Kapitel 21

860 32 0
                                    

Jasmine's pov

Jag är hemma hos Perrie, jag borde igentligen inte vara här för jag mår liksom jättedåligt och har typ spytt hela morgonen. Min mage gör skitont! Jag går in till badrummet och tittar efter piller för att det ska sluta göra ont (painkillers). Jag tittar runt i ett skåp och hittar gavidtest. *Pezz varför har du gravidtest?* frågar jag och hon skrattar lite. *för en gång trodde jag att jag var gravid för jag hade ont i magen och spydde hela dagen men det var jag inte, jag var bara magsjuk.* svarar hon och jag tar upp gravidtestet. Kanske. Jag kan prova. Ont i magen och spyr. Jag låser dörren och gör mitt på den. Jag tar upp den när det är klart. Jag är rädd, tänk om jag är gravid! Jag tittar på den, det står /. Vad ska det betyda? Jag tittar på paketet där fler finns. Det står hur man gör och bla bla bla. Jag tittar ett tag på den innan jag ser svaret på vad / betyder. Jag stirrar på den. Det kan inte vara sant! Jag är gravid.

Liam's pov

Jag sitter med killarna hemma hos mig och plötsligt kommer Perrie och Jaz in i rummet och båda gapar. *hej?* säger Niall och tårar rinner nerför Jasmine's ögon. *Vad är det?* frågar jag och hon och Perrie tittar på varandra. *Liam det är en sak jag måste berätta för dig.* säger hon. *Vadå för något?* frågar Harry och Jasmine skrattar lite. *Jo jag är gravid.* säger hon och jag tappar hakan. *Va seriöst?* frågar jag och hon nickar. Jag skrattar och börjar hoppa upp och ner och går fram till Jasmine och skriker att jag har blivit pappa. Eller är jag redo för att bli pappa? Jag slutar med mitt skrattande och tittar på henne. *jag vet inte om jag är redo att bli pappa* säger jag och Perrie rynkar på ögonbrynet. *men va fan det kunde du tänkt på innan du gjorde henne gravid pucko* Säger hon och Zayn skrattar till lite. *okej visst jag tar bort barnet om du vill.* säger Jasmine. *nej gör inte det!* skriker jag och hon skrattar. Jag tar fram ett ritblock där jag ska skriva namn på. Jag drar ett streck över halva sidan och skriver tjej och kille på den. Alla kommer med förslag om namn. Niall säger om det skulle bli en pojke vill han att killen ska heta Tim och om det är en tjej Julia. Mina favoritnamn är nog Jasmine's förslag, tjej: Livvie och Kille: Tyler. Jag säger Nicky och Jack. Alla kommer med massa namn som vi skriver upp. Ingen vet om det är en tjej eller kille men det är inte så konstigt eftersom vi precis fick reda på att hon är gravid. Harrys namn förslag var också bra, tjej Avril och kille Felix. Alla går hem efter ett tag förutom jag och Jasmine för vi är liksom redan hemma. Vi ligger i sängen. *Livvie, vilket underligt namn* säger jag och tittar på Jaz. *Nej det är speciellt.* säger hon tillbaka. *hur kom du på det?* frågar jag och hon fortsätter tittar upp i taket. *Vet inte, kom bara på det och tyckte det lät fint.* svarar hon och jag skrattar. Vi pratar lite till innan jag somnar.

Kapitel 21. Vad tycker ni? Bra? Dåligt? Kort kapitel och borde varit längre? Hade np idag i svenska. Trodde det skulle vara svårt men det var det inte. Tyckte det var lite kul. Det första var att man skulle skriva om en föreställning på en cirkus som man skulle hitta på typ och skriva, jag skrev två sidor om det.Hade ni andra som hade np i svenska idag också det? Sen var det nåt man skulle lösa och svara på frågor.

På tal om något helt annat. Livvie. Är det bara jag som tycker det namnet är jättefint typ. Jag satt och läste en bok i skolan och så var det nån som hette Live och så kom jag på Livvie och tänkte på det för resten av dagen, haha jag är nog den enda här som är lite efterbliven. Ska allvarligt döpa min framtida dotter till det, Livvie.

Kommentera och rösta <3

Misshandlad av sin egen pappaDär berättelser lever. Upptäck nu