6. Kapitola

71 5 0
                                    

          Probouzím se a chci vstát, ale nejde to. Proč?! To jsem snad ochrnula nebo co?! Když jsem se pořádně rozkoukala, tak jsem si všimla něčí ruky okolo svého pasu. What?! Celá jsem strnula strachem, protože nevím kdo to je. Pomalu a s vyděšeným výrazem se otáčím za sebe a zjišťuji, že ta pracka patří Taemu. ,,Uff." řekla jsem si pro sebe potichu. ,,Jaký uff ty smrade." zazubil se na mě Tae. ,,Jakej smrad jako?!" vyjela jsem po Taeovi a hodila po něm polštář. ,,Tak to si podělala holčičko." koukl se na mě Tae s vážným výrazem. Hned na to na mě letěl polštář, který patří Taemu. ,,Myslím že teprve teď začíná válka V." řekla jsem, zazubila se a hned házela další polštáře. Takhle jsme blbli asi 20 minut když v tom jsme se oba zastavili a velmi, velmi opatrně se podívali směrem ke dveří. ,,Dobré ráno." řekli jsme s Taem sborově nevinným hlasem. Samozřejmě jak jinak. Stáli tam všici kluci s nevěřícnými pohledy směřující na nás. S Taem jsme se na sebe koukli a mrkli. ,,Hele kluci támhle je nahatá pornohvězda." Všichni se najednou otočili kromě mě a Taeho. Všichni ti blbci koukali na prázdnou, bílou stěnu, protože nikomu z nich nedošlo co za kravinu to je. S Taem jsme rychle využili  příležitost a vběhli do koupelny, která jen tak mimochodem patří k Taemu pokoji, a zamkli jsme se tam. Když se kluci vzpamatovali, tak rychle běželi ke dveřím koupelny a chtěli nás z ní dostat ven. ,,Hele Tae a žádný nemravnosti." začal se smát Jimin za dveřmi. ,,Uděláme si z nich prdel Kim?" pošeptal mi Tae. ,,Tak to je jasný." nahodila jsem svůj šibalský obličej. ,,Jako za strarejch časů." jako znamení jsme si skřížili malíčky a ještě si ťukli palci. To víte no slib je slib. ,,No víš Jiminie....." začal Tae a mrkl na mě na znamení. ,,Už to máme za sebou." řekli jsme naraz. Měli jsme co dělat abychom nevyprskli smíchy. Nic neslyšíme, jen nechápavé zvuky. To nás ještě víc rozesmálo, ale to už jsme oba bouchli. Tak abychom jim to usnadnili, tak jsme vyšli z koupelny s obličejema rudýma, jako by nám měli bouchnout. ,,Co vám je kluci?" zeptala jsem se. ,,Co vám dvěma přijde tak vtipné?" řekl Jimin. ,,Nic mi se vůbec nesmějeme." řekl Tae s cukajícími koutky a objal mě okolo ramen. Kluci nic neříkali a jen s nechápajícími pohledy odešli z pokoje. Když se za nimi zavřeli dveře tak jako vždy jsme si s Taem plácli.

Celý den už probíhal tak nějak v klidu. Kluci trénovali a já na ně koukala. Večer když jsme se vrátili, tak jsme si posedali na gauč. ,,U koho dneska bude spát Kim?" koukla jsem se na dotyčného zabijáckým pohledem. Jasně že to nebyl Jimin, tentokrát to byl Suga. ,,Nevím." řekla jsem nechápavě. ,,Hmmmm. Tae  jí bude chtít určitě jen pro sebe." vyšlo z Jimina. ,,Ok budu spát u toho komu se povede mě rozesmát." řekla jsem a usmála se. ,,Ale Tae se nesmí zúčastnit, páč u něj už jsi spala. Ať se to hezky prostřídá." řekl Jhope. ,,Ok souhlásím." řekla jsem a omluvně se podívala na Taeho. 

Jak to dopadlo? Spím u Sugi. To jsem vážně nečekala že se ledovec dokáže tak snažit někoho rozesmát.  A chcete vědět jak se mu to povedlo? Snažil se ze sebe udělat cute boye a  to můj mozek nevydržel. ,,Jak to že takovej ledovec jako ty mě dokázal rozesmát?"  zeptala jsem se Sugi usmívajíc se. ,,Kdo ví?" tak tím mě pekně nakrknul. ,,Jak chceš spát květinko?" zeptal se mě Suga a já myslela že jsem asi ohluchla. ,,Květinko?" odpověděl jsem nechápavým tónem. ,,To si podělal Yoongi." začala jsem se smát. ,,Co je k smíchu květinko?" ,,Hmmmm třeba to že dneska spíš na zemi." A když jsem to dořekla tak jsem dostala takový záchvat smíchu. který jsem snad ještě v životě neměla. Suga se snažil tvářit ublíženě, ale nějak mu to nepomohlo, páč jsem si všimla jeho cukajících koutků. ,,To se se mnou nepodělíš ani o půlku MÉ postele?" řekl Suga se znatelným důrazem na slovo mé. No samozřejmě jsem se musela usmát. ,,Dobře no." řekla jsem s úsměvem. ,,Tahle půlka postele je moje a tahle tvoje. Ale varuju tě! Žádný prasárničky jasný?" řekla jsem a měla jsem co dělat abych se nerozesmála. ,,Hele vy dva jdete se s náma koukat na film? Nebo vás tu raději máme nechat o samotě?" slyšeli jsme smějícího se Jimina za dveřmi. Mrkli jsme na sebe se Sugou a najednou jsme oba začali vydávat takové ty úchylné zvuky z 'bojiště'. Celkem se divím že je se Sugou taková sranda. Za dveřmi Jimin utichl a už se nesmál, ale za to jsme se smáli my se Sugou. 

          ,,Co zkouknem za film?" zeptal se Hobi. ,,Zkouknem nějakej dobrej horor." navrhl Namjoon. Jen jsem viděla jak na mě všichni civí. Co jim jako je? ,,Co je?" zeptala jsem se. ,,Kdo jí bude utěšovat až se bude bát?" zeptal se Kookie. Raději jsem to přešla mlčením. Ani jsem se nenadála a všichni ten film strašně žrali. Akorát jeden problém. Jediní kdo se báli byli oni. Film mě nebavil, tak jsem se odebrala do pokoje. Vůbec mi nebylo dobře a nevím z čeho. Když jsem konečně usla, tak do pokoje přišel Suga. Doprčic já zapomněla že to je jeho pokoj.  Cítím jak si lehá vedle mě, asi si myslí že už spím. No co. 

          ,,Kim? Jsi v pořádku? Kim?! Co se děje? Je ti dobře?" To bylo to poslední co jsem slyšela. Když otevřu oči vidím že na mě Suga kouká se strachem v očích. ,,Kim si v pořádku?" ,,Proč bych neměla být?" ,,No já nevím. Nejdřív to vypadalo že jenom chrápeš, ale pak jako bys přestala dýchat a do chrápání si vydávala takové zvuky jako bys křičela." začala jsem se smát, když jsem viděla jak to Suga prociťuje. Snažil se mi to předvést, ale vypadal u toho strašně vtipně. Koukli jsme se na hodiny a zjistili že je půl druhé ráno tak jsme šli dál spát. 

Pohled Taeho

          ,,Já je ale nechci jít budit. Vždyť víte jakej je Suga když ho vzbudíte." řekl jsem se strachem v hlase. ,,Tady máš." řekl mi Jin a dal mi na hlavu hrnec a do ruky vařečku. ,,Jenom vařečka? Ta mě neochrání." řekl jsem smutně. ,,Musíme předejít zranění." řekl Jin a pousmál se. ,,Aish." řekl jsem a vydal se na nebezpečnou cestu do Sugova pokoje. Opatrně jsem otevřel dveře a doufal že už bude vzhůru, ale nebyl. Vedle něj ležela Kim. Oba se snaží toho druhého vystrčit ven z postele. Jak zábavný pohled. ,,Sugo?" nic. Mám nápad, ale potřebuju volnou cestu pryč z pokoje. Sundavám si hrnec z hlavy a začínám do něj mlátit vařečkou. Najednou na mě letí dva polštáře. Že by Kim byla stejná jako Suga?  ,,Tae já tě asi zabiju! Jestli od tud hned nevypadneš tak jdu pro sekeru, useknu ti hlavu, kterou následně zadupu do země společně a tvým zuboženým tělem a celý to zapálím!" vykřikli na mě oba dva. Jak to že to dokázali říct naraz? Woow! Asi jsou úplně stejný! Za mnou se objevili kluci a pomohli mi je dostat ven z postele protože už bylo půl dvanáctý. Ale pozor nikomu se nic nestalo, teda zatím. Všichni pouze obdivujeme že Kim a Suga jsou úplně stejný a dokázali bet domluvení říct úplně stejnou věc. ,,Si jsme si asi souzeni co květinko." zazubil se Suga na KIm. ,,Ani ve snu cukříku." odpověděla mu Kim a zazubila se stejně jako Suga. 

----------------------------------------------------------------------------------------------

Doufám že se vám kapitolka líbila. Budu ráda za každý ohlas. :D

Nikdy nevíš co přijdeKde žijí příběhy. Začni objevovat