hoofdstuk 19

457 21 2
                                    

"Harry it's amaizing here!" hij heeft mij mee genomen een rondje door Chicago en nu zitten we boven op een van de hoogste gebouwen in Chicago. Het is meer een soort van dakterras en we eten pizza. Niet heel erg romantisch maar wel super lekker en het uitzicht is echt geweldig. Dit moment samen met hem wil ik echt nooit meer kwijt.

Ik sta op om te kijken naar het geweldige uitzicht, om nog iets meer te kunnen zien van de verlichtte stad. Het is echt super mooi alle maar verlichte straten en gebouwen.

Ineens voel ik iets kouds om mij nek. Ik kijk achter mij en zie dat Harry een ketting om mijn nek hang. Ik kijk naar de ketting en zie een heel mooi klein hartje. Hij slaat zijn armen om mij heen en automatisch leg ik mijn handen op de zijne.

Ik kijk nog een keer naar de ketting om mijn nek en het laat mij gelijk glimlachen. Met 1 hand pak ik het hartje nog is vast.

"Thank you Harry, you're the best"

Hij glimlacht en geeft mij een kus. Tijdens de kus voel ik hem glimlachen het maakt mij ook gelijk aan het lachen. We lopen weer terug naar het tafeltje en eten rustig onze pizza op de pizza is onder tussen al koud geworden en dus niet echt heel lekker meer. Het is echt een geweldige avond, het kan ook niet anders het uitzicht is geweldig en Harry is ook echt zo lief!

Ik wil niet weten hoe het straks over twee dagen is als ik iedereen moet missen, en hoe het straks gaat met Sinterklaas vieren. Ik en mijn zusje geloven er natuurlijk al niet meer in maar het was altijd leuk om het samen te vieren.

Het is al laat en ook weer tijd om te gaan. Samen lopen we naar beneden naar de auto van Harry. De hele tijd heeft hij mijn hand vast gehouden. Als een echte gentelman opent hij de deur van de auto en ik stap in.

Ik wil helemaal niet meer naar huis, het is daar zo leeg en ik vraag mij af of mijn vader er nog zal zijn. Zoveel gedachtes dat ik er gewoon gek van wordt. Mijn leven was altijd normaal, gewoon mijn ouders Anna en ik. Alles is veranderd sinds we hier zijn gaan wonen, ik wist dat ons leven zou gaan veranderen maar niet dat het zo zou gaan.

Ik schrik op uit mijn gedachten omdat de auto stopt maar niet voor mijn huis, nee voor het hotel waar Harry en de jongens verblijven.

"Why are we at the hotel?" ik heb denk dat ik al wel weet waarom of ik denk verkeerd maar toch vraag ik het maar.

"Because I'm here for only two days and I want spend them with you"

Niet helemaal hoe ik zijn antwoordt had verwacht dit is juist alleen maar beter, ik had zelf ook niets anders gewild dan de laatste twee dagen dat hij hier is met hem zijn.

Samen lopen we naar binnen, het voelt zo raar dat ik over twee dagen voor een tijdje niet meer zijn hand vast kan houden, of hem een knuffel kan geven. Het liefst deed ik dat elke dag maar als hij er niet meer is kan dat niet. Dan moet ik Lisa maar gaan dood knuffelen.

We stappen de lift in en hij gaat langzaam omhoog ondertussen horen we zo'n saai vervelend lift muziekje waar ik mij nu echt al heel erg aan erger.

Harry sleurt mij mee naar hun hotel kamer, iedereen zit er al op de bank zelfs Ashton en Zoey. Die zijn dus ook hier gebleven, waarschijnlijk wist Harry dit al en nam hij mij daarom ook mee hierheen zodat ik niet alleen thuis zal zitten.

Harry neemt mij mee naar de bank en gaat zitten en zet mij op zijn schoot neer. Ik leun tegen hem aan en ik voel zijn armen weer om mij heen. Dit ga ik dus zo erg missen.

We kijken rustig mee met de film die de rest al aan het kijken was, we hebben sowieso de helft al gemist maar dat maakt niet uit, de film komt mij namelijk bekend voor maar ik weet zo even niet meer welke film het is.

Ik begin nu echt moe te worden de film zal nu ook wel bijna afgelopen zijn. Zayn staat op en loopt naar de keuken en komt terug met twee glazen cola, hij geeft er 1 aan Ashton en gaat weer zitten.

Nu ben ik wel heel benieuwd zullen die twee al wat hebben of zijn ze alleen nog maar aan het daten?

"Ashton are you and Zayn already together?"

"You mean like boyfriend and girlfriend?" ze begint gelijk helemaal te stralen wanneer ze dat zegt dus ik ga er wel van uit, dat ze samen zijn.

"Yeah I mean like boyfriend and girlfriend"

"We are together" zegt ze met een enorme glimlach op haar gezicht, ze straalt helemaal en Zayn precies het zelfde. Ze zijn zo te zien ook heel gelukkig samen.

"I'm tired" verluister ik in Harry zijn oor. Hij knikt en staat op waar door ik dus bijna van zijn schoot afval en dus bijna op de grond lig maar gelukkig heeft hij mij nog vast.

"we are going to sleep" zegt hij en samen lopen we naar zijn kamer. Harry loop naar zijn kast en pakt er een trui uit en gooit die naar mij.

Hij kleed zich ondertussen uit en staat nu alleen nog in zijn boxer, het ziet er echt geweldig uit, zijn tattoos, zijn buik, alles aan hem is geweldig.

Ik ga op de rand van het bed zitten en doe mijn schoenen en shirtje uit, ik sta op en doe ook mijn broek uit. Nu sta ik hier alleen in mijn lingerie . ik zie Harry al kijken, vandaag heeft hij het al wel eerder gezien dus ik maak mij er niet zo druk om. Ik trek de trui van Harry aan en ga onder de dekens liggen, Harry komt naast mij liggen en drukt nog een kus op mijn voorhoofd en slaat zijn armen om mij heen. Zo vallen we rustig in slaap

---------------------------------------------

Ik hoop dat jullie het een leuk hoofdstuk vinden:) maar ik heb echt even jullie hulp nodig; een vriendin en ik hebben een filmpje gemaakt voor een challenge van 1DDay, dus please willen jullie het filmje kijken en veel delen promoten en al die dingen?:)

Hier onder een link na het filmpje en als het goed is hiernaast ook ---->

http://www.youtube.com/watch?v=dAwLm1eKFCg

#1DDayNLGame

Don't let me goWhere stories live. Discover now