Sladký domov

536 8 0
                                    


Jakmile jsem se ráno probrala . Myslela jsem že umřu . Všechno mně strašně bolelo ,hlavně hlava. Jako kdyby mně bodalo milion malých jehliček do hlavy. Hned na to jsem musela běžet do koupelný , bylo mi špatně . No tak tomuhle se říká kocovina . Pak jsem si šla dát sprchu . Emily byla asi už dole , slyšela jsem hlasy . Když jsem šla pomalu dolů . Snažila jsem si na něco vzpomenout . Ale nic . Úplné zatmění . Když jsem si sedla ke stolu tak hned přišla Emily , byla rozjařená jako sluníčko. "Dobré ráno kočko , tady někdo přecenil svoje síly ." Něco přede mně postavila , strašně to páchlo . " Fůůj !! Co to je ? strašně to smrdí . Asi se znova pozvracím ." " Vypí to , pomůže ti to ." Sedla si na proti mně . Sebrala jsem sklenici a napila jsem se . Můj žaludek se znova bouřil ale udržela jsem ho . " Emily co se včera dělo ? " . " Ty si nic nepamatuješ ? .....aha ? ..wau ..tak to si musela být hodně namazaná . Co si pamatuješ ? " vyzvídala . Netušila jsem že je namáhavé si vzpomenout ." Nooo ...pamatuju si že jsme šli na ten večírek a ty ses mi ztratila s Dylanem a pak už si vybavuju jenom tu zatracenou vodku . Prosim tě můžeš mi říct jak jsem se dostala domu ? " . začala se smát " Tak to by mně ani ve snu nenapadlo že tě uvidím na šrot , ne promin , no volal mi Chris  že si na mol a veze tě k nám vlastně to on tě viděl ". Cooo ? pomyslela jsem si ..." Chris tvůj bracha ? pecka takže ted mi to bude všechno připomínat po zbytek života " . " No budeš se muset s tím smířit , Potom prej se ještě na ten večírek vrátil "." A jak ses dostala ty domu ? " no začala se culit jak mála . " No odvezl mně Dylan " . Jsem blba ? já vlastně zapoměla ." Dylan ? a jak teda ? ...musíš mi všechno říct ". Emily zpustila , řekla mi o tom jak si povídali prostě o všem . Že si rozumí , mají společné zájmy a že se choval strašně roztomilé a že byl i nervozní . A že ji půjčil i bundu .

Emily pořád mluvila  jenom o Dylanovi . Byla jsem ráda že je zabouchla , ale taky to není příjemné poslouchat pořád dokola . Raději jsem ji řekla že musím do koupelný . Musela jsem do druhé jelikož v ta první byla zabraná . Vzala jsem si kartáček a začala si čistit zuby . Chtěla jsem si vypláchnout tak jsem pustila vodu a v ten moment jsem uslyšela křik a vypnuti vody. Sakra . Hned na to se do koupelný vešel Chris jenom v ručníku , celý mokrý . Takže jsem viděla jeho vypracované břicho , věděla jsem že bude mít svaly , ale nikdy by mně nenapadlo že to uvidí na  vlastní oči .Byla jsem úplně mimo . " Zbláznila ses ? !!!! sakra co si myslíš že děláš ?!!!  Už mam toho plné zuby . Pořád děláš jenom naschvály . ", čekal na mojí odpověd , jenže já jsem se nemohla zmoct ani na jedno slovo , všiml si že ho sjíždím pohledem ." Copak že by si nějak ztratila řeč ? to bude asi tím že jsem tak dokonalý ? " .hned na to jsem vzpamatovala. " Coo ? tak děkuju kvůlí tobě budu asi znova zvracet , a kdyby si aspoň na chvíli poslouchal ostatní tak bys věděl že jsem to neudělala schválně , nemám zapotřebí ti dělat naschvály ." odpověděla jsem mu . " Jo ?? tak kdyby si se tak neožrala tak by si vůbec nemusel zvracet , navíc spíš by si mi měla poděkovat za to že jsem tě zavezl domu , a to jsem se mohl na tebe vykašlat . " a tak jsme tam na sebe řvali . " Jo a co ty si tam dělal ? hmm ? pokud vím měl si mít zaracha . A jo chtěla jsem ti poděkovat ale neudělám to , to se raději propadnu do země . Jo a vzkaž segře že jsem šla domu dík. " sbalila jsem si věci a odešla . Co si o sobě do prdele myslí , nemůžu uvěřit že jsem mu chtěla poděkovat .

Když jsem přišla domu tak táta byl doma . " Kam pak slečno ? ". " Jdu k sobě ". a šla jsem pomalu na horu jenže táta pokračoval " Víš dozvěděl jsem se jednu zajímavou věc , víš jakou ? a to že moje dcera flámuje po večírcích . Můžeš mi to vysvětlit " . sakra ." Prosím tě tati to ti někdo navykládal , je to nesmysl . Byla jsem u Emily ". " Takže už mi i lžeš ? navíc jdeš k Emily a necháš mi jenom vzkaz ? není ti to trochu blbé ? " . " A proč by mi to mělo být blbé ? To už nemůžu ani k svojí kámošce bez toho abych ti musela dávat vědět ? ". neměla jsem na toto náladu , bylo mi blbě , ke všemu mně vytočil Chris . " Nebud drzá !!! Mám jenom o tebe strach , na tohle ještě nejsi dost stará ...takže dneska si odpočin a zítra se budeš učit . Š špatnými známkami se na vysokou nedostaneš , taky jsem tě zapsal do kroužku literatury . Na přihlášku se to bude hodit." a odešel do pracovny .Šla jsem k sobě , myslela jsem že umřu bolesti , Chyběla mi máma , tak moc , Ta by mu určitě promluvila do duše , proč musí být takový táta ? ..není to fer . Jakmile jse lehla tak jsem hned usla , byla jsem unavená .

Celou neděli jsem se učila , a učila . Nevylezla jsem s pokoje . Neměla jsem náladu na otce . Párkrát jsem si zavolala s Emily a to bylo všechen můj kontakt se světem . Začínala jsem pomalu přemýšlet jestli chci jít na vysokou , vždycky jsme to chtěli s tátou , jenže ted si tím nejsem úplně jistá . Přestala jsem nad tím přemýšlet , a začala psát esej na můj kroužek literatury . Pan Peper mi poslal info atd. na Bakaláře . Takže jsem se mohla pustit do práce .

Večer jsem se už začala nudit , tak jsem šla na chvíli na fb , nic moc tam nebylo . Tak jsem zkoukla insta. A tam to bylo , fotka . Na te fotce jsem byla já jak tancuju na tom stupidním večírku . Měla asi tak přes 100 lajku . A ty comenty . Bože , vypadala jsem tam úplně jinak . Tohle jsem nebyla já , nebo byla ? ...S touhle otázkou jsem vypla mobil a šla si lehnout . Pořád jsem nad tím přemýšlela až jsem dokonce usnula.

(Ne)přáteléHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin