- XXV -

1.4K 81 17
                                    

Tegen beter weten in knik ik toch maar. Hij grijnst en blinddoekt me. Daarna glijd hij met zijn handen over mijn zij. Hij geeft kusjes op mijn buik en bij mijn ribben. En op een of andere manier voelt het goed. Eerder geweldig ook!

Hij pakt mijn broeksband beet en trekt die naar beneden. Ik houd mijn adem in. Hij trekt mijn broek helemaal uit. Hij gaat met zijn handen over mijn benen naar mijn buik. En het voelt heel erg goed naar mijn mening. 'Hoe voelt dat Vanora' vraagt hij.

'Ehm... goed... denk ik.'

Hij grinnikt en geeft kleine kusjes op mijn buik. En het begint steeds beter te voelen. Ik begin het warm te krijgen en volgens mij straalt dat van mijn lichaam af. 'Vanora' zegt hij opeens.

'Ja' zeg ik zacht.

'Ik ga je vijf keer bijten. Vijf seconden lang. Hoe lang is dat in totaal?'

'Vijfentwintig.'

'Goed zo. Eerste plek op je rechter bovenarm. Tweede plek in je hals aan de linkerkant. Derde plek is bij je ribben aan de rechterkant. Vierde plek bij je linkerzij. En de vijfde plek is aan de binnenkant van je rechterdijbeen.'

Ik knik zacht en voel dat hij over me heen buigt. Hij geeft een klein kusje op mijn bovenarm en daarna zet hij zijn lange hoektanden in mijn huid. Maar hij drinkt geen bloed. Ik voel wel iets kouds door mijn bovenarm heen gaan. Een soort vloeistof. Het gif!

Na vijf seconden precies haalt hij zijn tanden eruit en likt hij over de wond. Al kusjes gevend gaat hij naar mijn hals en bijt me weer zonder bloed te drinken. Dan gaat hij ook weer kusjes gevend naar mijn ribben toe en bijt me daar weer. Daarna gaat hij al kusjes gevend naar mijn zij en bijt ook daar weer. En iedere keer voel ik alleen maar het gif naar binnen stromen. En ik raak steeds verder controle kwijt over mijn lichaam.

Mijn lichaam wil meer van zijn aanraking en gif! Veel meer!

Hij pakt mijn been beet en legt die over zijn schouder voel ik. Hij gaat kusjes gevend van mijn knie naar mijn dijbeen. Daar zet hij weer zijn tanden in mijn huid. Maar deze keer voelt het wel heel goed. Ik hol mijn rug en kreun.

Nee! Dat wilde ik niet doen! Niet bij hem! Ik hoor hem zachtjes tegen mijn huid aan grinniken en er ontstaan kleine tintelingen die meteen naar mijn privégedeelte gaan. Wat meteen nog beter voelt!

Hij haalt zijn tanden uit me. Hij buigt over me heen voel ik. 'Wat was dat?'

'Dat... dat...'

'Dat was een kreun Vanora, je vind het fijn en wil meer.'

Ik schud heftig met mijn hoofd waardoor ik een beetje gedesoriënteerd raak omdat ik niets kan zien! 'Wat nee' vraagt hij, 'je kreunde. Luid en duidelijk.'

Ik duw mijn wang tegen het kussen aan. Hij begint weer kusjes te geven en af en toe bijt hij me. En hij had gelijk, op een of andere manier voelt het veel beter dan wanneer ik wel kan zien. Opeens voel ik dat hij me iets optilt. Hij pakt mijn bh bandje vast. En ik laat het toe. Ik heb geen hoop meer dat Macaulay hier op tijd komt. Hij word gestoord doordat er iemand klopt. Hij snuift en gooit een deken over me heen. Daarna opent hij de deur hoor ik. 'Wat' sist hij kwaad.

the boy with the maskWhere stories live. Discover now