šok !!

550 5 0
                                    

Dneska jsme se rozhodli s Emily že budene bulat , ani nevim co mně to napadlo , driv bych s tim nesouhlasila . Ale ted je to jiný , protože Emily ted tráví hodně času s Dylanem. Takže jsme s rozhodli že jeden den strávime spolu , zajdem do centra , a potom do salónu , prostě holčičí den . Doma jsem to nemusela vysvětlovat , poslední dobou jsem měla tátu plné zuby.Pořad mně hlídal , a diktoval mi život . Předtim mi to nevadilo . Ale přece je mi už 17.

Venku bylo dneska celkem teplo, tak jsem se rozhodla pro modré šaty s svetrem (viz.obrázek).

S emily jsme se domluvily že si dáme sraz u centra .
Jakmile jsem došla k centru tak jsem tam byla o 5 minut dřív . Tak jsem teda čekala . " Hele co tady taková krasavice dělá sama ? " . najednou mně za mrazilo jenže ten hlas pokračoval dál :" no jo,už vím , spadla určitě z nebe " .otočila jsem se a tam stál opřený kluk , dokuřoval cigaretu , a blbě se culil , jedno se muselo nechat nebyl k zahození." promin ale já tě neznám ." Vážně ? Sam nic lepšího sis nedokázala vymyslet ? Seřvala jsem se . " Ne ty promin , nechal jsem se unést , musel jsem to vyzkoušet , ..jsem Bradly a ty si ?". Přistoupil ke mně , a podal mi ruku . " Sam ...jsem Sam , a v pohodě sice to byla ohrana finta ale počítá se to . " začali jsme se smát . Měl velké modré oči , a měl krátké vlasy a plne rty . Vypadal , jak školní fotbalista . " aha ? nějak zkušená ne ? Vsadim že takhle odháníš spoustu kluku ? .." začala jsem smát , jak blázen .  " Tak to byl dobrý vtip , ne to zrovna ne . Já se klukům tak trochu straním ". Řekla jsem a byla jsem rudá jak rajcě . Přistoupil blíž . " ale ? Nevěřím ...jestli je to tak , tak to je škoda , protože já bych se jentak snadno nevzdal ". Jakmile to dořekl , tak jsem byla dvakrát tak rudější než jsem byla doposud. " Jak to myslíš ? " zeptala jsem se . " Víš rád bych si s tebou povídal ale musím někde být , tak čau a možna že ještě někdy pokecáme . " A odešel ,  v tom příšla Emily :" Promin zdržela jsem se , prosím tě kdo byl ten kluk ?" šibalsky se na mně usmála . Já jen protočila oči . " Ale jenom nějaký kluk nevím ani jak se jmenuje " . tak trochu jsek lhala ,  ale co no , stejně ho už nikdy neuvidím . Zrovna Emily přišla zpráva , " Do prdele !!! Musíte do školy nebo budou volat rodičům . " Hned jsme se zděsily a běželi jsne do školy. Tak z našeho dne jsme neměli nic .
