Kapiel 6

1.5K 62 1
                                    

Trodde ni att det slutade och jag inte skulle skriva mer? bara för hon dog betyder det inte att jag tänker sluta skriva den här!

*Louis' pov*

Vi åkte hem från sjukhuset, tog med Niall förstås. Liam hade inte sagt ett ord sen vi lämnade hennes rum. Hon hade tagit sitt liv för Niall. vi kommer hem och sätter oss i sofforna. *hon har det bättre nu* säger jag och Liam tittar på mig. Han säger fortfarande inget. det är som någon har sytt ihop hans mun. hans ögon är röda och det ser ut som han kommer börja gråta när somhelst.

*Jasmines pov, 2 dagar efter*

Jag har träffat mamma men jag är fortfarande inte glad, Liam saknas, Niall saknas, Zayn saknas, Harry saknas, Louis saknas, Perrie saknas och Eleanor saknas. Men det var det här jag ville, eller? Jag har varit död i 2 år känns det som. Liam har väl glömt bort mig är jag säker på. Jag ramlar plötsligt ner i nåt, kanske helvetet för jag är jag och ja vet inte. Jag faller djupare och djupare tills jag vaknar upp, jag vaknar i en säng. Vad hände nyss? Jag tittar runt. jag är i ett sjukhusrum. *ursäkta är det någon här?* frågar jag och dörren öppnas. *jag har redan sagt det flera gånger, besök tiden är slut!* en sjuksköterska tittar på mig. *det är ett mirakel!* säger hon och går fram till mig. *hur mår du?* frågar hon. *bra tror jag men varför är jag i ett sjukhus?* Kvinnan tittar på mig, hon heter Anna står det på namnbrickan vid hennes ena bröst. *kommer du inte ihåg vad som hände?* frågar Anna. *nej* svarar jag. *stanna där, jag kommer tillbaka lite senare* Hon går ut från mitt rum. Hur kom jag hit. Det sista jag minns var att jag var med mamma. En spegel ligger bredvid mig och jag tar upp den, jag ser fan hemsk ut! är blodig i hela ansiktet och har mörka ringar under ögonen.

*Nialls pov*

Jag äter lunch, själv. Liam har inte gjort nånting de två senaste dagarna. Han, Harry, El och Louis sitter i soffan och tittar på tv, Zayn är hos Perrie. Någon ringer på mobilen och svarar. *killar jag ska bara gå ut en stund och hälsa på nån kommer tillbaka om en timme* säger jag och vinkar. *hejdå Nialler* säger Harry och jag åker till sjukhuset, en doktor hade ringt mig. Jag kommer fram och går till receptionen och frågar efter ''Anna''. En kvinna kommer gåendes mot mig. *är du Niall Horan?* frågar hon och jag nickar. *följ efter mig* säger hon och börjar gå. Jag följer efter henne med och hon stannar utanför rum 157, där Jaz ligger död. *Varför är vi här?* Frågar jag och hon suckar. *hon vaknade, hon har nog tappat minnet för hon kommer inte ihåg vad som hände* säger hon. Så hon kommer inte ihåg Liam, att dom var ihop. *men varför ringde du mig? varför inte nån av de andra killarna.* frågar jag. *för jag hittade ditt nummer först och gå in till henne nu och fråga hur hon mår.* Anna puttar in mig till Jaz rum och jag ser henne titta på mig. Om hon glömt allt så är det ju ändå bra, då kan vi börja om.

*jasmines pov*

Niall Horan kom nyss in till mitt rum! Niall i one direction! *du...du är Niall!* säger jag och håller inne skriket och han nickar åt mig. *jasmine* säger han. Hur vet han mitt namn? hur visste han att jag var på sjukhus? hur vet han vem jag är? Han verkar se att jag har många frågor. *du har tappat minnet* säger han och jag skrattar. *vad menar du* Han suckar och tittar in i mina ögon. Han ser ledsen ut och kär typ. *minns du inget?* frågar han och jag skakar på huvudet. *jag måste ringa de andra* mumlar han och mitt hjärta hoppar över ett skutt, ska de andra killarna komma också?

*Liams pov*

Dörren öppnas och Zayn kommer inspringande. *killar kom, fort!* säger han och vi tittar på honom. *har nåt hänt Niall?* *har nåt hänt Perrie?* *vad är det?* frågar de andra och han skakar på huvudet. *följ med bara* säger han och vi sätter oss i hans bil och han kör till sjukhuset och vi följer efter honom till ett rum där Niall står utanför. Det är Jasmine's rum. jag känner mig väldigt obekväm. *varför måste vi komma hit?* frågar jag. *för hon har vaknat och..* Niall avslutar inte för jag avbryter honom. *har hon vaknat!?* frågar jag och nästan skriker, flera personer tittar på mig. *ja men hon har tappat minnet så hon kommer inte ihåg nånting som har hänt.* säger han, jag bryr mig inte om hon tappat minnet, jag vill bara se henne om hon mår bra. Jag öppnar dörren och tittar på henne. *omg du är Liam Payne* säger hon och de andra killarna kommer in. *och ni är Louis Tomlinson, Harry styles och Zayn Malik!* säger hon och skriker. Jag går fram till henne och sätter mig bredvid. Jag klappar henne på kinden och hon rodnar. Gud vad söt hon är. *kommer du ihåg nåt?* viskar jag frågandes. *vad skulle jag komma ihåg?* svarar hon. *så du kommer inte ihåg? inte från i förrigår? inte tåget? Inte klippan? inte du och jag? inte vad som har hänt? kommer du inte ihåg nånting?* frågar jag och kommer på att jag skrek lite. Hon ser rädd ut. *förlåt Jasmine* säger jag och känner en tår rinna nerför min kind. "Förlåt." Viskar hon En varm kropp kramar mig, Jasmine. fast det bara var 2 dagar kändes det som jättelänge vi hade varit ihop. De andra sätter sig bredvid. *Jag måste gå hem!* säger hon plötsligt. *Vi följer med dig så inget händer* säger jag och hon ler. Vi går ut från sjukhuset och hon går hem till oss. *eh här bor vi* säger Louis. *gör ni? jag trodde det var mitt hus, men nej då vet jag inte vart jag bor.* säger hon. *du kan få bo hos oss ett tag!* säger jag. Alla går in och sätter sig i sofforna. Tjejerna rusar in i huset 10 minuter efter och Jasmine glor på Perrie. *herregud Perrie Edwards!* säger hon.

34 som har läst och 10 röster än så länge! fortsätt rösta och kommentera!

Misshandlad av sin egen pappaTempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang