Κεφάλαιο 26

7.1K 550 20
                                    


Μαρία'ς POV

"Περίμενε να πάρω ένα τηλέφωνο αυτή την βλαμμένα να δω τι κάνει" είπα στον Γιάννη που ήταν δίπλα μου παίρνωντας το κινητό μου για να καλέσω την Χριστίνα.

"Μωρό μου περίμενε την πέρνεις σε λίγο" με παρακάλεσε. Ξαπλώναμε στο κρεβάτι και είχε το χέρι του γύρω μου αγκαλιάζοντας με και το κεφάλι του ακουμπούσε στο στήθος μου.

"Ψες ήταν..." ο Γιάννης δάγκωσε το χείλος του στην θύμιση της προηγούμενης βραδιάς. "Το ξέρω μωρό μου, τώρα πήγαινε ντύσου γιατί θα βγούμε" του είπα αφού το μόνο που φορούσε ήταν το μποξεράκι του. Αναστέναξε και σηκώθηκε πηγαίνωντας στο μπάνιο.

Πήρα το τηλέφωνο μου απο το κωμοδίνο δίπλα στο κρεβάτι καλώντας την κολλητή μου την Χριστίνα.

"Καλημέρα" της είπα αν και ήδη ήταν 12 το μεσημέρι και εγώ ήμουν ακόμα στο κρεβάτι."

"Γεια σου αδερφούλα μου" είπε ενθουσιασμένη. "Δεν μπορείς να φανταστείς τι έκπληξη μου έκανε ο Άρης"

"Έμαθε να παίζει κιθάρα" ήξερα τι σκόπευε να κάνει ο Άρης εδώ και αρκετό καιρό.

"Περίμενε, το ήξερες?" είπε έκπληκτη. Ο Γιάννης ήρθε πίσω στο δωμάτιο ντυμένος. Ξάπλωσε στο κρεβάτι πέρνωντας με ξανά στην αγκαλιά του. "η Χριστίνα?" ρώτησε και ένευσα. Ο Γιάννης άρχισε να με φιλά στον λαιμό πηγαίνοντας ολοένα και πιο κάτω στο στήθος μου αφού ήμουν μόνο με τα εσώρουχα.

"Σταμάτα" του είπα γελώντας. Ακούμπησε το κεφάλι του δίπλα στο δικό μου για να ακούει την συνομιλία μου με την Χριστίνα.

"Τι?" η Χριστίνα νόμισε πως μιλούσα σε αυτήν. "Τίποτα, στον Γιάννη μιλούσα. Τέλος πάντων, ναι ήξερα για αυτό και μάλιστα τον κάλυψα και μερικές φορές" θυμήθηκα την περασμένη βδομάδα όταν πίστευε ότι ο Άρης την απατούσε και έπρεπε να τηλεφωνήσω στον Γιάννη για να της πείσω πως ήταν μαζί.


Fhashback στην περασμένη βδομάδα


"Πρώτον: σε αγαπά τόσο γαμημένα πολύ για να σε απατήσει. Δεύτερον: είναι με τα παιδιά και παίζουν ποδόσφαιριο γιατί το ξέρεις και η ίδια ότι θέλει να είναι ο καλύτερος και να γίνει ποδοσφαιριστής. Είναι μαζί με τον Γιάννη τώρα" προσπάθησα να φαίνομαι όσο πιο πειστική μπορούσα για να με πιστέψει.

"Πως το ξέρεις ότι είναι με τον Γιάννη? Και πως το ξέρεις ότι ο Γιάννης δεν καλύπτει τον Άρη στο να με απατά" ακόμα δεν είχε πιστεί.

Το αγόρι της διπλανής πόρτας #WattFunGrWhere stories live. Discover now