Milujem ju #23

188 13 5
                                    

Adrien pov.

Celú cestu domov som si vyčítal, prečo som s Lilou niekam šiel. Vedel som, že jej neide iba o školu ale aj o to, aby sa všetkým babám z okolia ukázala s jej "novým" chalanom.         

Prišlo mi  Marinett ľúto. Nemala ma vidieť s Lilou. Čo si teraz pomyslí? Že ma zbalila a spolu chodíme? S klamárkami nechodím a okrem jednej tajomnej kráske po nikom netúžim.
Keď som tak nad všetkým rozmýšľal, začala mi moja Lady strašne chýbať. Chcel som už zajtrajšok, aby som mohol zbadať jej prekrásne modré očká a mať ju čo najbližšie pri sebe. Nevedel by som si predstaviť život bez nej. Chýbala by mi ešte viac než teraz.
         Ale má to menší háčik. Neviem čo za dievča sa skrýva pod maskou môjej berušky. Ach, ako strašne by som to chcel vedieť. Ale momentálne je to nemožné.
        Keď som tak nad všetkým rozmýšľal, Plagg mi vykukol z košele a prehovoril : " Adrien, kedy budeme už konečne doma? Som prestrašne hladný."
"Už sme tu." povzdchybol som si.
Stál som pred bránou. Vydýchol som si a zazvonil na zvonček, aby ma Nathallie pustila dnu a mohol som si ísť ľahnúť.
"Adrien, kde si bol tak dlho? Mal si byť už pred pól hodinou doma!" kričala namňa Nathallie.
"Prepáč Nathallie, zdržal som sa." smutne som odpovedal.
"Nech sa to už viackrát neopakuje. Pán Agrest už mal o teba strach." keď odpovedala, otvorila sa brána a ja som vošiel dnu.

"Kde si sa flákal! Nestihol si fotenie a nedodržal slovo. Choď do izby." len čo som vošiel do domu, ma môj otec poslal do izby.

Čo som spravil také zlé? Veď som meškal len pól hodinku. A že som nestihol fotenie? Určite sa dalo preložiť. Ja už nikoho nechápem.

Neviem prečo ale rozplakal som sa. Áno, som slabý. Otec, Marinett, Lila, Beruška.
"Adriene, čo sa deje? nechápavo sa ma opýtal Plagg.
"Mám toho všetkého plné zuby. A hlavne otca. Stále má niečo proti mne. Ako veľmi mi chýba mama. Jej objatie a utešenie." odpovedal som.
"To prejde, buď chlap a nefňukaj." prehovoril Plagg.
"Máš pravdu. Plaggu drápky." odvážne som prehovoril.
     Neviem čo to domňa vošlo, ale potreboval som si to trošku urovnať hlave a vybral som sa na miesto, kde je najlepší výhľad na mesto...Eiffelova veža.

Tak ďalšia časť je na svete...dúfam, že ste si užili aj túto časť.😋 ak sa vám nepáčila prijímam aj kritiku. Ďakujem už za 3,16 videní. Naozaj ste úžastný.😙

Miraculous- Nová Éra HrdinovWhere stories live. Discover now