Capitolul 22

178 13 5
                                    

Dupa doua saptamani

Au trecut doua saptamani de cand Levi a aflat ca are o sora, si ca de fapt a trait in alta familie. A fost totul cam tensionat dupa ce si Mikasa a aflat chestia asta. Ea a plecat inapoi in America, mama ei chemand-o de urgenta acolo.  Nu mai stiu nimic de Levi, deaorece nu prea am mai vorbit. Daca s-a intamplat asta, nu inseamna ca acum am sarit imediat in bratele lui, sa-i fiu alaturi, drept consolare. Nu, am pastrat distanta fata de el. Dar nu am incetat sa-l iubesc, deloc.. Il iubesc mai presus de orice, deoarece el m-a facut sa ma simt cea mai iubita, chiar daca, atunci cand nu ma asteptam, tot el m-a ranit in cel mai dureros mod..

M-am ridicat obosita din pat, uitandu-ma obosita la display-ul telefonului mobil. Ora era 7 dimineata, zi de scoala. Mi-am tarat picioarele pana la baie, unde mi-am facut rutina de dimineata, intorcandu-ma inapoi in camera. M-am imbracat rapid in hainele pe care le-am ales aseara, iar mai apoi am iesit din camera. In drumul meu spre scarile ce duceau la parter, telefonul incepu sa vibreze, semn ca am primit un mesaj. Am deschis curioasa sms-ul.

-Buna dimineata, draga mea, scria in mesaj. 

Am privit tacuta numarul, fiind acelasi de la care mai primisem mesaje si zilele trecute. Da, primesc mesaj de la un numar nesalvat in agenda, iar daca sun, nimeni nu imi raspunde. Si chiar sunt curioasa cine ar putea fi.

Nu m-am mai obosit sa intreb cine e, deoarece stiam ca nu primesc vreun raspund. M-am multumit doar sa bag telefonul in buzunar, pe urma coborand scarile. M-am dus glont in bucatarie, nimeni nefiind acolo. Nici macar mama.. 

Am strambat din nas, mergand la frigider. Am deschis usa, aruncand o privire scurta spre mancare, iar mai apoi inchizandu-l la loc. Bagasem de seama ca m-am mai ingrasat, asa ca mai bine optez pentru un mar.

Cateva minute mai tarziu, ieseam in fuga din casa, intreptandu-ma grabita spre statia de autobuz. Nu voiam sa intarzii si de data asta la prima ora, deoarece aveam mate iar proful iar o sa faca urat ca am intrat dupa el. M-am oprit pe loc, doar in clipa in care ajunsesem in statie, rasufland usurata ca autobuzul inca nu sosise. Am luat loc, scotand telefonul si castile, dand play o melodie buna.  M-am pierdut nostalgica in ganduri, amintindu-mi de zilele in care eram dusa de Levi la scoala, dar si adusa. Pentru mine, a fost o relatie buna, dar pentru el nu cred ca a fost la fel de buna.. La-m iubit, si inca o fac. Credeam ca si el ma iubeste, macar pe jumatatea a cat o faceam eu..

Mi-am scuturat incet capul, in clipa in care un tanar m-a facut atenta ca autobuzul e in statie, grabindu-ma sa urc in el.    In scurt timp deja eram in fata liceului, intrand lejer pe poarta. Mai aruncasem inca o privire ceasului, vazand ca mai sunt cinci minute pana se suna. 

Am ramas pe loc, atunci cand mi-am auzit numele. Mi-am intors capul in spate, vazand-o pe Krista ce alerga grabita spre mine. Am zambit slab, blondina ajungandu-ma rapid din urma. 

-Neata, Petra, a spus vesela, iar mai apoi m-a imbratisat scurt.

-Neata si tie, am spus fara vreo emotie in glas.

Krista s-a uitat stramb la mine, iar apoi in fata, amandoua intrand in liceu. Drumurile noastre s-au despartit chiar de la primul etaj, deoarece ea avea ora in cabinetul de biologie, iar eu la clasa profului de mate, domnul Smith, care se situa la etajul doi. 


Am urcat in graba scarile, intrand rapid in clasa, rasuflan usurata ca profu inca nu intrase. M-am asezat la vesnicul meu loc de langa fereastra, scotand pe banca cartea si caietul. Nu dupa mult timp dupa ce sosisem in clasa, profu intra si el, ora incepand.

Uram materia asta, iar orele de mate ma plictiseau si mai si. Scriam linistita in caiet, cand telefonul imi vibra in blugi, semn ca primisem un mesaj. M-am oprit din scris, uitandu-ma la tabla, vazand ca profesorul scrie, neuitandu-se inspre clasa. Am scos rapid telefonul din blugi, desigur cu mare grija, iar mai apoi am deschis neasteptatul sms.


-Esti bine?

Am strambat nemultumita din nas, vazand ca e de la acelasi numar de la care tot primesc mesaje.

-Rall! mi-am auzit numele strigat, pe un ton taios.

Am bagat repede telefonul in banca, ridicandu-ma  in picioare, simtind deja cum genunchii incepand sa-mi tremure. Profu doar mi-a facut semn sa vin langa el. Imediat ce am mers in fata clasei, acesta mi-a dat cartea de mate, aratandu-mi unul din exercitiile de pe pagina respectiva.  Stiam clar ce trebuia sa fac. Vai de mine..

Am aruncat doar o scurta privire peste exercitiu, stiind din prima ca nu-l voi putea rezolva..

Am luat o bucata de creta in mana, incepand sa scriu. 

*

-Imi pare rau, Petra, dar pentru azi ai 4, ca sa nu fie 3, spuse Smith pe o tonalitate enervant de calma. 

Am dat usor din cap, nu stiu daca din dezamagire sau ca am inteles, iar apoi m-am intors in banca.

Restul orei a descurs in liniste, dar tot mai primind cateva mesaje in timpul acesteia, dar ignorandu-le complet.

Cand in sfarsit am iesit in pauza, tot ce am facut a fost sa merg la dulapuri, aruncand cartea si caietul in dulapul meu.


-Ahh, materie nenorocita!! am strigat nervoasa, trantind usa dulapiorului.

Mi-am intors privirea spre stanga, vazandu-l pe Eren ce statea sprijinit de restul dulapioarelor.

-Awrr, pisicuta zgarie rau, spuse.


Mi-am dat ochii peste cap.

-Cine te-a suparat, pisi? intreba.

-Ma-ta! am spus nervoasa, plecand de langa el. 


Mi-am pus ghiozdanul in spate, iesind din incinta liceului, plecand.

Mi se duse tot cheful de scoala, jur. Nu stiu, uram sa iau nota mica la o materie pe care pur si simplu nu o suport. Am traversat in fuga strada, continuand sa merg spre centrul orasului. Nu-mi pasa ca fac absente, nu mai raman la scoala. 



Tattoos. [Rivetra| Modern AU]Where stories live. Discover now