Chci být s tebou

479 6 0
                                    

Sam

Když jsem se ráno probudila.Byla jsem sama.Chris už musel vstát. Oblékla jsem si Chrisovou košily a šla dolů. Nikde nikdo nebyl."Halo? Chrisi?".To bylo zvláštní. Šla jsem si udělat kafe.V tom se otevřeli dveře a přišel Chris. Vřítl se do kuchyně."Ty si už vzhůru?".Přišel.Políbil mně na přivítanou."Ted jsem se vzbudila.Kde si byl?"."To je překvapení, ta košile ti sluší měla by si ji nosit častěji".Přitáhl si mně k sobě a začali jsme se líbat."Dneska mám sraz s Emily,chceme jít nakupovat"."vím".Odtáhl se a šel si nalít kafe."Jak to?"."Mluvil jsem s ní"."Takže je mezi vámi všechno v pohodě.To jsem tak ráda"."jo ale pořád mám pocit že jsem bracha na nic a proto to chci změnit a to všechno díky tobě".Zase mně objal a políbil mně."To jsem ráda že to tak vidíš.Zítrá se má vrátit otec"."To vadí? I tak se budeme scházet".Objímali jsme se a líbali.Bylo mi s ním tak dobře."Jo to budeme".Začali jsme se líbat.Položil mně na kuchyňskou linku.Začal mně hladově líbat."Copak to děláš ?"."Myslím že máš na sobě hodně oblečení".Rozepínal mi knoflíky na košile a během toho líbal na krku."Halo je někdo doma?".Chris přestal."To je tvůj otec co tu dělá ?""Nemám tušení".Rychle jsem si je zapnula a šla přivítat Tátu."Tati jsem ráda že si doma,jenom neměl si přijet až zítra?".Stáli jsme na chodbě."Chtěl jsem tě překvapit".Objal mně."Co to máš vlastně na sobě ?"."Noo".V tom s kuchyně vyšel Chris."Dobrý pane Morissi".Aspoň že Chris byl oblečený.Chvíli byl ticho ale pak mu tu došlo."Samantho Morissova musíme si promluvit okamžitě a ty padej domů!!!".Podívala jsem se na Chrise že mně to mrzí a tvářil se že je to v pohodě.Když Chris odešel tak to začlo"Takže ty celý týden si s ním?"."však ho máš rád"."Ano ale to se  nepokoušej dostat do postele mé dcery"."Je mi 17 tati! Záleží mi na něm.Zase se cítím Šťastná , jestli máš s ním problém tak to máš smůlu!!".Odešla jsem k sobě."Ještě jsme neskončily !!!!".řval na mně ale já už byla na hoře.Prasklá jsem s dveřmi za sebou.

Prasklá jsem s dveřmi za sebou

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

(Sam)

.Měla jsem na něho vztek.S kým chodím je moje věc.Teda myslím že spolu chodíme.Ani nevím jestli spolu chodíme.Jsem fakt marná.Když jsem se chystala za Emily.Nechala jsem vzkaz.To mu musí stačit.S Emily jsme měli sraz s V obchadáku."Je to tak 20 minut odtud.Takže se projdu.Vzala jsem to přes park.Byl už prosinec.Za chvíli Vánoce.Tak strašně rychle to letí.
Když jsem došla na místo k Emily.Zrovna telefonovala.Jak mně viděla tak to položila."Ahoj"."Ahoj".objali jsme se."Tak povídej jak se máš?".zeptala jsem se Emily."Jo skvěle.Vyspala jsem se s Dylanem".Vykulila jsem oči.Byla jsem překvapená."Tak to je síla a jaký to bylo?".smála jsem se."Nesměj se , bylo to .No bylo to dokonalý".Červenala se a a culila se."Tak to je dobře".Usmála jsem se."Tak to musíme jít koupit nějaké sexy prádlo".řekla jsem ji a začali jsme se smát.Pak jsme šli  směrem k Victoria Secret.Navíc já bych taky potřebovala něco na sebe.

Celý den jsme jenom nakupovali a nakupovali.Když bylo splněno šli jsme si sednout někam na džus."Takže co budeš dělat dneska večer ?"."Netuším proč".Zeptala se mně Emily."Jen tak".Chovala se divně.V tom mi zazvonil mobil.

