ach jo !

422 5 0
                                    

Sam

Nikdy by mně nenapadlo že by se mohlo toho tolik stát za jeden večer.Když jsem se ráno vzbudila , cítila jsem na sobě paže . Jako by si mně přivlastnovali.Došlo mi že se musím jít než nás tu někdo načape.Nevím jak by jsme to vysvětlily kdyby se to fakt stalo.Opatrně jsem vstala abych ho nezbudila.Vypadal tak spokojeně a sladce . Jak malý kluk . Musela jsem se usmát.Hned na to úsměv vystřídal smutek.To už jsem byla v předsíní.Potichu jsem zavřela za sebou. Celou cestu jsem myslela na tu jeho bolest.Bylo mi ho tak líto . Nemůžu uvěřít že jsem ho políbila. Na co jsem sakra myslela?!!! Křičela jsem v hlavě. Co když to bylo blbé nebo co když si o mně myslí ted buh ví co ?!!. Vyšilovala jsem . Ne že by mi záleželo co si o mně myslí jenom se stydím.Tohle nedělám nelíbam kluky jen tak.Když jsem s ním tak nevím co dělám.Jako bych najednou přestala myslet a nebyla to já. Musím se mu vyhýbat.Nedokážu se ted na něho ani podívat.

Jakmile jsem došla domu ,šla jsem se hned převlíct.Dala jsem si sprchu. Najedla se a šla. Táta zas nebyl doma.Bez tak zase v práci . Od té doby co se stalo mezi mnou a tátou je všechno jinak. Mám přisnější režim.Ale dobrá věc je že táta pořád pracuje , takže s režimem si nedělám starosti. Kdyby zístil že jsem nespala doma a nic jsem mu neřekla , tak bych se už nikdy nedostala z domu.

Ve škole bylo všechno stejné.Šla jsem na matiku.V tom jsem ho viděla . Zalezla jsem za roh jak mála vystrašená holka."hmm ?? Můžeš mi říct proč se schovávaš ?".Leknutím jsem s sebou trhla ." Bradly !!!vyděsil si mně , tohle mi už nedělej". Hned na to jsem ho bjala."Tak co vyřidila sis svoje věci ?"."Co ??!". Musela jsem se sklidnit.Chovala jsem se podezřivě."Jo ,..jo já zapoměla jo všechno je ok"."Dobře , protože mam přichystané překvapení na zítra"."Pro mně ?? Co to je ? , řekni mi to prosím".
Řekla jsem mu natěšeně."Nene to by jinak nebylo překvapení".Zatvářila jsem se smutně.No budu to muset vydržet do zítřka pomyslela jsem si.

Když jsme šli na matiku.Drželi jsme se za ruku.Byl to příjemný pocit. Nevěděls jsem jak to máme mezi sebou . Proto to zítra zístim.
Když jsme vešli do třídy , skoro všichni byli už na místech. Když jsem si sedela všimla jsem si Chrise.Dívali jsem se na sebe.Šlo poznat že mezi námi bylo napětí.Pak jsem se vrátila do reality.
Na začatku hodiny přišla Ropušnice nám oznámit že máme volnou hodinu s nějakých důvodu.Já a Bradly jsme si povídali . Vyprávěl mi vtipy.Myslela jsem že umřu smíchy."Jsi tak krásná když se směješ". Z ničeho nic to na mně vybalil.Hned potom se blížil k mým rtům . Chtěl mně polibit.Byla jsem nervozní. Honily se mi myšlenky . Všichni to uvidí , uvidí to Chris , Chris kterého jsem včera líbala.A bylo to tady.Cítila jsem jeho rty na mých.Měla jsem divný pocit. Už jsem ho líbala ale to bylo před tím co se stalo s Chrisem.Vrátila jsem mu pusu. Pak jsem se odtáhla.Hned na to začalo zvonit."promin , neměl , jenom nemohl jsem odolat".usmála jsem se".Dala jsem mu letmou pusu"Za nic se omlouvat nemusíš".Když všichni odcházeli všimla jsem si Chrise.Ani se na mně nepodíval.At si trhne , je mi ukradenej ,....ale pořád se mu budu vyhýbat , přinejhorším s ním nebudu mluvit.

Sakra!! To mám za to že jsem se zdržela s Bradlym.Nesmím přijít pozdě.V tom okamžiku jsem vběhla do tělocvičny.Byla jsem udýchána , všixhni se na mně dívali jako bych si zapomněla kalhoty."No konečně Sam , tu máš plakáty , a ještě další věci co se musí obědnat"."Dík Alex řekní klukům at se dají do práce"."No už se stalo".Podívala jsem se na ní nechápavě.Ukázala nenapadně s prupiskou na Chrise."Přišel dřív než ty , řekl něco klukům a dali se do práce"."Aha ? , no to je jedno , hlavně že se neflákaji".Alex se začala smát.Byla to fajn holka.Takova ta přátelská ,chytrá holka co chce jenom přežit střední.Když odešla , ještě jsem na chvíli stála a koukala jsem se na Chrise.Jenže si mně všiml . Hned jsem se otočila.Byla jsem celá rudá.No nic dala jsem se do toho.Dneska jsem toho musela stihnout dost.Protože jssm mělá ten debilní kroužek.

(Ne)přáteléHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin