Rodiče

479 6 0
                                    

Když jsem se ráno probudila nemohla jsem uvěřit co se stalo.Vedle mně ležel ten poslední kluk kterého bych čekala.Navíc byl nahý tak jako já.Objímal mně a mně to nevadilo,naopak cítila jsem se v bezpečí.Musela jsem se usmát.Ještě před týdnem bych neřekla že bych mohla přijít o panenství s tímhle člověkem.Jenže proste se toho stalo hodně poslední dobou.Tento okamžik jsem si chtěla vychutnat.Proto jsem se rozhodla že zkusím ještě usnout.Taky se mi to povedlo


Chris

Když jsem se probudil Sam ještě spala.Políbil jsem ji na rameno a přitáhl si ji ještě blíž.Tahle noc byla nejlepší co jsem kdy zažil.Když jsem se ji dotýkal.Když křičela moje jméno.Bože ta holka se mnou dělá divy.V ten okamžik jsem si uvědomil že ji miluji.A nikdy nedovolím aby odešla.Už jsem přišel o lidí na kterých mi záleží ale o ní nepřijdu.Nedovolím aby mi ji někdo vzal protože ji miluji.Byli jsme propojení , určitě to cítila i Sam.Tohle se mi nikdy nestalo.Hladil jsem ji po rameni.Nemohl jsem se nabažit té její hladké kůže.V tom se probudila . Lehla si na záda.Podívala se na mně a usmívala se."Dobré ráno".Řekl jsem ji a políbil jsem ji na klíční kost."Jak ses vyspala?".Pořád jsem dělal prstem kolečka na její hrudí."Tak jak už dlouho ne".Odpověděla."Tak to jsem rád".Pokračoval jsem."jaké to bylo ? bylo to tvoje poprvé".Chvíli mlčela.Styděla se."Úžasný,lepší než ve snu".Dal jsem ji další pusu na rameno.Prost nemůžu uvěřit že se to děje.Úplně celá se mi odevzdala.Najednou zvážněla."Stalo se něco?"."Jenom jak to bude ted dál?".Najednou Úsměv vystřídal Smutek."Jak jsem řekl , neopustím tě.Jsem jenom tvůj".Díval jsem se ji do očí . Upravoval jsem ji pramen vlasu co ji spadl do obličeje.Pak se usmála.Políbil jsem ji.Aby viděla že mi na ní záleží.Takhle skvěle jsem se dlouho necítil.

Potom jsme ještě chvíli leželi v posteli.Ale pak jsme museli už vylézt.Sam šla do sprchy.Chtěl jsem jít s ní.Ale raději ne, protože by nakonec nešlo jenom o sprchu.Sam už tak byla celá bolavá.Takže jsem ležel v posteli než Sam přijde ze sprchy abych tam mohl jít já.Když přišla jenom ručníku.Zasel jsem měl mého kamaráda v pozoru.Díval jsem na ní jak se obléká do spodního prádla a potom do trička a tepláků."Co tak čučíš?"zeptala se mně."Mám chut to oblečení s tebe servat, nic víc"."víš na co jsem přišla? ted vím jak tě budu provokovat když mně naštveš".Vstal jsem a šel k ní .Vzal jsem ji za ruce a přišpendlil ke stěně."Jo ? Ty by si byla schopna mně tak trápit?"Byli jsme od sebe 5 cm."Kdyby si mně naštval tak jo".Hned jsem začal líbat.Sam dala nohy obkročmo.Já jsem si ji přidržoval,ruce měla kolem mého krku.Kdyby někdo nezazvonil tak by se to zvrhlo."Musím jít otevřít ty běž do té sprchy at vychladneš".Odešla.Měla pravdu.Tak jsem ji poslech a šel do sprchy.


Sam

Když jsem šla je dveřím , trochu jsem se upravila.Nemusela jsem vypadat jak po muchlovačce."Emily ? ahoj ?"."Krize , potřebuji pomoct Sam".Vřítila se dovnítř."Tak jo zpomal.Co se děje ?"."Jde o rodinnou večeří která bude dneska , Dylan přijde"."Však to je dobře ne ?"."No jo ale jestli tam přijde i brácha tak se bojím že něco udělá.Proto tam musíš jít taky jako morální podpora"."Já ? ale to nejde ale je to rodinná večeře"."Ale ty patříš do rodiny , vždycky si patřila".Dívala se na mně takovým tím smutným pohledem."Dobře přijdu"."Jo seš nej kámoška tak večer v sedm tak zatím"."Zatím".Zavřela jsem za ní.Když jsem šla všimla jsem si Chrise na schodech celé to nejspíš slyšel.Šel dolu za mnou do obýváku sedl s já k němu.Objal mně."Tak co půjdeš tam?"."Ne , pro všechny bude nejlepší když tam nebudu"."To není pravda"."Slyšela si Emily? nechce mně tam"."Nemyslím si , chybí ji bratr,vím to. Myslím že kdyby si tam šel a snažil se to nějak přežít , a dál by si tomu šanci.Tak by tě to překvapilo"...."Navíc budu tam já".Začala jsem ho líbat."Tak co půjdeš ?"."možná".Začala jsem zase líbat ale dýl .Odtáhla jsem se a usmála se."No dobře ale kvůli tobě".Objala jsem ho radostně a začali jsme se líbat.Sedla jsem si obkročmo na něho.Přetáhla jsem mu tričko přes hlavu.Zběsile jsme se líbali.Tahala jsem ho za vlasy.Rukama jsem mu jezdila po hrudí až tam dolů.Líbala jsem ho na krku. Sundala jsem si tričko.Začal mně osahavat. Než jsem si stačila všimnout popadl mně za zadek a zvedl mě , nohy jsem měla omotané kolem něho.Odnášel mně nahoru do pokoje."Vezmu si tě kdykoliv budu chtít, a nikdo jiný na tebe nesáhne".Začala jsem ho líbat ještě víc.To jsme byli už v pokoji.Hodil mně na postel.Sundal si tepláky a lehl si na mně.

(Ne)přáteléWhere stories live. Discover now