Hoofdstuk 37

291 15 3
                                    

Pov Asthon

Slaperig open ik toch mijn ogen, door het licht dat de kamer inschijnt, tussen de gordijnen door, werd ik wakker. Ik pak mijn telefoon van het nacht kastje en even wordt ik weer verblind door het vele licht omdat ik nog niet helemaal wakker ben.

25 december 9:12

Ik leg mijn telefoon naast mij neer en wil me weer omdraaien om nog even te slapen maar realiseer me dan iets.

25 december betekend eerste kerstdag, eerste kerst dag betekend cadeautjes onder de kerstboom toch? Ik sla de dekens van mij af en pak mijn badjas en trek die snel aan en ren naar beneden.

Nu maar hopen dat ik zachtjes genoeg heb gedaan en dat ik Zayn niet wakker heb gemaakt. Hij kan er echt niet tegen maakt niet uit wie hem wakker maakt. Hij houdt er gewoon niet van om wakker gemaakt te worden.

Ik open de woonkamer deur en loop recht op de kerstboom af waar inderdaad een aantal cadeautjes liggen, het liefst wil ik die van mij al open maken, gewoon omdat ik heel erg nieuwsgierig ben.

Ik hoor wat voetstappen de trap af naar beneden komen, ik staar ondertussen nog steeds naar de kerstboom, die voor het grote raam staat. Er ligt nog steeds veel sneeuw en er is vannacht nog veel meer bij gekomen.

Ineens voel ik de twee sterke en vertrouwde armen om mij heen. Ik leg mijn handen op de zijne, want ik weet dat het Zayn is, zijn geur, zijn tattoos gewoon hij.

Ik draai me om en druk een snelle kus op zijn lippen, het is even stil.

"I also have an pressent for you" zegt zayn heel lief. Ik kijk hem verbaasd aan. Hij loopt van mij weg, het is nog vroeg voor hem dus vandaar dat hij niet weg rent.

Al snel komt hij terug lopen met een klein doosje wat super mooi is ingepakt. Hij gaat tevreden voor mij staan en geeft mij een kus op mijn voorhoofd. Hij steekt zijn handen naar mij uit en ik pak het cadeautje aan.

Voorzichtig haal ik het papier en het goudkleurige lintje eraf en zie een zwart doosje. Ik maakt het doosje open en zie echt het mooiste armbandje ooit. Zijn naam staat er in gegraveerd en er hangen twee kleine bedeltjes aan.

"Its beatuful Zayn" zeg ik en haal het armbandje voorzichtig uit het doosje en doe hem om. Ik kijk trots naar mijn pols. Ik geef Zayn een knuffel en zo blijven we nog even staan totdat de deur open vliegt.

Het is Madison die heel vrolijk de deur open zwaaide, ik laat Zayn los en kijk naar Madison die nog steeds heel vrolijk in de deur opening staat.

Uit het niets rent ze naar de kerstboom en gaat ze op de grond zitten bij de cadeautjes. Echt Madison. Zucht.

Pov Oliva

"Liam wake up!" Liam zucht nog een keer en draait zich dan nog een keer om. Weer een mislukte poging om hem wakker te krijgen.

Hoeveelste poging was dit?

Ik sprong op het bed, ik heb een paar keer geschreeuwd, wat kan ik nog meer doen om hem wakker te krijgen?

Ineens heb ik een idee, ik ren naar beneden door de woonkamer op naar de keuken ik pak een groot glas en vul hem met water en loop zo rustig mogelijk weer naar de deur op naar boven.

"Oliva what are you going to do?"

Ik grijns even naar Zayn en de rest, Madison en Ashton.

"Liam don't want to wake up" zeg ik vrolijk en loop door naar boven.

Ik open de slaapkamer deur en zie nog steeds een slaperige Liam liggen, ik vraag het hem nog één keer en anders..

"Liam get out of bed, please?"

Geen reactie, niks gewoon een Liam die weer in slap is gevallen. Het glas met water heb ik nog steeds in mijn handen, ik loop naar zijn kant van het tweepersoonsbed toe en gooi wat water over hem heen.

Meteen schrikt hij weer op en slaat de dekens van zich af. En stap uit bed, hij schud zijn haren even en kijkt mij dan boos aan.

Ik begin te lachen en heb nog steeds het glas in mijn handen, binnen een paar seconden heeft hij die van mij afgepakt en giet wat water over mij heen.

"Liam!"

----------------------------------------------

Hoofdstuk 37 al weer ik had gehoopt dit verhaal voor "volgend jaar " afgerond te hebben maar ik had iets minder tijd of zin om gewoon iets te doen. Dus vandaar de late updates.

Misschien dat er vandaag of morgen wel twee update komen dat betekend als ik nu nog genoeg inspiratie heb komt er nog een en anders morgen twee vanwege de lang durende dag.. Heb ik nog is wat te doen..

Maar vote vooral voor dit hoofdstuk en ik vind het ook super leuk om comments te lezen, neem ook even een kijkje bij het vervolg van dit verhaal dat al online staat.

Ik heb trouwens ook nog een idee voor nog een verhaal, zou ik het publiceren? En zouden er dan mensen zijn die er auditie voor zouden doen?

Don't let me goWhere stories live. Discover now