Chris : dneska večer si nic neplánuj :*

Musela jsem se usmát odepsala jsem mu."Dobrá zpráva ?"."Ne jenom že táta bude dělat moje oblíbené jídlo"."On se vrátil už dneska ?"."Jo bohužel".Pak jsme se začali smát.
Seděli jsme se kecali a smáli se.Bylo fajn si vyrazit s kámoškou.Je fakt že ted na sebe nemáme poslední dobou čas.Ona má Dylana a já Chrise asi.
Tím si nejsem úplně jistá.Když jsme byli unavené tak jsme se rozhodli že to zabalíme a půjdeme domu. táta byl doma když jsem přišla.Chris tu měl být v sedm a je půl sedmé.Musím si pospíšit.Vlasy jsem si dala do ohonu.Vzala jsem si leginy,tričko a svetr.Když jsem šla dolu zastavil mně otec."Kam si myslíš že jdeš?".Otočila jsem se a odpověděla jsem mu."Jdu ven s Chrisem,vrátím se v 11 hodin"."Nikam nejdeš"."Co ? no to máš smůlu tati,Chris tu bude každou chvíli".V tom někdo za zvonil.Šla jsem otevřít."Ahoj".Stal ve dveřích s Kytici růži."Napadlo mně , že naše první rande musí být na úrovni".Jenom jsem byla ticho a smála jsem se."Tak řekneš už něco, docela mně to děsí"."Je krásná".Zavřela jsem dveře  šli jsme."Šlohl si Tátovi auto?"smála jsem se."Ne řekl jsem mu že mám rande a Emily se přimluvila".Otevřel mi dveře a potom je zavřel.Dívala jsem se na něho.Nechápala jsem co se to sním poslední dobou stalo.Byl tak jiný.Byl jako dřív."Co tak koukáš?".Zeptal se mně když startoval."Jenom mně čím dál víc překvapuješ"."A to není všechno"."Další překvapení ?""To ti neřeknu".

Když jsme dorazily na místo.Byla to nějaká stará velká budova."Kde to jsme?"."Uvidíš".Usmál se tajemně.Zakryl mi oči a vedl mně dovnitř.Všude byla tma."Jsme tady,ale ještě neotvírej".Stála jsem tam ve tmě ze zavřenými očima a čekala jsem kdy je budu moct otevřít."Dobře ted je můžeš otevřít".Když jsem je otevřela.Byla jsem ohromená tím co vidím.Všude byli hvězdy.Na stropě a na stěnách. Taky souhvězdí. Byla to nádhera.Jak skutečné nebe.Když jsem se podíval dolu na zem.Byla tam velká deka a svíčky.Taky jídlo.Nevěděla jsem co říct.Přišel za mnou ze zadu a objal mně."Chtěl jsem aby to bylo nezapomenutelný".Šeptal mi do ucha.Políbila jsem ho."Je to krásný , opravdu".Šli jsme si sednout.Když jsme pojedli.Tak jsme si lehli.Já se přitulila k Chrisovi a dívali jsme se na hvězdy.Chris mi ukazoval různé souhvězdí a vyprávěj mi jak vznikly,taky různé legendy. Taky jsme si povídali. Bylo nám spolu skvěle."Takhle jsem se necítil už dlouhou dobu".Dívali jsme se na strop starého planetária a pokračoval:"Chtěl bych aby o tom věděli ostatní".Řekl z ničeho nic.Zvedla jsem se na lokty a podívala jsem se na něho."Opravdu ? seš si jistý?"."Na 100 Procent".Řekl bez zaváhání".Najednou jsem se zvedla a sedla si."Děje se něco?".Posadil se hned potom.Měl o mně starost."Jenom ,je to všechno tak jiný.My,Nedávno jsme se nemohli ani vystát a ted jsme spolu na rande,na perfektním rande mimochodem".Hrála jsem si z konečky vlasů.Byla jsem  nervozní. Chris seděl jako by za mnou.Objal mně a pošeptal mi do ucha."Chceš znát důvod proč to tak je ?".Byla jsem ticho.Pokračoval."Protože my máme být spolu,vždycky jsme měli jenom jsme si to neuvědomovali"."Opravdu si to myslíš ? , přece jenom si brácha od mojí nejlepší kámošky".Řekla jsem smutně."A ty si nejlepší kámoška mé sestry,a ano myslím.Protože tě miluji".To poslední slovo řekl pomalu a zřetelně.Otočila jsem se k němu."Cos to řekl ?".smál se když viděl mu šokující výraz".Že tě miluj.i".Zopakoval to ještě jednou.V tom se mi zadíval do dlouze do očí a řekl:"Miluji tě a nedovolím aby mi tě někdo vzal".Chtělo se mi brečet.Já nevěděla co jsem měla říct. Všechno to bylo jak ve snu.A já si říkala kdy skončí ale pořád nekončil. Pohladil mně po tváří a pak mně dlouze,pomalu a opatrně políbil.Byla jsem jako v sedmém nebi.

(Ne)přáteléWhere stories live. Discover now