hoofdstuk 5

614 27 6
                                    

* 2 weken later

Vandaag komen Ashton en Zoey. Ashton en ik hebben al van alles bedacht voor het feest van Zoey nu hadden we nog 3 dagen om alles ook echt klaar te maken.

Mijn kamer is nu ondertussen ook af, ik heb een roze muur en de lampjes die ik al eerder heb gekocht heb ik ook opgehangen verder heb ik nu nog wat meer spullen in mijn kamer en dan ook eindelijk mijn koffer uitgepakt. Het duurde wel even maar nu is mijn kamer helemaal af. Ik heb ook al vast 2 matrassen op de grond gelegd voor Ashton en Zoey ik heb ze de afgelopen 2 weken echt gemist en nu kwamen ze voor tijdje hierheen. Hoelang ze blijven weet ik nog niet maar dat maakt me ook niet uit mijn kamer is groot genoeg voor 3. Ik keek nog even op mijn mobiel en rende gelijk naar benden we moeten nu echt naar het vliegveld gaan Ashton en Zoey ophalen.

Ik stapte in de auto en mijn vader reed richting het vliegveld. Ik kan nu echt niet meer wachten totdat ik ze weer zie. Ik hoop nu dus ook dat we er snel zijn en het vliegtuig geen vertraging heeft of dat ze net zoals ons superlang moeten wachten op hun koffers.

Aangekomen op het vliegveld stonden we denk ik in de aankomst hal er stonden meerdere mensen en ik hoorde ook een aantal gillende meiden. Zo meteen zou ik ook wel gaan gillen als ik Ashton en Zoey weer zou zien. Alleen van die gedachte moest ik glimlachen, ik hoopte nu dan ook dat het er niet raar uit zou zien.

Een aantal keren zag ik de deuren open gaan maar ik zag nog geen Ashton en Zoey. Ik kon ook nog niet zien of hun vliegtuig al geland was het stond waarschijnlijk wel ergens maar had het nog niet gezien. Ineens voelde ik mijn telefoon trillen een sms van Harry. Ik voelde gelijk een glimlach op komen Harry en ik hadden bijna elke dag wel met elkaar gepraat, hij had het alleen wel druk met interviews, fotoshoots en al die dingen meer die hij deed.

Ineens voelde ik twee sterke armen om mij heen ze waren niet van mijn vader want die stond naast mij. Ik besefte mij dat ik mij sms nog niet eens gelezen en draaide mij om.

"Harry what are you doing here"

"You don't get my text message?"

"Of course I get it but I don't read it yet"

"Well I said I was here and I knew you would be here so I'm here to surprise you"

"But you text me so its not a surprise any more"

"Yeah thats true"

"But now you here I want to asked you something"

"So whats you're question?"

"On Halloween it's Zoey her birthday so Ashton and I planed an HalloweenParty, and I wonder if you and maybe you're friends would come to the party?"

"Yeah I would Love to come to the party, and I will asked if the boys are coming to"

Harry knipoogde naar mij en nu stonden we samen op Ashton en Zoey te wachten. De deuren gingen nog een keer open en daar stonden ze dan eindelijk. Ik rende gelijk naar ze toe en knuffelde ze. Harry stond er nog steeds en keek mij raar aan, waarschijnlijk omdat ik super enthousiast was dat ze er eindelijk waren. Ik sleurde ze mee richting Harry en stelde ze voor. Daarna moest Harry al weer weg hij gaf mij nog een knuffel en liep weg.

Wij liepen ook weg richting de auto, Ashton en Zoey liepen achter mij en mijn vader aan. Bij de auto aangekomen deed mijn vader de koffers in de auto en wij gingen ondertussen al in de auto zitten.

Thuis aangekomen rende we gelijk naar binnen. Ik rende in ieder geval. Ashton en Zoey konden niet rennen met hun koffers. Het lukte mij de eerste dag ook niet. Ik had nu wel een beetje medelijden met hun ze moesten nu al die trappen op met die grote zware koffers. Ik rende door naar boven en opende alvast de deur van mijn kamer. Ashton kwam er niet veel later ook aan gelopen en plofte haar koffer neer op de grond en ging languit op mijn bed liggen.

"Je kamer is echt super mooi geworden"

"Dankje" ik klonk niet zo heel enthousiast en ik moest alleen maar aan Harry denken. Gelukkig komt hij over 2 dagen ook naar het feest. Ik had er nu al super veel zin in.

We gaan straks nog even shoppen we moeten alledrie nog een Halloween kostuum hebben. En als Zoey ging vragen waar om dan zouden we gewoon zeggen dat we s' avonds wat leuks gingen doen met ons drieën. En de avond van het feest zouden we haar wegsturen om nog wat chips en drinken te halen. Dat hadden we natuurlijk allemaal al gehaald maar dan konden wij de laatste dingen doen voor het feest. En als zij dan terug zou zijn begint het feest iedereen moet er dan natuurlijk al zijn. Als alles goed gaat natuurlijk.

Zoey liep nog steeds met haar koffer op de trap. We hoorden haar koffer een paar keer naar beneden vallen. Toen we dat hoorden rende we niet gelijk naar beneden nee we beleven rustig staan en lagen helemaal dubbel van het lachen. Zoey heeft ons toen even boos aan gekeken maar moest toen zelf ook lachen. Ik liep nu naar benden naar en hielp Zoey met haar koffer het was echt een grote en zware koffer.

S' avonds plofte we tevreden op mijn bed neer we hadden alle drie niet alleen een outfit voor Halloween maar ook nog kleding gekocht. Ik had nog een super leuk zwart jurkje gekocht en gewoon weer te veel kleding. Vanuit Nederland heb ik niet zo veel kleding mee genomen het meeste heb ik daar naar de kringloop gebracht zodat andere mensen er nog wat aan hebben. Ik kan hier toch genoeg kopen, alleen raakt mijn geld nu wel een beetje op. Ik moest maar snel een baantje vinden...

Ik hoorde mijn telefoon afgaan, het was een sms ik herkende het geluid namelijk.

"Madison je hebt een sms van Harry!" Schreeuwde Ashton enthousiast. Ik pakte snel mijn telefoon uit haar handen en las het smsje van Harry.

-------------------------------------------

Hier dan nog een hoofdstuk 2 op 1 dag ;o dat is ook voor het eerst dat ik dat doe :) (denk ik) dus ga vooral voten voor dit hoofdstuk :) omdat ik zo lief ben om 2 hoofdstukken op 1 dag te doen :)

Het zou ook lief zijn als je dit boek gaat promoten :) Het lijkt me super leuk als heel veel mensen dit zouden lezen want ik vind het in ieder geval super leuk om er aan te schrijven ;D

Don't let me goWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu