22.Bölüm

11.3K 589 187
                                    

Gözlerimi aralayıp etrafı incelemeye başladım. Heryer beyazdı bu demek oluyo ki hastenedeyim. Aklımı tebrik edip yattığım yerden kalktım.

Odanın dışına çıkıp koridor da gezmeye başladım. Hastanenin bahçesine çıkınca bir banka oturup insanları izledim.

Çok sıkıcı bu ne lan. İnsan park falan yapar bunun yanına.

Yanıma biri oturunca ona bakmaya başladım. Tamam yanıma oturan kişi bir oğlan ama polis bu demek oluyor ki ona sorular sor.

"Abi polis olmak zor mu?" Adam bana bakınca gülümsedi.

" Hayır mesleğimi severek yapıhlrum onun için zor gelmiyor." Başımı salladım.

"Peki arkadaşlarımı arayabilir miyim?" Adam başını sallayıp telefonunu bana uzattı. Bende telefonu alıp Kıvanç'ın numarasını aradım.

"Alo?"

"Alo Kıvoş." Ne var diyemez miyim?

"Böyle aptalca isimler taktığına göre Selen'sin."

"Evet nerdesiniz?"

"Biz senin kaldığın odadayız da sen nerdesin?"

"Ben bahçedeyim gelirken telefonumu alın."  Telefonu kapatım polise geri verdim.

"Peki abi sen kaç yıldır polissin, silahın var mı göstersene?"

"Ben 2 yıldır polisim ama silahı veremem." Somurtup etrafı inceledim başka bir polis gelince isteyerek konuşmalarına kulak misafiri oldum.

"Barış abi karakola biri geldi seni bekliyorlar." Demek adı Barış mış jdjdj.

Barış kalkıp gidince bizimkileri kapıda gördüm. El sallayıp gelmelerini bekledim.

Kıvanç telefonu uzatınca telefondan aramalara girip Kıvanç'ı buldum ve 'Kıvoş' olarak değiştirdim. Tabiki Kıvanç bunu gördü.

"Selen o ismi değiştir parmaklarını kırarım ." Dil çıkarıp Nehir'e döndüm bana bakıp gülümsedi ayağa kalkıp karşısına geçtim ve özel selamlaşmayı yapmaya başladım.

İlk dirsekleri tokuşturduk sonra popoları salladık ardında göbüşlerimizi birbirimize vurup ardından hani göbek atarken teyzeler kıçlarını birbirine vurup dururlar ya onu yaptık ve birbirimize selam verip olayı bitirdik.  Deniz

"Ulan ayı kankayız biz niye böyle selamlaşmıyoz!" Omuz silktim

"Bir ara düşünürüm."  Deniz somurtup arkasına baktı. "Aha kız var ben kaçar." Deniz kızların yanına gidince bende arkasından gittiim. Deniz biraz kızlara yavşadıktan sonra omzuna elimi koydum kızlar bana nefretle bakınca umursayıp kobuştum

"Söyle kanka hangisini sana alak." Deniz gülümseyip arkada duran kahverengli saçı olan kızı gösterdi. Yemin billah kızın gözleri parladı.

Sonunda eve gelince Ateş'i odama çağırdım. Saçmalamayın amq öyle bişi değil.

Yatağa oturdum ve Ateş'i zorla oturttum.

"Bak Ateş duydukların seni şok etti ama bu üzüntüyü dışarı vurma lütfen biri anlıyacak diye korkuyorum."

"Selen benim içim parçalandı (bu nasıl bir cümle Nehir söylemiş gibi) Nehir'e tecavüz et-" Birde  kapı açıldı içeri Kerem girdi.

"Nehire kim tecavüz etti?" Aha boku yedik.

"Bak aşkım bitanem sana söyliyeceğim ama kimseye özellikle Kıvanç'a söylrmiyeceksin." Kerem tamam diyince olayları anlattım.

"İşte böyle yarın Nehir'i hastaneye götürücem konturol amaçlı." Kerem

"Benim kafama takılan bir şey var. Ateş sen niye sinirlendin?" Harbi ooooo havada aşk kokusu var.

"Lan sinirlenirim sana ne !" Kerem ellerini havaya kaldırdı

"Tamam lan kızma sadece bir soru kızmana gerek yoktu." Kere  bu cümleyi söylerken yavaşça omzuma vuruyordu. İmayı anlayanlar 1 yazsın.

"Lan aşık değilim bi siktirin gidin zaten iki deli yan yana gelmişsiniz." Keremle gülüp aşşağı indik. Koltuğa yayılıp kumandaya uzandım.

"Yemek yapın lan köpekler." Nehir bana nah yaparken Deniz orta parmağını kaldırmıştı.kat ben 


Midem yedinci kez kuruldayınca dayanamayıp ayağa kalktım ve dolaptaki sarma konsevesini çıkardım. Hepsini yedikten sonra bir tane havuç alıp soydum  ve salona gittim herkes film izliyordu. Nehir elimdeki havucu görünce yarısını almak için uzandı fakat ben ne yaptım Nehir'in suratına vurdum (media). Nehir koltuğa düşüp bana kötü kötü baktı ne yapam yemek kıymetli bir şey kimseyle paylaşmam!

  

Havucu yedikten sonra telefonla oyun oynamaya başladım. Telefonun şarjı bitince banyoya gidip duş aldım saçlarımı örüp aşşağı indim.  Lan burası makarna kokuyor koşarak mutfağa indim. İbne Nehir makarna yapmış beni çsğırmamış.


"Allah'ın kafirleri insan beni de çağırır dimi!" Masaya oturup kimseye bakmadan yemeği yiyip odama çıktım ve yatağa yatıp uyumaya başladım.

Erkek Lisesi Where stories live. Discover now