39. Bölüm

147K 5.6K 544
                                    

Herkese merhaba :) Büyük Patron'un final olmasına sadece 1 bölüm kaldı.

Çok uzatmıyorum ve bu bölüm için yorumlarınızı, oylarınızı bekliyorum ♥

♣♣♣♣


Beren'in Anlatımı

Kahvaltıyı hazırladığımda esnemeden edemiyordum. Tüm gece sadece Demir'in hediyesini düşünüp durmuştum. Evet, evlilik teklifi kesinlikle değildi e peki o zaman neydi?

Arkamdan belime sarılan bir el hissettiğimde irkilerek başımı çevirdim, Demir gözleri kapalı bir şekilde başını omzuma koymuştu.

''Uyanmadın mı hala?'' dedim gülümseyerek.

''Uyandığımda neden yanımda yoktun?'' dedi mırıltılı sesiyle.

''Kahvaltı hazırlamak zorundaydım, biliyorsun misafirimiz var.'' Deyip güldüğümde Demir derin bir nefes aldı.

''Onu öldüreceğim.'' Dedi dişlerinin arasından, gözlerimi devirdim.

''Sende içip kapımda yatmıştın, ayrıca benim üzerime kusmuştun! Ömer'in senden farkı ne?'' dediğimde bir süre susup gülümsedi.

''Ben senin üstüne kustum abinin değil.'' Dediğinde kafamı olumlu anlamda salladım.

Derin bir nefes aldığımda salatayı doğramaya başladım. Demir hala aynı şekilde bana sarılı duruyordu salataya kendimi o kadar odaklamıştım ki Demir'in gözümün önüne tuttuğu biletleri algılamam zor olmuştu.

Kaşlarımı çatarak ıslak ellerimi eşofmanıma sildim ve biletleri daha iyi görebilmek için elime aldım.

Biletin üstündekileri okuduğumda gözlerim dolmuştu. Demir, Mersin'e gitme bileti almıştı.

Demir'e baktığımda gözlerini açmış bana parlayan gözleriyle gülümsüyordu.

''Anneni özlemişsindir diye düşündüm.'' Dediğinde gülme ve ağlamayla karışık bir şekilde kafamı olumlu anlamda salladım.

''Bu bileti dün verecektim ama şu gerzek Ömer yüzünden bugün haberin oldu. Uçak yarın kalkacak akşam saat 5'te. Yani hazırlanmak için azda olsa vaktin var.''

Kollarımı Demir'in boynuna dolayıp sıkıca ona sarıldım, ''Sen harika bir insansın Demir.'' Dediğimde oda sıkıca bana sarılıp omzumu öptü.

''Yanımda sen olduğun sürece her zaman harika olacağım.'' Dediğinde gülerek gözyaşlarımı sildim.

''Teşekkür ederim.'' Dediğimde sarılmayı kesip yüzümü ellerinin arasına aldı ve alnıma bir öpücük bıraktı ve gözyaşlarımı yanaklarımdan sildi.

''Sevdiğim kadın için yapamayacağım tek bir şey oda sanırım şu ağlamasını engellemek.'' Deyip gülümsediğinde bende gülümseyerek gözyaşlarımı tamamen sildim yüzümden.

''Ben şu deli aşığı uyandırayım, sende ağlamadan kahvaltıyı hazırla.'' Deyip gözlerini kıstığında kafamı olumlu anlamda salladım.

Demir'in Anlatımı

Asya'nın odasına girdiğimde Ömer elinde Asya'nın fotoğrafına bakıp ağlıyordu. Ona ne kadar sinirli olsam da onu bu şekilde görmek beni birazda üzmüştü.

Yanına oturduğumda hızla elinin tersiyle gözyaşlarını sildi ve fotoğrafı aldığı yere bıraktı.

''Asya benim yüzümden yaşayamadığı yılları yaşıyor, ben bir abi olarak ona karışmıyorsam sende karışamazsın. Elbette kıskanacağını biliyorum ama Asya'nın hevesini kırmanı istemiyorum. Eminim oda üzgündür ama bir süre bırak istediği gibi gezsin, eğlensin ondan çaldığım yılları telafi etsin. Çünkü onun buna ihtiyacı var.'' Deyip ayağa kalktım ve Asya'nın çalışma masasına gidip pembe defteri elime aldım.

BÜYÜK PATRON Where stories live. Discover now