večírek

257 2 0
                                    

Sam


Když jsem se ráno vzbudila,příšerně mně bolela hlava.Jakoby mi milion malých jehel bodalo do spánkové části.Myslela jsem že umřu.Když jsem se pořádně rozkoukala,uvědomila jsem si že toto není můj pokoj.V tom dovnitř někdo vešel."No konečně ses probrala".Stál tam Bradly.Byl trochu naštvaný."To bylo naposled rozumíš!!! už celé dva týdny tě tahám z maléru aby si potom ničeho nelitovala!!"."Pššt.tak zaprvé,mohl by si se trochu ztišit, a potom nikdo se tě o to neprosil,kdybych chtěla tátu,tak přespávám doma".Mrkla jsem na něho."Víš že je dneska škola?"."Jo ? a ? to se mám s toho jako zbláznit?".bylo mi to jedno.Odešla jsem do koupelny.Musela jsem se trochu zkulturnit.Nemohla jsem jít domu.Neměla jsem náladu na moralizovaní od táty.Opláchla jsem si obličej.Podívala jsem se na sebe do zrcadla.Dneska je první školní den v novem roce.Neměla jsem náladu na ty známe obličeje.Potom jsem vlezla do sprchy.Když jsem vylezla,šla jsem si pro mobil do pokoje Bradlyho.Měla jsem tam tucet zpráv a zmeškaných hovoru od Emily a táty.Nechtěla jsem se s nikým bavit.Přečetla jsem si všechny zprávy.V jedné stálo že Táta jede na služební cestu.Pecka!!pomyslela jsem si.Tak to se musí využít.Šla jsem dolu za Bradlym.Byl v kuchyni,vypadal pěkně naštvaně.Jeho máma byla na služební cestě,hodně pracuje jako táta."Ale notak to se na mně ted budeš zlobit? však jsme si to užily ty dva týdny".Udělala jsem na něho nevinny výraz."Ne nebavili jsme se!!!! ty ses bavila!!!Celou dobu jenom flámuješ a piješ do němoty,pak mi zavoláš abych pro tebe přijel a já to dělám protože by mně pak tvůj ex zabil!!!".Takhle zuřit jsem ho neviděla."Tohle se už nebude opakovat Sam.Mám svůj život rád!!".Hmm tak to máš blbí,protože dneska je další mejdan a já mám v plánu tam jít".oznámila jsem mu."Víš co ?!! dělej si co chceš,je mi to jedno!!!dveře víš kde jsou!!Odešel nahoru.Nechápu proč tak vyvádí. Vzala jsem si věci a šla domu.Stejně tam nikdo nebyl.No to je super první školní den.

Když jsem přišla domu.Nikdo tu nebyl.Jako vždycky.Sedla jsem si na gauč a zapnula TV.Měl by být rád že mu dovolím aby chodil se mnou na večírky.Tak o co mu jde? pomyslela jsem si.Vzpomněla jsem si když mi jsem mu volala,byla jsem v depce.Tak sw už nikdy nechci a nebudu cítit.Ted je ze mně nová Sam.Která není hodná holčička.Ne už ne.Když jsem šla za Bradlym v ten den.Myslela jsem že umřu.Bradly se snažil v podstatě držet odstup.Choval se rozumně.Jenže mně už nebavilo chovat se rozumně.V podstatě jsem ho donutila jít do jednoho baru.Vím jenom že jsem se opila.Nic jsem si nepamatovala.Kromě toho že jsem vyjela po nějakým klukovi.Od té jsem vždycky zavolala Bradlyho.Ale já ho neptřebuju,leze mi už na nervy,jak se snaží dávat pořád přednášky.Najednou jsem vypnula televizi a šla se připravit.Měla jsem chut si užít.Takže jsem si šla první řadě zdřímnou.Večer bude skvělý.Ale ted si chci něco pamatovat.Takže to nebudu přehánět s Jackem.No možná,uvidím jak se budu bavit.


Chris

Celý den byl strašně únavný.Nebyl jsem zvykly být tak dlouho pryč na vozíku.Ještě když jsem ho musel řídit sám.Ale chci se osamostatnit.Musím se začít připravovat na to že na to že mně nikdo nebude vodit za ručičku do smrti.Takže mi to poslouží.Když jsem čekal na parkovišti na tátu.Přišel se rozloučit Finn."Tak já frčím kámo,jo a abych nezapomněl Ryan pořádá party"."Ne já zůstanu doma,nemám náladu na ty jejích ksichty,tak zítra a sbal co nejvíc koček"."Neboj kamo".Udělali jsme náš pozdrav.V tom přišla Emily. Akurat se míjela s Finnem."Copak dělala moje sestřička celý den ?".Zeptal jsem se ji pobaveně."No to co se ve škole normálně děla".Odpověděla ironicky."Neříkej".Začali jsme se smát.V tom přijel Táta.Emily nasedla do auta a táta udělal tu věc s tím autem abych mohl nastoupit."Tak jak jste se měli ve škole?".zeptal se nás táta když si sednul za volant.Další věc co mně zamrzela,už nebudu moct řídit."Normálně,na to že je první den v novem roce,tak nás vůbec nešetří".Odpověděla Emily."A co ty Chrisi?".Podívali se oba dva na mně."Vzhledem k tomu že s všichni na mně čumí jak na nějakého robota,fajn".měl jsem v hlase ironicky podton.Táta byl raději potichu a jeli jsme domu.

(Ne)přáteléWhere stories live. Discover now