první školni den !!!

1.2K 15 1
                                    

CCRRRR !!!!! Probudí mně budík . Když ho vypnu a podívam se na čas : 07:00 , uvědomim si že prázdniny skončily . Dneska mně čeká první školní den v posledním ročníku. Jsem ráda že už zbývá poslední rok ale zas na druhou stranu bude mi střední chybět. Ale to ted nebudu řešit.
Vstanu a jdu do koupelny ,  podivam se na sebe do zrcadla a pak si vemu raději kartaček a vyčistim si zuby . Když mám vyčištěné zuby zalezu do sprchy a pak se jdu obléct . Koupelnu mám vlastní , je sladěná v červené a v černé barve . Když si vyberu oblečení do školy ( legíny, světlé tílko, koženou bundičku a černé R-maxy které jsem dostala vloni )  tak si udělám vlasy a namaluju se . Nic extrémního ,trocha Make-up , řasenka a zvyraznim si obočí . Vlasy si udělám do drdolu .
Tak a hotovo.
Pak se podivam po pokoji jestli jsem na nic nezapoměla . můj Pokoj je s laděná v různých odstínech fialové . Postel mám jak pro princezny  jen bez toho závěsu na to jsem už velká a s mnoho polštáři . Všude mám ozdoby na stěnách a různé tretky a blbosti .
Když jsem si jistá že jsem nic nezapomněla , seberu mobil a jdu dolů .
"Dobré ráno tati" po zdravím a sednu si ke stolu . "Dobré beruško". Odpoví mi u piti cafe a čtení novin . "Jak ses vyspala ?" . "Jo ušlo to včera jsem rychle vytuhla takže cajk". "A určitě se tešíš do školy ? Je to tvůj prvni den ve čtvrtáku". Jenom naznačim že jo a věnuju se snídani . "No nic já už jdu má mně vyzvednout Emily tak pa tati "."Pa beruško a přijď včas domu"."jo tati neboj pa". Rozloučim se a jdu už ven. Vím je to trapný že mi říká beruško ale je to táta .  Můj táta má o mě pořád strach , myslí si že jsem pořád jeho malá holčička. Od te doby co jsm přišli o mamku tak je takový . Hodně nás to všechny vzalo , hlavně tátu . Ale nechce to ukázat před ostatními .
Dneska je venku krásně po myslím si když zrovna přijíždí k příjezdové cestě auto ."No konečně " řeknu nahlas. S auta vyběhne Emily a mává na mně . Je to moje bff . Všechno děláme spolu , známe se už odjakživa.
Přiběhnu k ní a a obejme me se "Nazdar kočko !!! Chyběla si mi " řekne radostně . "však jsme se viděli včera ty dračice " řeknu ji směšně ." hele i když si kočka tak mi to nemusíš kazit". Jakmile to dořekla tak jsme se začali smát . Když v tom někdo zatroubil : "Makejte , nikdo tu neni zvědavej na ty vaše trapné  záchvaty". "Spíš na tebe nikdo není zvědavej". odpověděla mu Emily .
Ten pocit když se má člověk zrovná dobře ale hned na to vám tu chvilku zkazí.Tak to je Chris. Emilyn bratr a moje noční můra . "nevšímej si ho Em je to debil který určitě  trpí syndromem malého ptáka".Začali jsme se znová  smát a nastoupily jsme . Chris byl jeden s těch co měli velké ego a hodně vysoké mínění o tom že je nejlepší . PFF to tak . Nenávidim ho . Je trapnej . "Příště segra laskavě jdete pěšky nemám náladu na ty vaše upištěné hlasy , bolí mne příšerné hlava a ted mně začala bolet ještě vic ." pronesl svůj dlouhý trapný monolog . a v tu ránu jsem se neudržela jako vždycky . " tak nemáš po večerech chlastat a chodit za těmi svými děvkami a navíc mně se taky nelíbí ten tvůj chrochtajici smích ...víš zajímalo by mě jestli ty tvoji noxledi bez mozku o něm ví ." ted jsem mu to natřela byla jsem na sebe pyšná . Jenže to by nebyl Chris . " Promin ? Blbě vidím , víš ten tvůj turban na hlavě způsobil že jsem oslepl hrůzou .  
A nevím o co se pokoušíš Morissko mysliš že mi to děla trapění ? Spíš mně stvě že si dneska nemám s kým užít narozdil od tebe ". Chtěla jsem ho roztrhat a zabít a něco mu říct ale Emily mně chytla za ruku a naznačila abych přestala . Zrovna jsme dojeli ke škole a já jsem z toho auta vystřelila jako střela a šla do třídy . Zapomněla jsem i na Emily . " hej !!! Twl a mně tam necháš ? " neodpovídala jsem ji " kočko? Notak nech to tak Brácha je vůl nestojí ti to za to ". " Bože !! jenže nebaví mně to už, je úplně trapnej nechapu jak se sním může někdo bavit natož se  sním vyspat , je odpornej ." byla jsem naštvaná ale pak jsem se postupně uklidňovala . " já vím ale prostě je takový ..a to musím s ním bydlet pod jednou střechou . " zkoušela odlehčit  situaci a objala mně kolem ramen " no nic ja musím do třídy tak po škole ? " " nemůžu musim být doma ". " no ok tak zatím " . Když jsem šla pomalu na hodinu dějepisu ,tak jsem se přehrabovala v  poznámkách když v tom do mně někdo vrazil a všechno mi popadalo na zem. " neumíš koukat na cestu ? !!! " zařval ten kluk na mně " Jáá ??!! To spíš ty ..podivej co si udělal " zvedla jsem k němu hlavu abych ho vůbec viděla . Podival se na mně a ohl se aby mi pomohl " To je v poho zvládnu to sama " posbírala jsem si věci a šla . Nečekala jsem ani na jeho odpověď . Ve třídě bylo rušno jako vždy . Všichni si psali úkoly na poslední chvili a nebo to opisovali . Konečně zazvonilo a do třídy vešel náš profesor . " Dobrý den žáci vítám vás v novém školním roce ." Ze začatku se některých ptal co dělali o prázdninách a potom nás seznamoval s plánem výuky . V tom někdo vešel do třídy . To ne . Byl to ten kluk co do mně vrazil . " Tak míli žáci prosím vás při Vítejte do svých řád nového spolužáka mohl by ses predstavit ? " ..." jmenuju se Dylan a jsem z New Orleans a to je asi všechno ." " No dobře tak se posad prosim tě " . hlavně jsem se modlila aby si mně nevšiml jenže já mám prostě smůlu . Sedl si hned vedle mně do lavice . Super. " hej " nevšímala jsem si ho " heejj!!" " uslyší tě " " promin mi to co se stalo na chodbě , byla to moje vina ". " Jo to byla " . " Kdo to tam mluví ? Ještě jedno slovo a napíšeme si něco na ověření vašich znalostí . "pokáral nás profesor . "Víš nikoho tu neznám a nemohl jsem najít třídu fakt mi to promin . " a já mu řekla : "nevím ještě si to rozmyslim a ted mi dej pokoj nechci mít průser ". Zbytek hodiny proběhl v klidu , jakmile zazvonilo tak jsem šla na další hodinu . " Sam !!! ...Sam !! ". Někdo na mně volal tak jsem se otočila a mohla mně to hned napadnout . Dylan. " Zapomněla sis poznámky " . A podal mi je . " Dík  a je to v pohodě . " Super to jsem rád víš mohla bys mi ukázat zbytek školy ? " začala jsem se smát a řekla jsem aby mně následoval . Zbytek dne probíhal v klidu , zjistila jsem že Dylan je v pohodě a že má velkém zajímavý život , vyprávěl mi o tom jak se museli stěhovat pořad kvůli tomu že hodně cestovali a další různé historky . Taky jsme se hodně zasmáli .

