Κεφάλαιο 19

7.6K 585 59
                                    


14 Φεβρουαρίου σήμερα, που σημαίνει ότι είναι η μέρα που τα ερωτευμένα ζευγαράκια ανταλάζουν δώρα και όλες αυτές τις βλακίες. Πφφφ

Τελικά αποφάσισα να πάω σχολείο αφού δεν θα με ενοχλούσε να μείνω μόνη μου σπίτι μιας και όλοι ήταν στις δουλείες τους.

Ο Άρης ένιωθε πολύ καλύτερα μετά την πάροδο δυο ημερών και ήταν έτοιμος να έρθει σχολείο. Είπε πως θα περάσει απο το σπίτι του Γιάννη για να τον πάρει έτσι ήρθε ήρθε η Μαρία απο το σπίτι για να πάμε μαζί έτσι δεν θα χρειαζόταν να πάω σχολείο ολομόναχη.

"Νομίζεις ότι ο Γιάννης θα μου πάρει κάτι?" με ρώτησε ενώ μπαίναμε στο λεωφορείο. "Το πιθανότερο, εσύ του πήρες τίποτα?" την ρώτησα.

"Ναι αλλά θα του το δώσω μόνο αν μου δώσει και αυτός γιατί δεν θέλω να νομίζει ότι πιέζω την σχέση μας ή να γίνω ρεζίλι αν δεν μου φέρει κάτι" μου εξήγησε κάπως συγχισμένα. "Εντάξει, εντάξει, το πιασα" της είπα γελώντας.

"Πιστεύεις ότι ο Άρης θα σου πάρει κάτι?" με ρώτησε και θυμήθηκα το φιλί. Δεν ήθελα να της το πω αφού δεν ήξερα αν έχουμε κάτι μεταξύ μας. "Μπα, δεν νομίζω" απάντησα ειλικρινά.

Μόλις μπήκαμε στο σχολείο τους είδαμε όλους να κρατάνε τριαντάφυλλα ή δώρα απο τους αγαπημένους τους. Μερικοί μάλιστα πιο τολμηροί βρήκαν το κουράγιο να δώσουν κάτι σε αυτόν που θέλουν.

Πήγαμε στην τάξη των μαθηματικών με την Μαρία και καθήσαμε στις θέσεις μας στα πίσω θρανία της τάξης.

"Μια ζωή είμαι μόνη μου, κανείς ποτέ δεν θα μου δώσει εμένα έστω ένα τριαντάφυλλο" ένα κορίτσι στο διπλανό μας θρανίο παραπονέθηκε στην φίλη της. Σε νιώθω γλυκιά μου, σε νιώθω.

Ο καθηγητής έγραφε στον πίνακα κάτι θεωρείες για τους κύκλους και για πρώτη φορά δεν είχα διάθεση να παρακολουθήσω. Ούτε και κανείς άλλος παρακολουθούσε. Όλοι είτε μιλούσαν μεταξύ τους είτε έκαναν οτιδήποτε άλλο απο το να παρακολουθούν το μάθημα.

Μιλούσα με την Μαρία για αυτήν και τον Γιάννη. Κάποιος μπήκε μέσα στην τάξη. Ήταν το παιδί που παρέδιδε τα τριαντάφυλλα που έστελναν διάφορα παιδιά. Για παράδειγμα αν κάποιος θέλει να δώσει τριαντάφυλλο σε κάποιον ή κάποια αλλά δεν θέλει να το δώσει ο ίδιος ή θέλει να μείνει ανώνυμος τότε πληρώνει το παιδί αυτό και το παραδίδει.

"Χριστίνα Έβανς" το παιδί φώναξε το όνομα μου και αφού δεν του είχα δώσει ιδιαίτερη προσοχή, σήκωσα το κεφάλι μου απορημένη γιατί με φωνάζει. "Έχω κάτι για σένα" είπε ερχόμενος προς το θρανίο μου στο πίσω μέρος της τάξης. "Εμένα?" ήμουν έκπληκτη γιατί πρώτα φορά κάποιος μου έστελνε λουλούδια. Μου έδωσε ένα μπουκέτο απο κόκκινα τριαντάφυλλα. Όλοι στην τάξη με κοιτούσαν ψυθιρίζοντας και ήταν περίεργοι ποιος μπορεί να μου έστειλε τα λουλούδια, μέχρι και ο καθηγητής σταμάτησε το μάθημα για να πει "Οοοο" σε μένα.

Το αγόρι της διπλανής πόρτας #WattFunGrWhere stories live. Discover now