Sklamanie bolí najviac #29

196 12 3
                                    

Beruškin pohľad na #28

Už je 20:03 a Chata nikde. Určite namňa zabudol. A ja naivná, som mu nato naletela. Domov sa mi vrátiť neoplatí, možno iba zaspal alebo už je na ceste.

" No nič, sadnem si." dudrala som si popod nos.
Sedela som na zábradlí mostu a premýšľala som nad všetkým, čo sa len dalo, no hlavne nad Adrienom. Keď si uvedomím, že ho už nikdy neuvidím, bolí to. Strašne to bolí. Adrien bol jediný chlapec, ktorého som sa len tak ľahko nevzdávala, aj keď som vedela, že je z Marinettinej strany nedostupní.
Keď som v tom započula kroky zamnou. Hneď som sa otočila, a obzrela som sa.
Neverila som vlastným očiam. Zazrela som Adriena, ktorý bol na ceste ku mne. Zastavil sa, a ja som bez rozmýšľania bežala k nemu a silno ho objala. Objímala som ho neskutočne dlho, až kým som si 100% neuvedomila, koho naozaj objímam.
S radosťou v hlase som vykríkla: "Adriene, ty žiješ!"
"Áno, všimol si ma Chat a vytiahol ma z auta skôr, než sa z neho stal šrot."vtipkujúco sa namňa usmial.
" Možno to znie hlúpo, no b-bála som sa o teba." cítila som na sebe, že sa červenám a cieľom uĺahčiť situáciu som sa oprela o zábradlie.
"To je od teba milé Beruško." keď v tom prišiel Adrien bližšie a chytil ma za ruku. Vtedy som ucítila niečo hrejivé pri srdci a ten pocit bol nezaplatiteľný a neopísateľný.
Ostala som kúsok v šoku z toho, čo práve spravil. V tom naše pery kričali o to, aby sa mohli dotknúť no......pípajúce náušnice nás rozdelili a ja musela utekať čo najskôr domov.
"Prepáč, ale už musím." rýchlo som sa pozdravila a letela som domov.
Celú cestu som premárnila rozmýšľaním nad tou istou vecou." Prečo sa stalo to, čo sa dnes stalo? Asi to tak malo byť." rozprávala som sa sama zo sebou a môj zrak sa upieral na krásnu Eiffelovú vežu, ktorá rozžiarovala celý Paríž.
"Tak možno nabudúcé." takto zneli posledné slová z úst pred tým, než som sa ponorila do sveta snov a nočných môr.

Beam, vitajte pri novej časti, a pri pocitoch Marinett. Možno ste to čakali, a možno nie.....žeby to bol krásny začiatok Berušky a Adriena? To zistíte v ďalších častiach.^^ s pozdravom Langdonová.👑💕

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Jul 20, 2017 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Miraculous- Nová Éra HrdinovWhere stories live. Discover now