försöker att inte få panik. *Jasmine* svarar jag och ler. *jaha är du Jasmine? Perrie har berättat om dig.* säger hon och ropar på Perrie. Hon springer fram till mig. *Hej Pezz.* säger jag och skrattar.

Perrie's pov

Jag visar Jasmine runt i studion och visar henne för tjejerna så dom får träffa henne också. Liam messar mig plötsligt.

''Hej Pezz, säg till Jaz att hon ska sjunga, hon jätte bra på det och på att spela gitarr och piano tycker jag och Niall!'' skriver han.

Jag tar upp en gitarr som ligger på golvet och går fram till Jasmine som pratar med Leigh-Anne. *Spela* säger jag och räcker fram gitarren. *nej* svarar och och skakar på huvudet. *jo komigen! du är jättebra sa Liam och Niall så vi vill höra!* Säger jag och hoppar upp och ner. *dom ljuger.* säger Jaz och biter sig i läppen. *snälla?* frågar jag och gör mitt puppy face. *ja,spela jag vill höra hur bra du är!* säger Leigh-Anne. Jaz tar gitarren och börjar spela en av våra låtar, little me. Hon sjunger jättebra. Låten tar slut och vi berömmer henne. *du är jättebra!* säger Jesy.

Louis's

Jag sitter i soffan vid studion och håller på med mobilen. Harry står och sjunger och de andra är nån annanstans. Jag lägger mig ner och somnar i soffan.

Jag vaknar av att någon skakar på mig. Niall. *vad?* frågar jag irriterat och sätter mig upp. Paul och Niall står framför mig. *Vart är alla andra?* frågar jag och tittar runt, det är bara vi tre. *du somnade här igår och när jag vaknade imorse undrade jag var du var och Harry sa att du hade somnat i studion så jag ringde Paul att han skulle låsa upp så jag kunde hämta dig* säger han och jag ställer mig upp och går ut med dom. Jag sätter mig i Niall's bil och vi åker hem till han. Alla andra är där också.

Kapitel 17. Tycker ni den är bra? Vill ni att nåt annat ska hända så är det bara att kommentera och har redan tänkt ut en grej som kommer hända vid slutet av den här ff men tänker inte säga något. 1000 läsare! Är glad att jag fått så många läsare på nästan två månader! Trodde inte att jag ens skulle få mer än 500 st. Juste idag fyller Harry år också! Och vad tyckte ni om mm musik videon igår, den var jättebra tycker jag och visade den för min mamma. Jag satt och fangirla och skrattade och hon suckade hehe. Förlåt för vissa stavfel men min mobil ändrar orden ibland/nästan alla ord, min dator funkar inte och jag hatar den. Kommentera och rösta <3

Misshandlad av sin egen pappaWhere stories live. Discover now