Domů jsem musela jet metrem protože Emily odpadla hodina talže jela autem dříve. Navíc metrem to je nejrychlejší . Když jsem došla na stanici tak jsem měla ještě čas tak jsem si vytáhla knížku a zapnula písničky do sluchátek a četla si než mi to přijede .

Domů jsem dorazila o čtvrt hodiny později a sakra. " Kde si byla ? Víš jaký jsem měl strach ?!! " Táta mně přepadl hned ve dveřích . Šla jsem dál a měla jsem v plánu jit hned spát . " Tak odpovíš mi slečinko ?!!! " " Tati nemám na tyhle sceny jsem unavená , musela jsem jet metrem no jenže mi ujelo tak jsem šla pěšky , jsem velká holka tati takže klid ".pronesla jsem unaveně a šla po schodech nahoru k sobě. " fajn Ale o tom si ještě pro mluvíme a příště mi zavolej a já pro trbe přijedu ". " rozkaz ". A šla jsem uz konečně k sobě . Převlékla jsem se , vycistila zuby a šla zkouknout insta a fb. Na fb mi přišla nová žádost a to od Dylena , takže přijmout a hotovo . A ještě jedno upozornění . Chris přidal fotku , s nějakou krávou jak jí strká ruce pod sukni , fuj ted se mi bude spát blbě. Zaklapla jsem notebook a šla do postele. Hned na to jsem usla než bych řekla švec.

(Ne)přáteléWhere stories live. Discover now