do školy jsme to stihly na poslední hodinu , jelikož jsme se dozvěděli že nám zbytek odpadá kvůlim opravným zkouškám . Poslední byla Matika . Co se týkalo Chrise , tak toho jsem ignorovala , neměla jsem na něho náladu . V tom se otevřeli dveře a vešel ....děláš si prdel ?!!! . " Žáci při Vítejte nového studenta a zároveň vašeho spolužáka . Mohl by ses nám předctavit ? ". "Nazdar lidi , jsem Bradly Rayn a předevčírem jsem se přistěhoval ze San Diega . a budu tady hrát basketbal" " Hmm , dobře tak se můžeš posadit kam chceš . " zkončila svůj uvítací proslov . " To zas bude ...další nějaký přiteplenej sportovec . " slyšela jsem Chrise . " Jo ??? Hm alespon něco umí , a má něco co ho baví , to o tobě se říct nedá , jelikož myslíš penisem a ne hlavou ". Řvala jsem před celou třidou . Chris chtěl něco řict ale profesorka začala řvat :" A dost uz !!! Vy dva nebo budete po škole ,už mám vás plné zuby . " Jakmile to dořekla tak jsem si nevšimla že Bradly si sedá ke mně . " Ahoj krásko , já říkal že se potkáme , tak ty si byla za skolou ? ..to se ale nedělá . " culil se jak malý . " Joo ? No to bych taky mohla říct Taky si tu měl správně byt už od rána a ne v centru nabalovat holky s ohranými hlaškami . " " Ted si mně dostala , navíc omluvil jsem za to . " " Sam ? Jestli se mínis bavit v hodině můžeš před tabuli " . " Pani profesorko za to můžu já , ptal Sam co probírame ,pardon ". Podivala jsem se na ni , krčila noc jak nějaká čarodějnice a pak řekla : No dobře v pořádku ale příště se ptej mně jak budeš chtít něco vysvětlit . " pokračovala potom ve výkladu . " díky zachranil si mně "." vždycky jsem chtěl být něčí zachránce " . Jenom jsem se nad tím pousmála a raději se věnovala matice . Zbytek hodiny utekl rychle , Bradly je trochu domyšlivy ale je v pohodě je s ním sranda , a taky se dá s ním kecat . zrovna zazvonilo a já šla ke skřince . U skřinky se zastavil Bradly . " Takže co budeš dělat dneska po škole ? " pane bože !! " No asi se učit ". " A zítra ? Napadlo mně že by jsne mohli zajít ven , pokecat atd. Moc ludi tady  neznám . " " Promin nemůžu musím do kroužku ". Tvařil se smutně a zklamaně " wau dvakrát za sebou žadná holka nedala "." Ne tak to  není ráda bych šla , ale nemůžu můj otec se o mně strašně bojí ". Řekla jsem mu smutně , " to je ok tak když tak si to rozmyslíš , No nic budu muset jít , musím ještě vybalovat . " rozloučila jsem se , a zavírala skřinku kdsž v tom se předemnou zjevil Chris ." Bože !! Víš jaky jsem ted dostala malém šok ? ..Co chceš ? Nemám na tebe náladu ". " Nějak rychle ses s ním seznámila ? Ne ? Jako chápu to nula a nula ale i tak . " Takže svým spůsobem to měla být otázka ? Jsem s něho mimo fakt . " Pokud vím tak to není tvoje věc , a kdo řekl že jsem se s ním ted seznámila ? " v tom jsem si ho obešla a odešla jsem , bože co si o sobě myslí .

Chris

Všechno je ted na hovno , segra se začala s někým scházet takže věčně telofonuje s nějakým klukem . Beztak to bude ten trapný kámoš Sam . Když je řec o Sam , tak musím pořád myslet na ten večírek . Jak byla sexy a napadá mně hodně věci co bych mohl dělat s těna krásnýma nohama STOP !!! Na co to do prdele myslím ? Njn  už vím čím to bude už 3 dny jsem s žádnou nespal . Proto jsem napsal jedne holce , myslím že se jmenovala Sanda nebo Kate , to je vedlejší .

To byla rychlovka , vynechal jsem jednu hodinu , stejně to byl tělák , takžr mně to nějak netrapí , spís mně dostalo co se stalo potom , na kroužku , Byla tam . Sam . Byl jsem v šoku a ještě horší bylo že jsem musel sedět k ní . Bylo to divný za celou dobi jsme se normálně bavily když jsme šli domů . Nelíbí se mi že Sam ví že mám rád literaturu , a že mně slyšela číst nahlas . Ale pak se všechno zpravilo do normálu . Jelikož zase začala z ničeho nic dělat cirkus . Tak to má být .

Cítil jsem že dneska se stane něco strašnýho . Raději jsem to vyhnal z hlavy a šel se sprchnout , prostě každodenní higiena . Na snídani jsme dneska byli všichni . To se mi nechtělo líbit . Sedl jsem si a dal se do jídla . " Snad dobré ráno !! , tak co mi povíte zajímavého ?!! ." mlcěl jsem zas . Emily spustila , měla tátu ráda , no a aby ne , když to byla tatinková holčička . "  No někoho jsem potkala , jmenuje se Dylan a je to super kluk , je hodný a vtipný . " " a taky je to suchar a je to šprt, ten by tě ani nedokázal ochránit " skočil jsem ji do řeči . " A co je na tom ? Že se dobře učí ? Aspon nebude mít problem se dostat na vysokou , navíc jeho rodiče musí být na něho hrdí , což o nás se říct nedá ". Jedl si spokojeně dál . Vstal jsem a šel už raději. " a kdo to bude dojídat ?!! " " přešla mně chut nazdar ". Práskl jsem dveřmi . Tak tohle bylo na mně moc , chtěl jsem řvát , měl jsem chut někomu rozbit hubu . Jak to mohl říct ? O svým synovi , je mi špatně . Zapnul jsem se mp3 a nic nevnímal .

Když jsem došel do školy , tak se mi trochu ulevilo , Jen mi tu něco nehrálo , nikde jsem neviděl segru a ani ropuchu , to je nějak divný , Celý den jsem se nudil , protože tu nebyl nikdo koho bych otravoval , jelikož Sam tu nebyla , to je divný , protože Emily byla u snídaně a taky tu není . V tom Sam přišla do třídy jako by se nic nestalo , byla celá údychána jak by běžela , beztak že byli za skolou . Asi o Pár minut později se jsem někdo vetřel . Twl už zas nějaký nový ? A ke všemu sportovec . " To zas bude ...další přiteplenej sportovec " . Řekl jsem klukům a začali jsme se smát , jenže mně slyšela ropucha . To není to nejdivnější ona se ho zastala bez důvodně . Mezitím co nás okřikla ta ropušnice , tak si sedal k ní . Coo to má být ? Začali se spolu bavit jako by se už znali . Celou hodinu se smáli a chichotali , snažil jsem se soustředit , na to co ropušnice říká jenže jsem pořád slyšel její smích . To je vtipnější než já ? To je blbost . Pomyslel jsem si . Když hodina skončila . Tak jsem šel za tím novým ." Tak basketball ? když si hráč tak musíš mít na každým prstu 5 holek ? , tak proč zrovna tahle ? " podival se na mně . " hele Kamo to je moje věc , navíc jsem myslel že jsem přiteplenej , řeknu ti důvod přoč tě to zajímá , protože víš že na ní ty tvoje řečičky neplati ". Pak odešel , Já dočists pěnil , Myslel jsem že ho roztrhám . Šel jsem si to s ním vyřídit jenže to už tak stál s ní. Smála se , tak jak na mně nikdy ne. " Co si to ten kluk o sobě myslí ? , přijde si a myslí si že je Casanova , jestli si myslí že je lepší než já tak to se plete " .řekl jsem nahlas . " Klid Kámo co to tak hrotíš ? Bože tak nabaluje jednu blbou holku ...kdybych tě neznál tak bych řekl že žárliš  ." začal jsem se smát " Já a žárlit ? Na ně dva ? Tak to asi seš hodně slepý . " Ted mam šanci něco zístit tak čest "  odešel jsem jelikož pán domyšlívy odešel .  Jenže ani nevím proč jsem šel za ní , nevěděl ja co říct ,pokládala mi otázky a já neveděl co odpovědět , naštestí jsem se vzpamatoval a začal vyzvídat svým spůsobem .
Pecka , dozvěděl jsem se že už znají . Jak to stihla do prdele ? Však se přestěhoval předevčírem . Raději jsem šel domů. Cestou jsem hodně přemyšlel . Mněl Finn pravdu ? Žarlím ? Je pravda že ted na Sam myslim často . Ale neřekl bych že zrovna žárlim .Neee to je blbost Chris Smith nežárli na žádnou . A to jsem si opakoval pořád dokola.

(Ne)přáteléKde žijí příběhy. Začni objevovat