19.Bölüm

11.4K 672 33
                                    

Yaşasın 7 k olmuşuz hepinize teşekkür ederim beni destekleyip kitabı büyütmeme yardım ettiğiniz için.

Sınıftan 'ooooo' nidaları gelince gülümseyip etrafa baktım ve çarpıldım çünkü Kıvanç bana kapıdan kötü kötü bakıyordu boku yedim. Bana eliyle gel işareti yapınca ürkek adımlarla yanına ilerledim. Ensemden tutup sürüklemeye başladı. "Kıvanç yapma ya huylanıyom oradan."  

Kıvanç sinirden boynumu sıkınca susmaya karar verip yürüdüm. Okulun arkasına gelince ensemi bırakıp cebinden sigara çıkardı.

"Neden bana söylemedin?" 

"Söyliyecektim ama bu olay olduğu için söylemeyi unuttum, üzgünüm." Kıvanç bana sarılıp geri çekildi.  "Kerem'e kızıcak mısın?"  

"İlk hırpalayıp sonra döverim." Ne! Aha gitti daş jojuk gittiiiii ben nerelere gidem nedem!

"Selen?" Aha Kerem geliyor. 

"Kerem gelme bak ölücen." Kerem köşede görününce bir an durup bana ve Kıvanç'a baktı ve geri geri gitmeye başladı. Kıvanç Kerem'e doğru yürümeye başladı. Kerem arkasını dönüp koşmaya başladı Kıvanç'ta onun peşinden bende onların arkasından.

Kerem bahçeden çıkıp okula girince dikkatimi okulun önünde bekleyen dört kişi çekti. Kıvanç'la Kerem'in peşini bırakıp oraya yöneldim. Cebimden telefonumu çıkarıp ilk önce fotoğraflarını çekip yürümeye devam ettim, benim geldiğimi görünce susup beni süzdüler.

"Buyrun küçük hanım yolunuzu kaybettiniz sanırım." Aralarındaki yavşak bu galiba.

"Hayır kaybetmedim ben burada okuyorum ama siz yolunuzu kaybettiniz galiba." Yavşak çocuk 

"Hayır ama bu okuldaki herkesi tanıyorsan çok yakından ilgilenmişsin demektir." İlk başta ne dediğini anlamasam da sonra dank etti o bana orospu dedi. Cebimdeki çakıyı çıkkarttım ve yavşağa gösterdim. 

"Çok istersen seninle ilgilenebilirim. Ne dersin ?" Çocuğun gülümsemesi solup konuştu "Herneyse Kerem'e söyle yarın kamp var okulda söylemeyi unutmuştur." Başımı sallayıp okula döndüm.

Sınıfa girince Kıvanç Kerem'i arka sıraya sıkıştırmış ensesine vuruyordu kıyamam ya. Yanlarına gidip telefonu çıkardım ve fotoğrafı gösterdim. 

"Kerem bu çocuklar kamp olduğunu söyledi." Kerem telefona bakınca sırıttı 

"Evet şu öndeki ,yavşak olan, Mustafa." Başımı salladım

"EE peki kamp ne zaman?" 

"Yarın." 

"Bir dakika ne yarın mı hemen eve gidiyoruz benimeşyaları hazırlamam gerek. "


Okuldan kaçıp eve girdik ve küçük bir sırt çantası çıkardım içine: kapşonlu tişört el feneri tayt pantolon vb. kıyafetler koyup ağzını kapattım.  Telefonumu müzik çalarımı ve laptopu şarja koyup odama baktım. Sanki bir daha göremiyecekmişim gibi.


Aşağı inip nutella yedim ve çocuk kanalları izlemeye başladım. Çizgi film bitince Arka Sokaklar dizisi vardı özetiydi ama olsun en sevdiğim dizi. Rıza Baba.

Biliyorum çok kısa bir bölüm oldu ama size sorularım var. Öncelikle kitabın sıkıcı olduğunu düşünmeye başladım onun için kitaba büyü falan ekleyeceğim ama isterseniz çünkü bu sizin isteğinize bağlı. İyi Geceler. Lütfen yorumlarınızı esirgemeyin.

Erkek Lisesi Where stories live. Discover now