23. Bölüm

10.9K 801 160
                                    

Evet önemli bir duyuru TEOG sınavı yaklaşıyor öncelikle herkese sabır versin. O stersin altında kalmak zor. İnşallah yükek alırsınız 120'de 120 garanti olsun tosunlarım.

Gözlerimi açıp etrafa baktım yataktan kalkıp banyoya gittim ve rutin işlerimi hallettim.

Alt kata inip tost hazırladım ve televizyon izledim çocuk kanalarına denk gelirken  'Adventure Time' vardı.

Abi en müko çizgi filmdi bide 'Gumball' var oda mütüş. Çizgi filmler bitip hani şu bir saat durmaksızın bitmeyen reklamlar çıkınca kapattım.

Diğer kanaları gezerken atv'de 'Müge Anlı'yla Tatlı Sert' vardı. Ben bu ladına bayırlıyorum. Bende bir gün kaybolursam beni Müge abla bulsun söyleyin Rıza Baba'da yardım etsin jdjds.

Odama gidip telefonu şarjdan alıp oynamaya başladım nede olsa Afyon sekiz buçuk es plus :D

Oyuynu oynamayı bitirip odamın balkonuna çıktım balkonum var lan köpekler. KISKANIN!

Evin çevresini incelemeye başladım. İleride ki parkı görünce canımın sıkıldığını fark edip üstümü giydim ve parka doğru ilerlemeye başladım.

Parka yaklaşınca girişte pamuk şeker satanlardan pamuk şeker alıp parka girdim.

"Anne ben ondan istiyorum!" Çocuğa bakınca annesinin elinden tutmuş yerinde zıplayarak elimdeki açılmamış pamuk şekeri istiyordu. Çocuğun annesi

"Olmaz paramız yok yürü eve." Çocuk yerinde zıplayınca ona yaklaşıp pamuk şekeri verdim.

Çocuğun ilk gözleri parlasada hemen söndü. Pamuk şekeri bana geri uzattı.

"Al bu pamuk şeker senin." Ay yerim bunu ben pamuk şekeri annesine verip çocuğa el sallayıp yanlarından uzaklaştım. İnsan el sallardı be velet!

Oyun oynayan çocukların yakınıdaki banka oturup onları izlemeye başladım. İlkokul oldukları fazlaca belliydi.

Onları izlerken gözlerim büyüdü bu ne lan bi çocuk altta biri üzerinde zıplıyor, yani şey anlamında anladımız.  İki kız da bi erkeğin tişörtünü çekiyordu. Tamam anlaşıldı bunların gelecekleri pek parlak değil. 

Altta olan çocuk kalkamayınca üstündeki çocuğun gözüne toprak attı, çocuk ağlayarak uzaklaşınca diğeri ayağa kalkıp üstünü silkeledi. Yeni nesil gümbür gümbür geliyor amq bunlar ne!

Bir tane kadın çocuğa yaklaşıp koluna vurunca ayağa kalkıp çocuğun yanına gittim boyumun uzunluğunu sayarsak kadın bana aşşağıdan bakıyordu ve fazla komikti. Ciddi olmaya çalışarak

"Abla çocuğa niye vuruyorsun!" Kadın sinirle bi bana bir de çocuğa bakınca

"Sen karışma gel buraya sen!" Kadın çocuğun kolunu tutmuş kendine çekti ben dururmuyum tabiki no.

Kadını itekleyip çocuğu yanıma çektim tamam bu olay büyüyor ne yapsam. Kadını bana sinirle baktı

"Sen benim çocuğumu nasıl eğiteceğime karışamassın!"

"Tamam karışamam ama ona vurmana izin vermem!" Kadın derin nefes alıp çocuğa baktı.

"Gel buraya yoksa akşam baban gelince görürsün!" Çocuk tıpış tıpış kadının yanına gidince sinirden küplere bindim. Etrafa bakınca herkes bize bakıyordu ve OMG bir grup erkek tamam az sonra ego batlaması yaşanacak ve gözler kör olacak. 

"Abla bak o çocuğa vurursan seni öldürürüm!" Kadın bana küçümseyici bakışlar attı.

"Gel bak bakalım ne yapacaksın." Kadın çocuğa vurunca kadını üstüne atlayıp tokat attım ama sert çünkü elim yandı. Kadın saçıma yapışınca karnına vurdum kandın öğürdü. Iyy midem bulandı. Kadına yaklaşıp vuracakken kolumdan birileri tutu.

"Bırakın lan beni sıçayım şunu ağzına!"

"Ablacım sakin ol bak çocuk ağlıyor." Sesin sahibine bakınca o gruptaki çocuklardı demek ablanızım her neyse benim Keroşum var.

"Tamam bırakın sakinim." Çocuklar kolumu bırakınca küçük çocuğa yaklaşıp kulağına bir şey fısıldadım çocuk güldü ama ne fısıldadığımı söylemicem nihahahahahah.

Banka oturup telefondon Deniz ve Ateşe unutmadan Keroşuma mesaj attım.

Çocuklarda yanıma oturunca onlara tip tip baktım.

"Ne var!"  Aralarından biri

"Hiç canımız sıkıldı oturalım dedik.

"Yavşarsanız üç kişi gelip ecdadınızı siker!"

"Kim çok merak ettim."  Omuz silktim.

"Gelince görürsün."

"Seloş." Azına sıçam Deniz o nasıl isim lan! Deniz karşıma gelince boynuna atladım. Ayrılınca Deniz tip tip çocuklara baktı

"Siz ne ayaksınız lan!"

"Abla kavga çıkardı onu durdurduk." Deniz başaını salladı.

"Ateş ve Kerem verede?" Deniz kafasıyla arkamı işaret etti.  Arakmı dönüp Ateşe ardından Keroşuma sarıldım. Kerem yanıma oturup elimi omzuma attı ve çocuklara baktı.

"Bunlar kim?" Omuz silktim

"Kavga çıkarınca beni durdurdular." Kerem başını sallayıp banka uzandı ve baiını kucağıma koydu bende saçlarıyla oynamaya başladım. Ay çok yumuşak bunlar. Eğilip saçlarını öpüp kokladım. Çikolata kokuyor!

"Kerem seni yiyebilir miyim?"

"Hayır kendimi başkasına saklıyorum." Hee tamam... Bir dakika ne! Keremin saçını çekmeye başladım.

"Kerem siktirtme ebeni başkası kim lan başkası kim sikerim onu da senide bidr üstüne Kıvanç siker dört çocukla ortada gezersin beni duydun mu o kzı kim söyle hemen!"

"Lan bırak şaka yaptım kime yok. Ah bırak saçımı be kadın!" Kerem'i  saçını bırakıp ayağa kalktım.

"Konuşma lan benle!" Ateşin ve Denizin kolundan tutup çekmeye başladım.

"Ya Selen bi dinle vallaha şakaydı ya." Omuz silktim.

"Şakayı yapmadan önce düşünecektin!"  Parkatan çıkıp markete girdim ve bira alıp çıktım deniz kıyısına kadar yürüyüp elimdeki bira şişesini bitirmeye çalıştım arada millete buluşacakken Deniz ya da Ateş buna izin vermiyordu.

Kayalıkların olduğu bir yere gelince oraya oturup şarkı söylemeye başladım.

"Günah benim suç benım hık.." sarhoş oldum amq. Dördüncü birayı açtım tam ağzıma götürecekti  Ateş durdurdu.

"Selen bu kadar yeter fazla abartıyorsun!"

"Hayır hık... O başkası var dedi hık... kendisini başkasına hık... saklıyormuş beyfendi hık..." gözümden bir damla yaş düştü.

"Sadece bir şakaydı."  Ağlamaya başladım.

"Keremi özledim Vegası özledim diğerinim adını umuttum onuda özledim." Gözlerimi silip Vegası düşümdüm  harbi lan ne oldu en son veterinere bırakmıştık.

"Onlara ne oldu harbi." Kafamk kaşıdım.

"Galiba birine araba çarpmıştı öyle veterinere gitmiştik aklımdan çıkmış galiba veteriner bizdwn daha iyi bir sahip buldu." Omuz silktim onların mutlu olmaya ihtiyacı vardı sırf bir eğlence için almıştım ama unuttum hayvanı onun için boşuma ağlıyamam sorun bende iyi bi sahip değildim. Tamam kabul yüzüme vurmayın şunu!

Odaya girip üstümü değiştirdim ve yatağa attım kendimi. Biralar bittiğinde Deniz beni eve bırakmıştı Ateşte oradan kendi evine gitmişti yanlız başım çatlıyor direk uyumayı diliyerek gözlerimi kapattım.

TEOG'a son üç gün hadi hayırlısı. Bol bol çalışın emi bu bölümü beğenenin matematiği ful olsu. Amin.

Erkek Lisesi Where stories live. Discover now