Κεφάλαιο 11

8.5K 665 32
                                    


Ο Άρης μαζί με τον φίλο του τον Γιάννη ήρθαν και κάθισαν μαζί με μένα και την Μαρία.

Μιλούσαμε για το πάρτι. "Στα αλήθεια δεν θυμάσαι τίποτα?" ρώτησα έκπληκτη τον Άρη. "Όχι, τίποτα" μου απάντησε.

"Λοιπόν, φίλησες την Τζέσικα" του είπε ο Γιάννης "Ααα τώρα βγάζει νόημα γιατί με τρέλανε στα μηνύματα και μου κάνει νόημα συνεχώς" είπε ενώ το στόμα του είχε σχηματίσει ένα Ο.

Γυρίσαμε όλοι να την κοιτάξουμε απο μακριά και την είδαμε που έκανε ξανά νόημα του Άρη. Την αγνόησε γυρίζοντας το κεφάλι του αλλού. "Σας το είπα" μας είπε και γελάσαμε όλοι.

Η τζέσικα άρχισε να έρχεται προς το μέρος του. Η Μαρία μου έριξε ένα βλέμμα γνωρίζοντας ότι αν έρθει το πιθανότερο είναι να της δώσω μια κλωτσιά στον κώλο στέλνοντας την σε άλλον πλανήτη.

Όταν σχεδόν είχε φτάσει κοντά μας και άνοιξε το στόμα της να μας πει κάτι, είπα του Άρη να με κοιτάξει. Της είχε γυρισμένη την πλάτη του και με κοίταζε.

"Κάτι έχεις στο μάτι σου" του είπα ψέματα κάνοντας τον να με πλησιάσει πιο πολύ. Προσποιήθηκα πως κοίταζα το μάτι του και απο πίσω φαινόταν σαν να φιλιόμασταν οπόταν η Τζέσικα νόμισε πως φιλιόμασταν. Με αγριοκοίταξε, της ανταπέδωσα το βλέμμα και γύρισε να φύγει.

Είδα την Μαρία και τον Γιάννη που ήταν έτοιμη να σκάσουν στα γέλια αφού κατάλαβαν τι προσπαθούσα να κάνω. Ο Γιάννης με κοίταξε θυμίζοντας μου που ζήλεψα όταν παίζαμε στο πάρτι αλλά ποτέ δεν είπε κάτι, απλά φαινόταν στο πρόσωπο του.

Ήταν παράξενο που το θυμίθηκε, πάντως ο Άρης δεν θυμόταν τίποτα. Ο Άρης διερωτήθηκε γιατί ψυθιρίζαμε μεταξύ μας τόσο πολύ και γελούσαμε διακριτικά αλλά τον αγνοήσαμε.

"Θέλετε να παίξουμε θάρρος ή αλήθεια?" εισηγήθηκε ο Γιάννης και συμφωνήσαμε.

Η πρώτη που θα ρωτούσα ήταν η Μαρία που ρώτησε το Γιάννη θάρρος ή αλήθεια. "Αλήθεια." Τον ρώτησε αν είναι αλήθεια ότι έχει κοπέλα και αυτός απάντησε πως δεν έχει και τότε αντάλλαξαν ένα περίεργο χαμόγελο.

"Χριστίνα? Θάρρος ή αλήθεια?" γύρισε σε μένα και διάλεξα θάρρος. Με προκάλεσε να τραγουδήσω μέρος απο ένα τραγούδι. Άρχισα να τραγουδώ κάποιους στίχους απο το 'Drunk Texting' και έβλεπα το σαγόνι του Γιάννη που έπεσε μέχρι το πάτωμα. "Μπορείς και τραγουδάς?" με ρώτησε έκπληκτος και απάντησε ο Άρης στην θέση μου "Ναι την αναγκάζω να μου τραγουδά συνέχεια" γελώντας στο τέλος πράγμα που παραδέχτηκα πως είναι αλήθεια.

Το αγόρι της διπλανής πόρτας #WattFunGrWhere stories live. Discover now