Kapitel 7

1.4K 44 2
                                    

*Jasmines pov*

Killarna har försökt få mitt minne tillbaka genom att säga saker som hänt tex att jag räddade Nialls liv från att dö. Jag hade tydligen dött och var död i 2 dagar. Första gången dom hittade mig låg jag på botten av en sjö och hade försökt tagit mitt liv för min pappa hade misshandlat mig. Det är tydligen varför jag har sår överallt sa Liam. men det kan ju också vara för jag hoppade framför ett tåg för Nialls skull. Det låter inte sant att min egen pappa skulle göra så mot mig, jag skulle aldrig heller ens ta mitt eget liv! Och för de andra så låter det inte rimligt att jag ens känt dem här killarna innan.

*vart ska du?* frågar Harry när jag håller på gå ut från dörren. *Jag ska bara till affären för att handla lite tjej saker, du vet när tjejer får en grej 1 gång i månaden.* säger jag och rodnar. *kan jag följa med? skulle ändå behöva att handla.* säger han och jag nickar. Vi går till centrum och vi går förbi ett tågspår. *kolla där. ser du något konstigt?* säger Harry. *ja, håller dom på måla om spåret till rött eller?* frågar jag och skrattar. *nej, det är ditt och Nialls blod.* säger han seriöst och jag blir tyst. vi kommer fram och går in i en affär. Jag får syn på tidningarna och tittar. Jag ser några skvallertidningar med mig i. *Har Liam Payne i one direction en ny flickvän?* det är en bild på när vi kysser varandra vid sjukhuset. Okej det är nog inte sant. Jag ser en annan. *1D Liam's flickvän död? Ryktas om att bandmedlemmen Niall Horan ramlade ner vid ett tågspår och nästan blev överkörd men Liams fv ''Jasmine'' hoppade ner och räddade honom från att dö så hon dog istället* det här känns inte ens på riktigt, borde nog vara en dröm eller en annan tjej som ser likadan ut som mig och heter Jasmine. Jag tittar på tidningen ett tag tills jag ser en ny från idag. *Överlevde Liam's flickvän? Man såg killarna komma ut från sjukhuset med ''Jasmine''. hon hade tydligen börjat leva igen..* Jag kollar på tidningarna ett tag. En kvinna i 50 års åldern råkar knuffa till mig när hon tittar på tidningarna. *oj förlåt* säger hon och tittar på mig. *det gör inget* svarar jag och ler. *jasmine* säger hon. *hur vet du mitt namn.* Hon skrattar elak mot mig. *så de är hit du rymt din lilla jävel.* säger hon. *vem är du?* frågar jag och hon tittar på mig. *du vet vem jag är, din styvmamma* Hon går mot mig medans jag backar. *nej det är inte sant jag har ingen styvmamma.* säger jag och ser Harry komma gående och jag springer till honom. *det var en tjej och hon sa att hon var min styvmamma.* säger jag och vi köper det vi skulle köpa och jag köper tamponger och sen går vi tillbaka hem. *jag såg i en tidning att jag och Liam är ihop är det sant?* Han nickar och vi kommer fram och går in. Det första jag ser är Liam's ögon när jag kommer in och jag ser djupt in i dom. Dom spelar fifa. Bilder och filmer spelas upp i mitt i huvud i några sekunder. Jag tittar på Liam igen.

*Liam's pov*

Jaz glor på mig konstigt. Hon sätter sig bredvid mig och kollar medans vi spelar fifa. *kommer du ihåg något än* frågar jag. *det har inte hänt nåt med mig, seriöst jag vaknar upp i ett sjukhus och då kommer ni och tar hem mig och sen säger ni att jag tappat mitt minne och att ni känner mig och jag dog för 2 dagar sen, släpp det bara! om jag nu hade tappat minnet då skulle jag säkert inte komma ihåg mitt namn ens och alla det där bilderna när vi kysstes och att vi var ihop är säkert fake! Även om det skulle var nice att vara ihop med dig så låter inget av det här sant. jag kanske slog i huvudet och svimmade men jag har inte tappat minnet! Säger hon och andas häftigt. Fake. allt är bara fake. Hon minns inte nåt. Kom över det Liam. jag måste göra det. Hon vet inte nåt. hon tror inte på mig. orden ekar i mitt huvud ''att vi var ihop är säkert bara fake!''. Det kanske var det. fake. Jag släpper spelkontrollen och tittar på Jasmine. *visst, fake, allting är fake! du behöver inte komma ihåg nånting'. glöm allt, glöm att jag räddade dig från att dö en gång men andra gången då gick det inte att hjälpa till och då bildades det ett stort hål i mitt hjärta. Jag älskade dig för fan. Det spelar ingen roll om det var två jävla dagar men jag kände det direkt när jag såg dig. Jag älskar dig och du älskar mig. Men du vet ju inget för du tappade minnet och tror allt är fake. Fake. jag är fake, du är fake, allt är fake. Varför bor du då här om du tycker allt är fake. Jag vet att nånstans inne i dig kommer du ihåg allt men du tror inte det för vet du vad? det är fake. Min kärlek till dig är fake, din kärlek till mig är fake. mina tårar är fake. Men visst tro vad du vill om du tycker ingenting är på riktigt. Som att din pappa misshandlade dig. Du vet ingenting längre, inte ens att jag älskar dig. Om allt vore så fake varför bor du då här, hur skulle vi känna dig?* Jag slutar, kan inte säga mer till för tårar rinner från mina ögon. Alla tittar på mig med öppna munnar. *Liam* säger hon. *fake bara fake.* säger jag och går upp på mitt rum.

*jasmines pov*

Jag vet inte vad jag ska göra. Jag går upp till hans rum och knackar. *kom in.* säger han och jag går in. *förlåt* säger jag bara och sätter mig bredvid honom vid hans säng. *förlåt för jag skrek på dig, du har tappat minnet och minns ingenting och jag kan inte göra något åt det och du kommer aldrig kunna bli dig själv igen och det var rena slumpen att du överlevde* säger han och tittar på mig. Han gråter fortfarande. jag torkar hans tårar med mina tummar. *så är inget fake?* Jag sätter händerna i mina fickor och känner en papperslapp och jag tar upp den. ''ring mig om du vill ha någon och prata <3 /L'' står det och ett nummer. *vad är det här?* frågar jag. *jag gav den till dig förut.* jag tittar på den och jag får nåt minne om att jag var på sjukhuset. ''Flashback''

*vi hittade dig på botten av en sjö.*  Jag har sår överallt. Dom går och en mobil ligger på golvet och jag tar upp den. L vem är L? Larry? Lukas? Linus? Liam? lufsen? luke? louis? L? efter ett tag kommen en kille tillbaka för att hämta den. Han tar med mig hem och jag sover där och jag träffar killarna. dagen efter går vi promenad och alla klättrar upp på ett stängsel. Niall ramlar ner och dö hoppar jag mer för att rädda honom och PANG jag dör. Sen vaknar jag upp på ett sjukhus och har tappat minnet och allt.

     ''Slut på Flashback''

*lyssnar du ens på vad jag säger?* frågar Liam och jag skakar på huvudet. *jag rymde från min pappa och jag fick en konstig flashback.* säger jag. *så du har fått tillbaka minnet?* frågar han. "Jag vet inte. Kanske lite." Svarar jag. Annat kan vi väl bara börja om?

Misshandlad av sin egen pappaWhere stories live. Discover now