hoofdstuk 7

590 26 6
                                    

Ik knikte en Harry stond op richting de wii. Ik wachtte geduldig af totdat het spel opgestart was. Harry kwam naar mij toelopen en gaf een controller aan mij.

"Who also wanna play Just Dance?" Vroeg ik om beleefd te zijn. Want ja echt mensen ken ik hier nog niet.

Olivia stond gelijk op "I want!" Ze rende naar de wii en pakte twee controllers ze gooide er een op Liam's schoot. "Liam join us!" Zei ze. Met moeite stond Liam op. En kwam vrolijk naast ons staan.

"Witch song do you want?" Vroeg Harry

"Flo Rida, Good Feeling" schreeuwde ik gelijk dat is een liedje wat ik super leuk vind en ook niet zo heel moeilijk is. Harry zocht het liedje op en we begonnen met z'n vieren te dansen. Het zag er bij mij waarschijnlijk niet uit maar leuk vond ik het wel.

Ik kon er echt helemaal niks van en verloor dus ook nog, ik was nog bijna op de grond gevallen en had Harry bijna met een controler voor zijn hoofd gemept. Zo goed was ik er dus in. Nu lagen we lachend op de grond omdat ik er dus zo goed in ben.

We deden nog een aantal liedjes en iedereen had wel een keer een liedje gedaan. Daarna moesten Ashton wel naar huis want het werd al laat en anders zouden mijn ouders wel weer boos worden. Bij mijn huis aan gekomen stapte Ashton gelijk uit en liet mij en Harry alleen achter in de auto.

"Don't forget the Halloween Party in two days" zei ik nog en gaf hem een knuffel.

"I will be there and the boys too" hij gaf mij een kus op mijn voorhoofd en ik stapte uit en zwaaide nog even naar hem en hij reed weg. Ik opende de voordeur en Ashton rende gelijk naar boven.

"Ik ga even douchen" zei ze zo zacht mogelijk maar nog wel zo dat ik het kon horen. Ik liep achter haar aan naar boven maar bleef stil staan bij de kamer van mijn zusje. Er brandde nog licht. Normaal had ze haar licht al uit en sliep ze al. Het was nu dan ook al heel laat. Ik klopte op haar deur maar kreeg geen reactie dus opende ik de deur maar.

Ze keek op van haar schetsboek en keek mij aan. Ze zag er best verdrietig uit haar ogen waren rood en betraand.

"Wat is er Anna? Heb je gehuild?"

Ze knikte en begon weer zacht te snikken. "Papa en Mama" was het enige wat ze zei.

"Wat is er met Papa en Mama?"

Ze keek mij aan en veegde een traan weg van haar wang. "Ze hadden ruzie" en ze begon weer te snikken en er rolde langzaam een traan over haar wang.

"Het komt wel goed mensen hebben wel vaker ruzie"

"Maar ik wil niet dat ze ruzie hebben" en ze begon weer te snikken. Ik had haar ook niet alleen moeten laten wat ben ik toch stom! Maar het was zo leuk bij Harry, ik leerde nieuwe mensen kennen en het was echt super gezellig. En ouders hebben toch wel is vaker ruzie? Dus zo erg kan het toch niet zijn? En ze is nog jong dus het komt wel goed.

Als ze op dit moment maar zou ophouden met huilen. Mijn ouders hebben ten slotte wel vaker ruzie. Dit ging dan vaak over werk vooral volwassene dingen.

Ik ben dan ook wel 17 maar niet alles waar zij het over hadden begreep ik ook. Misschien was dat ook omdat ik niet wou luisteren. Ik wilde het gewoon niet horen het waren hun problemen en niet die van mij. En ik wilde mij al helemaal niet gaan bemoeien met hun problemen ik wou ook niet tussen die ruzie in komen te staan.

Anna was nu al gekalmeerd en was weer aan het tekenen. Ze doet echt niet heel veel anders dan tekenen. Ik weet ook bijna zeker dat ze er iets mee wil gaan doen. Ik stond op en sloot haar kamer deur weer achter mij dicht en liep door naar boven.

Ashton zat op haar matras op de grond. Is ze dan zo snel met douchen?

"Heb je nu al gedoucht?"

