Κεφάλαιο 2

11.1K 744 40
                                    


Περίμενα την Μαρία έξω απο την ταξη της. Όταν βγήκε κατευθυνθήκαμε προς την έξοδο με προορισμό την στάση του λεωφορείου. Όταν φτάσαμε κατεβήκαμε απο το λεωφορείο και πήραμε διαφορετικές κατευθύνσεις η κάθε μια για το σπίτι της.

Άνοιξα την πόρτα και μπήκα στο σπίτι αφήνωντας την τσάντα μου και κατευθυνόμενη αμέσως στο μπάνιο για ένα ντους. Ήξερα πως ένα ντους θα με έκανε να νιώσω καλύτερα μετά απο όλα αυτά που συνέβησαν σήμερα. Η μαμά μου ήταν κάτω και ετοίμαζε το φαγητό για εμένα και τον μπαμπά μου. Η οικογένεια μου αποτελείται απο εμάς τους τρεις. Ποτέ δεν ήθελα αδέρφια αφού μια χαρά περνώ και μόνη μου, μου αρέσει περισσότερο έτσι αν και λατρεύω τα μωρά.

Βοήθησα την μαμά μου να στρώσει το τραπέζι το οποίο ήταν έτοιμο ακριβώς την ώρα που ήρθε ο μπαμπάς μου.

"Πρέπει να νοικιάσουμε δυο απο τα δωμάτια του σπιτιού μας. Είναι ο μόνος τρόπος για να εξοικονομήσουμε λίγα χρήματα." είπε ο μπαμπάς μου την ώρα που τρώγαμε. "Τι? Όχι, δεν θέλω. Μου αρέσει να είμαστε μόνο οι τρεις μας στο σπίτι." είπα. Αν και ήταν αλήθεια ότι είχαμε δυο άδεια δωμάτια, ένα κάτω δίπλα στο υπνοδωμάτιο των γονιών μου και ένα πάνω, δίπλα στο δικό μου.

"Βρήκα ήδη μια οικογένεια. Είναι και αυτοί τρια άτομα." ανακοίνωσε η μαμά μου σχεδόν λέγωντας πως τα δωμάτια τα είχε ήδη ενοικιάσει σε αυτούς. Ήταν μια γρήγορη απόφαση εντούτοις έπρεπε να με εμπλέκει και εμένα. Είπε πως ήταν δυο ενήλικοι και είχαν μια κόρη ή γιο στην ηλικία μου.

Θα προτιμούσα αν είχαν κόρη στην ηλικία μου έτσι δεν θα ένιωθα και εγώ μόνη μου πλέον. Άρχισα να συνηθίζω στην ιδέα ελπίζωντας όμως πως θα άλλαζαν γνώμη όπως κάνουν τις πλείστες φορές.

Ήμουν με την Μαρία και διαβάζαμε τα μαθήματα μας, περισσότερο αντιγράφαμε η μια απο την άλλη. Της είπα τι ήθελαν να κάνουν οι γονείς μου.

"Φαντάσου να είναι κανένας κούκλος που θα ζει μαζί σου" είπε και έμεινα να σκέφτομαι αυτό που μόλις είπε. Κλείσαμε αυτό το θέμα και αρχίσαμε να μιλάμε για μόδα αλλά δεν ξέρω πως καταλήξαμε να διαφωνούμε για τον πρώτο παγκόσμιο πόλεμο. Μην με ρωτήσετε πως ανοίξαμε αυτό το θέμα. Την περισσότερη ώρα μιλούμε για άσχετα πράγματα.

Αποκοιμηθήκαμε και οι δύο ενώ μιλούσαμε στο τηλέφωνο. Όταν ξημέρωσε σηκώθηκα και άρχισα να ετοιμάζομαι για το σχολείο. Τελειώνοντας κατέβηκα να φάω το πρωινό μου και η μαμά μου ανακοίνωσε πως την ερχόμενη βδομάδα θα μετακομήσει στο σπίτι μας ακόμα μια οικογένεια. Άρα δεν εγκατέλειψε αυτή την ιδέα. Δεν είχα διάθεση να διαφωνήσω γνωρίζοντας πως δεν θα αλλάξει κάτι οπόταν πήγα με τα νερά της.

Το αγόρι της διπλανής πόρτας #WattFunGrNơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