28. Bölüm

9.4K 505 29
                                    

Evin kapısını açıp Kaan'ın geçmesine izin verdim, hani şu parkta tanıştığımız kişi ismi Kaan'mış.

Kaan içeri girip Kerem'e baktı, Kerem'de ona 

"Kardeşim?" Kerem Kaan'ın dediğine gülümseyip ona sarıldı. Bunlar kardeş mi lan? Tam ağzımı açıp konuşacakken Nehir benden önce davrandı.

"Siz kardeş misiniz?" 

"Sayılır Kaan üvey ama ben öz kardeşim bildim." İkisine bakınca birbirlerine benzemiyorlardı. Sonra düşününce mantıklıydı biri übeydi mükemmel zekam ve ben lanet olmasın.😇

                                                                       ♡◇♡◇♡

Koltuktan kalkıp sıkıcı konuşmayı dinlememek için Deniz'in odasına  gittim gözlerim kapanmamak için direniyordu ben de uyumak istemiyordum ama uyku ağır bastığı için gözlerimi kapattım. Tam uykuya dalacakken odanın kapısı  açıldı ve baş ucuma oturdu.

Saçlarımı yavaşça okşayıp saçlarımı öptü.

"Bu olaylar biticek be kanka üzülme sen, hem yaptığım şeyler için pişmanım affet beni." Ses Deniz'indi ve fazla üzgündü yataktan kalkıp gidecekken bileğinden tutup kendime çektim ve sıkıca ona sarıldım "Affettim seni." Deniz sarılmama karşılık verince içimi bir mutluluk kapladı. Şey anlamında değil arkadaş anlamında!

Yatağa yatıp Deniz'e baktım, "Ne oldu?" Deniz merakla bana bakınca
"Saçımı okşasana. Kıvanç, Nehir ve beni böyle uyuturdu ama arttık yapmıyor." Deniz hafifçe tebessüm edip saçımı okşayama başladı.

"Aslında sana çok az kişinin bildiği bir sır söyleyeceğim kismeye anlatmak yok ama." Başımı sallayıp Deniz'i dinledim.

"Ben daha küçükken 5 aylık bir kız kardeşim varmış. Onu pek sevmezmişim, bir gün annemle çarşıda gezerken kavga olmuş, ben de çocukluk aklı merak ettim izlemeye başladım. Annem bana bir şey olmasın diye beni alıcakken adamlardan birinin bıçağı kardeşim-" Deniz ağlamaya başlayınca göz yaşlarını silip kafasını göğsüme koydum. Göğüs derken oraya değil onun üstüne. Lan ben niye böyle bir şey dediysem ne anlarasnız anlayın amk!

Yataktan kalkıp Deniz'in yatmasına izin verdim. Neden bunj yaptım haberim yok ama uykum kaçmıştı. Yatak odadan çıkıp Deniz'i yanlız bıraktım. Salona inip koltuklara oturdum.

"Deniz nerede?" Soruyu soran Kıvanç'tı

"Yukarıda bana bjr şey anlattı onu  için kendini kötü hissediyor." Kıvanç kafasını sallayıp diğerleriyle konuşmaya devam etti. O sırada kapı çalınca koşarak kapıyı açtım. Karşımda dört tane teyze vardı, hepsi bana ters ters bakıp içeri daldılar

"Aloo teyze sana hayırdır?" Kadınlardan şişman olan
"Kes sesini kahbe kız! Nerde o Deniz!" Bu ne amq gelen geçen kahbe diyor!

"Teyze benle düzgün konuş ben sen değilim!" Kadınlardan diğeri kulağımi tuyup çekerek salona götürdü

"Lan yardım edin kulağım kopucak!" Kerem ayağa kalkıp kulağımı tutan teyzeye baktı

"Sultan abla isyersen bırak sevgilimi olmaz mı?"

"Bu kahbe senin sevgilin mi?" Kerem ilk afallasada

"Ne diyon Sultan abla?"

"Diyoru ki bu Denizle şey etmiş senin haberin yok!" Öh ama azıcık götü  kadar salla diyeceğim sallarsa daha kötü şeyler olur. Yanlız benim kulağım felç.

"DENIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIZ!" Sultan isimli teyze kulağımı bırakıp benden uzaklaştı, sonra Deniz odaya geldi.

"Gene ne oldu be gene ne oldu?!." Deniz teyzeleri görünce dut yemiş bülbüle döndü.

"Ulan eşşek sıpası bir haftadır yokuz diye bu kızla ne halt yiyiyon!"  Sabır dilercesine havaya bakıp Kaan'ın yanına oturdum, Kaan bana bakıp

"Yenge bana da kız ayarlarsın dimi?"

"Senin kızınada sana sizede sizin gibi teyzelerede şansımada soyuma da sopumada tüküreyim emi! Şimdi beni iyi dinleyin teyzelerim siz uydurduğunuz ya da dedikodu grubunuzda ben Deniz'le öyle bir şey olmadı olmazda, ikincisi Kaan canım abicim merak etme sana da birini buluruz hatta en âlâsını buluruz canını sıkma sen şimdi olay bittiyse merak ettiğim tek şey siz Deniz'i mi gözetliyorsunuz?" Evet sapık teyzeler iş başında.

Teyzelerden kırmızı saçlı olan hemen savunmaya geçti " Estafurullah kızım ne diyorsun benim kız görmüş." Demmekki ailece sapıksınız.

"Ayşe abla çağır şu kızını konuşalım bi." Demekki kızılın ismi Ayşe. Ayşe abla kızını arayınca kız nedense koşarak geldi ve Deniz'in yanına geçti, tövbe bismillah.

"Buyur babaanne ne istemiştin?" Nine hani bu şıllık senin kızındı lan!

"Sen Deniz'in eve arkadaşlarını(!) götürdüğünü nerden biliyorsun?" Kız ilk beni süzmeye başladı sonra sigara içen Nehir'i, yanlız Nehir'e şöyle bir bakınca bacak bacak üstüne atmış elinde sigara ve dudaklarında yoğun bir sigara dumanı vardı, fazla seksi mi ne lan?
Kız diğerlerine de bakınca gözü Kıvanç ve Kaan'da kaldı. Höst az yavaşla ayı!

Zor bir konuşmaďan sonra teyzeleri göndermiş ve kızla baş başa kalmıştık. "Dinliyorum?" Kız bana tiksinerek baktıktan sonra konuşmaya başladı, "Benim kimi gözetleyip gözletlemem seni ilgilendirmez." Sert oynamak istiyorsun demek! Amq aklıma fesatça bir şey geldi. FUCK OF!

"Hımmm o zaman bende sende insanları yiyecekmiş gibi  bakmanı gerektirecek bir hak göremiyorum hayırır." Kız omuz silkti

"Ben kimseye öyle bakmam."

"Emin misin?" Hayır Selen'im. Tamam sustum.

"Kime bakmışı  öyle?" Elimi çeneme koyup düşünme pozisyonu aldım, ama merak etmeyin parayla almadım. Jdjdjskjsmz 😂

"Mesela Kaan'a, ben olmasam Keroşumun ırzına bile geçerdin sonra Deniz var var da var amq."  Kız başını hafiften eğsede bir öksürük sesi konuşmayı böldü.

"Öhöm araya girdim ama Kaan değil  Kaan abi  diyeceksin yoksa döverim nede olsa beş yaş büyüyüm." Kaan'a dil çıkarıp sıkıldığımdan dolayı kızı evden kovup kanepede başımı Kıvanç'ın dizlerine koyup uyudum o da uyurken saçımı okşamıştı. Vaaaaaaaa sonunda!


Yataktan kalkıp odaya baktı yanımda Nehir vardı ve camış gibi yatıyordu. Yataktan kalkıp koşarak tuvalete girdim neden çünkü herkes sabah kalkınca altına işiyecekmiş gibi olur vol ben.

Tuvaletimi yapıp banyoya girdim, suyu açıp Deniz'in şampuanlarına baktım. Hepsi naneli labunların her neyse sampuanlardan birini alıp saçıma sürecekken şişelerin arkasında minik bir şampuan vardı. Şampuana uzanıp kutuyu incelemeye başladım, üstünde bit resmi vardı, ay kıyamam Deniz bitlenmişmiydi? Aslında normal bende bir ara tatilde bitlenmiştim sampuanı kullanınca gitmişti ama insanlar bana yaklaşamamıştı, fazla utanç veri i bir şey.

Saçımı yıkadıktan sonra durulanıp çıktım. Eski iç çamaşırlarımı giyip üstüme Deniz'in tişörtlerinden birini altımada en yumuşak eşofmanı giyip aşşağıya indim, inmemle şok oldum.

Sizce ne olmuştur? Vote ve yorum atmayı unutmayın, hayalet okuyucu olmayın , ne güzel kafiye oldu fjdjjdjs herneyse yarın okul var. 😢😧😭😭🙊💩

Erkek Lisesi Where stories live. Discover now