Ze keek op van haar telefoon. "Nee heb ik nog niet.. Ik was het van plan en toen kreeg ik een sms van Zayn" "Ik ga nu dan snel douchen" ik pakte snel mijn pyjama onder de dekens van mijn bed vandaan en liep naar de badkamer en sprong snel onder de douche. Wel nadat ik mijn kleren uit had natuurlijk.

Ik droogde me weer af en trok mijn pyjama aan. Echt een nieuw snelheidsrecord met douchen, normaal deed ik er echt super lang over maar nu was ik echt moe en wou ik graag naar bed toe. Ik borstelde mijn haar nog snel en liep weer naar mijn kamer.

Zoey lag nog steeds te slapen die is dus echt super moe, anders had ze ons echt wel gehoord. Morgen zou ik ze wel mee nemen naar het millennium park. Gewoon om te kijken en even lekker rustig aan te doen. Misschien kwamen we nog wel met meer leuke ideeën voor het feest.

Het feest hielden we in ieder geval hier in de achtertuin. Het mocht van mijn vader en het zou minder opvallen als we het hier zouden doen. Zoey wist namelijk nog steeds niet dat het een verrassingsfeest is voor haar verjaardag. Maar voor nu ga ik maar slapen. Ashton red zich wel al kan het misschien wel zo zijn dat ze de hele nacht wakker is en met Zayn gaat sms'en.

* 2 dagen later.

Pov Ashton

Vandaag was de dag van het feest. Buiten waren we nu al bezig met het versieren. We hadden een party tent buiten staan die we nu aan het versieren waren met lampjes, nep vleermuizen en spinnenwebben. We hadden er ook al vast een tafel neergezet voor het drinken en de chips. Die we natuurlijk allang hadden gehaald maar Zoey wist van niks dus die zou vanavond voor het feest dat nog gaan halen. Zodat de jongens en girlfriends hierheen konden komen. Daarvoor zouden we dan al ons kostuum aan doen.

Nu eerst nog even alle versiering op hangen en nog even rustig aan doen. Vanavond was toch pas het feest. En in eens had ik een idee. We hadden ook nog een paar pompoenen staan maar nog wel zonder gezichtjes gewoon een saaie pompoen dus.

"Madison zullen we gezichtjes maken in die pompoenen?"

"Dat is een super leuk idee en dan doen we er vanavond kaarsjes in!" Ze rende gelijk naar binnen en kwam daarna terug met scherpe mesjes, potloden en lepels.

Zo begonnen we gelijk met de pompoenen. Ik, Zoey en Madison. Lekker al die pompoen prut uit de pompoenen halen. Het leukste gedeelte van dit alles waren de gezichtjes er uit snijden.

"Mijn pompoen is klaar" nu zag hij er nog niet zo leuk uit maar ik weet zeker dat hij er vanavond wel leuk uitziet in het donker mer een kaarsje.

Madison en Zoey zijn nog druk bezig met hun pompoen.

"Zullen we er anders nog een paar meer pompoenen maken?" Stelde Zoey voor. Echt een super idee we hadden nog wel meer pompoenen en met kaarsjes er in zou het super leuk staan vanavond.

"Ja ik begin gelijk aan een andere pompoen!" Zei ik en rende naar een andere pompoen en begon weer vrolijk pompoen prut te scheppen.

Nu ik 2 pompoenen af had was ik er wel klaar mee en liet mij tevreden op het gras zakken en pakte mijn telefoon erbij. Ik had nog weer een sms van Zayn. Hij is echt heel leuk en die avond na dat we de film hebben gekeken kreeg ik zijn nummer en s avonds hebben we super veel gesmst. Ik heb die avond ook niet veel geslapen eigenlijk helemaal niet. Ik was er nog steeds super moe van.

---------------------------------------------

Hier is dan nog een part ik moest vandaag onverwacht ineens veel doen dus ik was nogal druk. Vandaag dus tussen door heel veel geschreven aan een nieuw hoofdstuk. Vannacht ga ik wel weer veel schrijven dat er dan morgen misschien wel 2 updates komen.

Vind het ook super leuk om zo veel leuke reacties van jullie te krijgen! Echt super!

Voor ik denk het volgende hoofdstuk wil ik er een foto bij plaatsen maar dit lukt me echt niet.. Dus weet je hoe dit moet of ken je iemand die weet hoe dit moet? Help mij!! Ik heb al zoveel geprobeerd maar het lukt mij maar niet...

Don't let me goWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu