Κεφάλαιο 23

7.1K 676 25
                                    


"Ναι Άρη!!!!" φώναξα όσο πιο δυνατά μπορούσα  χειροκρωτόντας και ενθαρρύνοντας τον καθώς έτρεχε με την μπάλα.

Τον είδα να χαμογελά στραβά ακούγωντας με αλλά δεν με κοίταξε  αφού το βλέμμα του ήταν συγκεντρωμένο στην μπάλα.

Ήταν πολύ κοντά, πάσαρε την μπάλα σε ένα συμπαίχτη του και αυτός πίσω στον Άρη ο οποίος σκόραρε ενώ απέμεναν μόνο δυο λεπτά για την λήξη.

Τόσο ο Άρης όσο και όλοι οι συμπαίχτες του χοροπηδούσαν απο χαρά και ενθουσιασμό. Έγιναν όλοι ένα κουβάρι απολαμβάνωντας την νίκη τους. Εμείς το κοινό φωνάζαμε και χοροπηδούσαμε πάνω κάτω με τα χέρια μας ψηλά στον αέρα.

Κατέβηκα απο τις κερκίδες και έτρεξα κατεύθείαν προς τον Άρη ο οποίος με περίμενε με ανοιχτά χέρια. Πήδηξα στην αγκαλιά του και με σήκωσε ψηλά. "Μπράβο" τον συνεχάρηκα ενώ είμασταν αγκαλιά.

Τον ένιωσα να με αγκαλιάζει πολύ σφιχτά για να μην φύγω απο την αγκαλιά του. Με άφησε κάτω για να μπορώ να τον δω και του χάρισα ένα πλατύ χαμόγελο δείχνωντας του πόσο περήφανη είμαι για αυτόν.

Ο Μιχάλης διέκοψε την στιγμή μας ερχόμενος κοντά μας χειροκρωτόντας σαρκαστικά λέγωντας "Πολύ καλά. Κέρδισες".

"Τι θέλεις Μιχάλη?" ρώτησα ρολάροντας τα μάτια μου ενώ ο Άρης με αγκάλιαζε στο πλάι, είχε το αριστερό του χέρι γύρω απο την μέση μου και εγώ το χέρι μου στον ώμο του.

"Τίποτα, ήρθα απλά να συγχαρώ το αγόρι σου που κέρδισε τέτοιο τρόπαιο" σαρκάστικε ξανά και είχα ένα προαίσθημα ότι δεν μιλούσε για τον αγώνα αλλά για μένα. Είμαι τρόπαιο?

Μερικοί άλλοι ήταν γύρω μας ακούγωντας την συζήτηση μας. "Ή μήπως δεν είστε ζευγάρι?" ο Μιχάλης συνέχισε να μιλά σαρκαστικά.

"Ναι είμαστε" είπε απρόσμενα ο Άρης και με φίλησε στα χείλη μπροστά σε όλους και στους φίλους του.

Ο Μιχάλης ύψωσε το φρύδι του αηδιασμένος ενώ οι φίλοι του Άρη μας κοίταζαν χαρούμενοι. Χαίρονταν που ο Άρης βγαίνει μαζί μου?

"Ελπίζω να μην πάθεις όπως την τελευταία φορά που το πρώην αγόρι σου απλά σε χρησιμοποίησε" ο Μιχάλης αναφερόταν στον εαυτό του και οι υπόλοιποι αναρωτιόνταν ποιός είναι το πρώην αγόρι μου. Του έριξα ένα άγριο βλέμμα προσπαθώντας να τον κάνει να σκάσει.

"Ναι, είναι αλήθεια. Εγώ και η Χριστίνα βγήκαμε και-" είπε αλλά τον διέκοψα αφού μου ήρθε μια ιδέα.

Το αγόρι της διπλανής πόρτας #WattFunGrWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu