vzpomínky

506 4 1
                                    

Chris


Když jsem včera šel do školy , byl to normální den jako vždycky , Všechny holky se na mě lepili byli to samé silikonové barbíny . Hodily se jenom na jednu věc a to když jsem si potřeboval zašukat . Jinak mně nějak dvakrát nelákali . Nic na nich nebylo skutečné . Když by se mně někdo zeptal jestli jsem zamilovaný , tak bych jím odpověděl že láska je něco co si kluk jako já nemůže dovolit . Kdysi jsem přemýšlel že bych měl ženu a děti . Ale to bylo dávno . To  jsem byl ještě malý kluk který viděl všechno v jiných barvách . Ted jsem už konečně rozumný . A vím že to tak není . Když jsem byl na tom obědě , Tak jsem se musel pořád dívat na segru jak se oblizuje s tím ubožákem . I když je mi všechno jedno pořád  je to moje sestra . A jestli ten kluk ji něco udělá tak se postarám že si už nikdy nesedne . Najednou přišla Brook , Byla to jedná z nejoblíbenějších holek na škole a taky sexy kost . Jenže problém je , že si myslí že budu s ní chodit , a že budu její pes . Nezdá se to ale je to velká mrcha . Všichni tady čekají že skončíme spolu . Ale to se nestane . V tom jsem si všiml Sam . Dívala se mim směrem a pak rychle odvrátila zrak . Pořád musím myslet na ten večírek .Jak tam byla úplně někdo jiný , jako bych se díval na její pravé já  . Můj profesor Pan Stilinsky mi nabídl nějakou účast na nějaké literární soutěži . Musím připustit že to moje ego potěšilo . Ale nemohl jsem do toho jít , protože to by se nelíbilo fotříkovi . Chce abych šel na doktora jako on . To co chci já je všem jedno . Když jsem vyšel ze třídy . Tak tam stala Sam . Byla naštvaná . Nechápal jsem proč . Nechápal jsem proč se do toho stará , a proč poslouchala za dveřmi , jako mála holka . Když mně pak seřvala , jako vždycky . Tak jsem se naštval . Protože vždycky musí mít poslední slovo , i když ho mam většinou já . Ale i tak jsem ji chtěl říct co si myslím . Tak jsem ji doběhl , řekl jsem ji to na novinu . Byl jsem k vzteku vytočený . Už tak jsem neměl dobrou náladu . Kvůli tomu co se děje doma . Celkově prostě . Už mně to tady pomalu nebavilo . Všem jsem byl ukradnutý . Kolikrát jsem přemýšlel že bych vzal roha , že bych nikomu nechyběl . Jenže pak jsem si vzpomněl na mámu . Nemohl jsem to udělat . Když jsem ji potom řekl od plic co si myslím . Tak se tam objevil ten pitomec Bradly . Co tu tak vůbec pozdě chtěl ? Myslel jsem že mu jednu praštím . Možná byli domluvení že někam ještě půjdou , říkal jsem si . Ale to byla blbost protože Sam byla tak překvapená . Ten kluk mi prostě nesedí , něco je na něm špatně . Když potom odešli . Tak jsem si uvědomil že mi chtěla jenom pomoc . Sice divný způsob že po mně řvala . Ale aspoň se trochu snažila . Jsem vůl fakt . Musím se ožrat do němoty .

S láhvi Jacka jsem seděl na lavičce na hřbitově na proti hrobě moji matky. Díval jsem se a nechápal jsem jak se to mohlo stát , z ničeho nic byla pryč . " Vidíš mami ? jak jsem dopad ? ...říkala si že si zvyknu , že to bude lepší . Lhala si mi . Je to ještě horší než před tím . Nevím co mám dělat . Všechno je tady strašný bez tebe .....Chybíš mi ." Najednou jsem cítil jak se mi hrnou slzy . Byla jsem na dně , nevím jestli má na tom zásluhy kamarád Jack . Ale byl jsem v prdeli . Popadla mně chut všechno rozbit . Nejraději bych všechno rozkopal . Prostě jsem nemohl a nechtěl cítit tu bezmoc , ten strach , smutek . Všechno bylo tak černé .

Ráno jsem se probral na zemi . Byla mi zima . Všechno mně bolelo . No jasné když jsem ležel na zemi . Navíc jsem měl strašnou kocovinu . To zas bude doma kecu že jsem nepřišel domu . I když možná ani ne . To by někdo musel být doma . Rozhodl jsem se že se zajdu převlect a pak půjdu do školy raději . Doma bych stejně nevěděl co dělat .

Když jsem stal před školou .Tak jsem viděl segru se svým boyfriendem a Sam . Emily šla po předu s tím idiotem a Sam šla pozadu . Něco bylo jinak . Sam byla nějaká smutná . Včera byla ještě v pohodě . Že by kvůli mně ? nee to je blbost . Mně nějak neřeší . Že by se něco stalo řekl jsem si v hlavě . Znám ji nějakou dobu . Byla úplně mimo . Vůbec nemá mně to co zajímat . Je mi to jedno . Nemám zájem řešít sračky ostatních .

(Ne)přáteléWhere stories live. Discover now