68.) "Tanec"

530 45 0
                                    

Nyssa

Vešly jsme do menší místnosti s velkou postelí a dvěma skříněmi. Pracovním stolem a velkým chlupatým kobercem. Šarlatové závěsy zdobily velká okna. Byl to jiný luxus a přepych než nějaké sklady.

,,Co to bylo?" optala se Sara nechápavě, nedivím se jí. Sotva věřila tomu co umí Lazarovy lázně. A nyní tohle. S otcem jsme doufali, že na toto nedojde.

,,Temná magie, čerpá moc ze smrti a strachu. Jakýchsi čarovných předmětů, kterým já sama nerozumím" pohrávala jsem si se zapínáním zlatavého náramku, který jsem nakonec odložila na stolek vedle postele.

,,Ale co? Ale jak?" mnoho otázek a žádné odpovědi. Neměla jsem jí co na to říct, vytáčela mne má nevědomost. Otec přede mnou byl v  tomto dost tajemný. A nechci raději vědět, proč.

,,Máme proč jsme přišly a zítra se vrátíme do Nanda Parbatu" oznámila jsem jí a otočila se jejím směrem. Jak tam tak stále v těch překrásných šatech, lemující její úžasnou postavu, měla jsem co dělat udržet se v klidu.

Přiblížila jsem se k ní a nabídla jí svou dlaň. ,,Copak to děláš?" zasmála se slabě a já jen letmo usmála. ,,Smím prosit?" odpověděla jsem jí otázkou a ona se celá rozzářila.

Neumím tancovat, ale jak na tom plese vypadala sklesle. A ta představa nás dvou na parketě, zahleděné do sebe, byla krásná. Bez váhání nabídku přijala a já si ji tak přitáhla k sobě.

Ladné kroky, sama mne vedla. Bylo to naprosto přirozené, alespoň pro nás. Dlouhé chtivé pohledy, plné lásky a touhy. Občasně jsem ji nechala jemně se zaklonit a poté zase zvednout. Když jsem to udělala naposledy, vyšvihla se za mnou a přikradla přímo k mým rtům.

Obtočila své paže okolo mého krku a já kolem jejích boků. Byla jsem v jednom kole, unešená touto dokonalostí. Něžné polibky, jeden za druhým a já se po každém z nich vznášela více a více nad zemí.

Sara

Líbaly jsme se, třímajíc jedna druhou v objetí. Přišlo mi to naprosto dokonalé a překrásné. Po nějaké chvilce se však jemné polibky prohloubily. Dravě a chtivě jsem si kradla její rty pro sebe.

Mé dlaně doputovaly až k její tváři. Užívala jsem si tuto chvíli. Bylo to pokaždé téměř jako poprvé. Byla jsem naprosto očarovaná její krásou. Dcera démona a já, nyní pro mne neexistovalo nic jiného.

Po nějaké chvíli jsem byla nucena se pro nedostatek vzduchu odtáhnout. Nemohla jsem však nechat tu prázdnotu mezi námi jen tak. Chytila jsem ji pevně za ruku a dotáhla k posteli. Znovu jsem jí věnovala pár polibků a následně aniž by to čekala od sebe odstrčila.

Zalekla se a upadla na měkkou hedvábnou přikrývku na posteli. Slabě se zasmála, nenechala jsem ji dlouho samotnou. Bez váhání jsem skočila za ní. Nacházela jsem se přímo nad ní a mé zlatavé pramínky vlasů jí spadaly do obličeje.

,,Jsi nádherná" šeptla, zahřálo mne u srdce vědomí, že mé city opětuje. Zahleděla se mi hluboko do očí, do mého nitra, zamilovaného srdce a zblázněné duše. Mimo sama sebe, svedená dcerou samotného ďábla.

,,Nemluv" odřekla jsem jí s úšklebkem a znovu se pustila do dravého a velmi chtivého líbání. Naše pohyby byly naprosto sladěné a nemyslela jsem na nic jiného, než na ni a jak moc ji chci uspokojit.

Cítila jsem, jak její dlaně putují po mých zádech, níže a níže až k okraji látky mých šatů. A aniž bych mohla protestovat, zpětným pohybem mi je pomalu ale jistě vyhrnula. Neubránila jsem se troufalému úsměvu mezi naše polibky.

To si ale nemohla odpustit, vyhledala zapínání šatů, které jsem tak pečlivě vybírala a ukradla. Než jsem se nadála, přetáhla mi je přes hlavu a letěly vzduchem neznámo kam, zřejmě hodně daleko.

Už ji nejspíš nebavilo to, jak nad ní mám převahu a převrhla mne na druhou půlku postele. Role se otočily, nyní se ona skláněla nade mnou. Prohlížela si mé obnažené tělo pouze ve spodním prádle, nestyděla jsem se, před ní ne.

Aniž bych to čekala, strhla ze sebe své blankytně modré šaty s lehkým nádechem bílé- jako obláčky na obloze za slunečného dne. Slušely jí, překypovala krásou. Jediné, co nyní skrývalo její nejvíce intimní místa byly krajkované a dosti tenké kousky oblečení.

Prohrábla si vlasy a pozorovala mne. Mé dlaně putovaly po jejích bocích a bříšku s jasně viditelnými svaly. Vlhla jsem při tom pohledu. Zkoumala jsem každou její část, mapovala svými bříšky prstů každý záhyb a kousek, který mne nutil milovat ji ještě víc než kdy dřív.

Po chvilce jsem ale neodolala a natáhla se k ní. Cítila jsem její doteky na mých zádech. Byla jsem v sedmém nebi, nikdy dřív jsem nebyla tak šťastná a plná vzrušení. Chtíče a skrytých tužeb. Ale nejvíce- lásky...

Jaká nádhera, ta představa je božská... ;3
Co chystá Damien? O jakou magii se jedná?
Ohrozí tím snad Ligu Asasínů?
Jak dlouho budou nerušeně pokračovat ve svém románku obě dívky?
Dodrží Mirai svůj slib?
Vaše Lucy ;***

The CanaryKde žijí příběhy. Začni objevovat