Začiatok #0

518 27 0
                                    

–:–:–:–:–:–:–:–:–:–:–:–:–:–:–:–:–:–:–:–
Pohľad Marinett

_:_:_:_:_:_:_:_:_:_:_:_:_:_:_:_:_:_:_:_:_:_

"Ladybug, pozor!" kričal namňa Chat Noir a so strachom v očiach ma odstrčil aby ma zachránil, a dopadol rovno namňa. Roztomilo sa namňa usmial a čakal bozk, no ja som ho odstrčila, zneškodnila zloducha, chytila Akumu a vypustila som už čistého bieleho motýlika.
"Chat Noir, tvoje mirákulum." upozornila som ho a on pomaly odskákal domov. O pár minút aj mne zablikal mirákulum a ja som sa rozutekala domov. Len tak tak som to stihla. Prišla som domov a môj mobil ukazoval presne 0:00 hodín.
"Tečky dosť." povedala som a chytila som Tikky do dlaní.
Keď som sa premenila znovu na Marinett,Tikky mi už spala v dlaní. Položila som Tikky na vankúšik, skočila do postele a po pár minútach som spala ako zabitá.

.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*
Pohľad Adriena
·*·*·*·*·*·*·*·*·*·*·*·*·*·*·*·*·*·*·*·*·

"Ladybug, pozor!" kričal som na plné hrdlo, aby som zachránil Ladybug pred obrovským balónom s uspávadlom.
Videl som ju už v ňom, tak som s veľkým odhodlaním skočil na Ladybug, aby som jej pomohol sa mu vyhnúť.
Čakal som, že sa mi odvďačí bozkom, ale ona ma odstrčila a vstávala zničiť Akumu.
Čo to malo znamenať? Veď som jej zachránil život, mohla sa mi aspoň takto odvďačiť. Ale ona sa raz zamiluje, ako som sa aj ja zamiloval do nej. (pousmial sa)

Keď ho už chytila a vypustila bieleho motýlika, mne zablikal prsteň a ja som bez rozlúčenia s mojou Lady skákal čo najrýchlejšie po strechách, aby som sa nepremenil v strede cesty domov.
"Drápku moc!" zakričal som a premenil späť na Adriena.
"Dnes to bolo prefektné Plaggu, až na tú zmarenú šancu." povedal som a úsmev sa mi vytratil z tváre.
"A vieš, čo by bolo ešte viac perfektné? Ak by si mi dal kúsok môjho Camembéru. Som hladný!" kým to dopovedal môj malý kwami, ja už som ležal v posteli a v tom momente som zaspal.

Tak toto je moja prvá kapitola. Musela som ju trošku pozmeniť. Ďakujem za 30 votes a 1 komentár. Za deň je to perfektné. :3 Ste najlepší.❤

Miraculous- Nová Éra HrdinovWhere stories live. Discover now