Κεφάλαιο 10

8.1K 642 23
                                    


Γυρίσαμε σπίτι στις 3 το πρωί αφού ο ίδιος φίλος του μας γύρισε με το αυτοκίνητο αλλά δεν σταμάτησε ακριβώς έξω απο το σπίτι μας αφού έπρεπε να πάει σε διαφορετική κατεύθυνση οπόταν και του είπα πως δεν πειράζει.

Ο Άρης κάτι μουρμουρούσε αλλά δεν μπορούσα να καταλάβω τι. "Είσαι πολύ σέξι εντάξει, πολύ σέξι. Με αυτό το φόρεμα αχ αχ αχ" είπε και το πρόσωπο μου έγινε πιο κόκκινο και απο ντομάτα. Ήταν πολύ μεθυσμένος. "Σκάσε" του είπα γελώντας και χαμογελώντας.

"Όχι, άκουσε με" είπε αλλά τον διέκοψα κλείνωντας του το στόμα με το χέρι μου και αυτός το έγλειψε. Γέλασα και μου είπε πως αυτό συμβαίνει αν το κάνω αυτό.

Ο Άρης άρχισε να γελά χωρίς λόγο. Άνοιξα την πόρτα και μπήκαμε σπίτι.

"Γεια σου κόσμε, ήρθαμε" φώναξε ο Άρης στις 3 το πρωί. "Σσσσσ" του κάλυψα πάλι το στόμα του και μου έριξε ένα πονηρό βλέμμα. Του είπα να ανέβει ήσυχα τις σκάλες χωρίς να κάνει θόρυβο γιατί όλοι κοιμούνται.

Όταν αλλάξαμε ρούχα πήγα στο δωμάτιο του να πάρω το τηλέφωνο μου που για κάποιον λόγο ήταν στο γραφείο του.

"Γιατί έβγαλες το φόρεμα σου? Ήσουν πολύ σέξι. Βασικά και έτσι είσαι πολύ σέξι." μου είπε ο Άρης ενώ ξάπλωσε στο κρεβάτι και εγώ γέλασα σιωπηλά.

"Θα μου δώσεις ένα φιλάκι για καληνύχτα?" ρώτησε και εγώ απλά αγνόησα την ερώτηση του λέγοντας του "Καληνύχτα" και βγήκα απο το δωμάτιο του. Δάγκωσα τα χείλη μου χαμογελώντας.

Το πρωί ξύπνησα με την εντύπωση ότι ήμουν έτοιμη για το σχολείο. Ήμουν πολύ κουρασμένη που δεν μπορούσαν καν να σηκωθώ απο το κρεβάτι οπόταν έγειρα πάλι πίσω και με ξαναπήρε ο ύπνος. Ο Άρης μάλλον θα κοιμάται και αυτός.

Ξύπνησα ξανά και είδα πως ήταν ήδη 9:30 η ώρα, πετάχτηκα απο το κρεβάτι και έτρεξα στο μπάνιο. Μετά πήγα απο το δωμάτιο του Άρη και τον είδα να κοιμάται βαριά. Έμεινα να τον κοιτάζω για λίγο και μετά φώναξα "Ξύπνα! Αργήσαμε για το σχολείο!" ενώ χτυπούσα παλαμάκια. Άνοιξε το ένα του μάτι μουρμουρίζοντας και τεντώθηκε. Ήταν πολύ σέξι έτσι. Εννοώ σέξι, σέξι. Καταλάβατε.

"Άρη έχεις πυρετό" του είπα βάζοντας το χέρι μου στο μέτωπο του. "Δεν νιώθω καλά" μου απάντησε. "Δεν θα πας πουθενά, θα μείνεις στο σπίτι σήμερα" τον διέταξα "Ναιιι" είπε με κουρασμένη άρρωστη φωνή.

Του έδωσα ένα ντεπόν κα του είπα πως θα πάω να του φτιάξω τσάι. Πήγα πίσω κρατώντας ένα ζεστό τσάκι και τον ανάγκασα να το πιεί όλο. Του έβαλα θερμόμετρο και είχε 39 πυρετό. Τον ρώτησα αν ήθελε να τηλεφωνήσω της μητέρας του αλλά μου είπε δεν χρειάζεται γιατί θα την αγχώσουμε χωρίς λόγο. Το πρόσωπο του ήταν κόκκινο λόγω του πυρετού.

Το αγόρι της διπλανής πόρτας #WattFunGrWhere stories live. Discover now