Překvapení

517 6 0
                                    

Ve škole to bylo normální jako vždycky . No až na jednu věc . Všichni kluci na mně čuměli , a všechny holky mně chtěli uškrtit jsem měla takový dojem. Už nikdy žádná vodka pomyslela jsem si . Dneska je ponděli , musím se stavit na ten pitomý kroužek. Celý den probíhal v klidu. Emily bylo dneska špatně takže jsem , zůstala na ocet , Dylan totiž taky nepřišel . Bezva . Beztak to bulaji spolu. Dneska jsem dostala 3 jedničky a jednu dvojku . To by tatík mohl být spokojený . Naše škola je v bíle a červené barvě , náš maskot je tygr , máme tady basketballove mužstvo . Když jsem šla na kroužek tak jsem se trochu zdržela . Otevřela jsem dveře .Třidy jsou poměrně velke ,záleži jak je to potřeba aby  se vlezli žáci . " Dobrý den , omlouvám se ". " V pořádku běž te si sednout ke Chrisovi ". Slyšela jsem dobře ? ..šla jsem uličkou a pak jsem viděla jeho . No to si děláte prdel ?!!. Byl překvapený jako já . Sedla jsem si a odsunula jsem si židli . " Morisko ? Copak ty tu ? Neříkej že mně sleduješ ? To si mnou tak posedlá ? ". Šklebil se tím svím debilním úšklebkem . " Ne , jenom by mně nenapadlo že zrovna takový pitomec bez mozku bude zrovna tady". Hned na to byl potichu,a za to jsem byla ráda, pořád jsem nechápala proč je vlastně tady . " Tak a ted je čas na vaše    texty co jste měli napsat . Tak , začbeme s Chrisem ". Hmm tak to se pobavím . Vstal , vzal kus papíru a začal čist : "

Samota a strach , co to vlastně je ? Všichni by jsme chtěli se toho zbavit Někteří z nás dělali i strašně věci aby se toho zbavili. Předstírají , jsou hnusni na ostatní a hlavně lžou sami sobě.
Je to něco jako kdyby ten daný člověk se ztrácel v temnotě, v temnotě která ho neustále pohlcuje a on ztratil vůli bojovat . Když se ukáže někdo kdo by mohl být jeho světlo . Odhání ho . I když je to možná jeho poslední šance být záchráněn . Nechce být zachráněny . Jelikož to vzdal , ze strachu že znova ztratí , a bude zase sám a zase si bude muset na to zvykat znova . Tak se ptám je ještě naděje když on sám v nevěří ? .... " .

Všichni jen mlčeli . Byli unešení myslím že se dokonce jedná holka rozbrečela . Nemohla jsem uvěřit svým uším . Kdo to byl ? A co udělal s Chrisem . " Vyborně Chrisi jako vždycky ". Chris si sedl . " Co tak čumiš ? " " nic , jenom jsem nevěděla že si takový poetik ". Škadlila jsem ho . " A to není všechno co o mně nevíš , vím že jsek tě ohromil. " Zase ten jeho úšklebek , raději jsem si odfrkla a ignorovala ho .Tohle bylo divný . Ty slova , jako by to napsal o sobě . Ale to je blbost co to melu . Když hodina skončila tak jsem šla domu . Bylo už pozdě . Venku byla tma . Nechtělo se mi jít pěšky . Když v tom . " hej !! Co to děláš ? " . Chris zamnou přiběhl. " Nic ? Že bych šla asi domu ? " "Sama ? V žádném případě , segra by mně zabila". Nic jsem ne namítala , sama bych se asi bála jít .Celou cestu jsme šli vedle sebe , bylo trapné ticho . Takže jsem se rozhodla něco udělat . " Takže ...proč si neřekl že chodíš do kroužků literatury ?" " Promin  říkala si něco ? Víš slyšel jsem jenom bla , bla bla ". " Víš co ? Tahní že se vůbec snažím s tebou mluvit normalně , raději na to zapomen . " byla jsem neuvěřitelně naštvaná . " Mám to rád , literatura mně baví ,nechci aby to o mně všichni věděli , není to jejích věc". Nevěřím svým uším , on mi to právě řekl . " A co ty ? Tebe baví literatura ? " podival se na mně . " Ne nebaví , jako ujde ale prostě ne ....táta mně tam přihlásil , myslí si že se mi to bude hodit na přihlášku na vysokou. ". "Aha , a chceš na vysokou ? ". Chci ? To jsem sama nevěděla poslední dobou . " Navíc proč mně tak vyslýcháš  ? Nejsem opravněna ti říkat všechno . " odbyla jsem ho . " Fajn tak se uklidní jenom jsem se normálně zeptal , bože to byl ale fakt pitomý nápad " . " jo to byl víš co v tom případě nazdar " . A běžela jsem domu . Doma nikdo nebyl , takže táta se musel zdržet jako vždycky , ohřála jsem si večeři . Pak jsem se šla sprchnout a šla do postele . Než jsem usla tak jsem přemýšlela co to mělo znamenat . Já a Chris se nikdy nebudeme normalně bavit , jsme tak odlišní . Ale i přesto mně dneska překvapil , To co přečetl a jak to přečetl . úplně mně dostal . Bylo to vážně dobré . Proč musí být takový ? Najednou jako bych to už někde řekla . To se mi beztak jenom zdálo . Jednou je takový a potom zase jiný . Je nepředvídatelný . Ale za to sexy , má velke hněde kukadla ,k tomu krátký rozcuch . a Svalnaté tělo , a taky doličky . Bože Sam na co to myslíš je to Chris !!!  Okřikla jsem se v duchu . Poslední dobou o něm moc uvažuju , to se musí změnit . Nakonec jsem si zapla pisničky a usla jsem u jedné (viz.obrázek)

(Ne)přáteléNơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