Capitolul 8

209 24 1
                                    

Levi POV

Buzele ei se simteau divin peste ale mele, in timp ce sarutul devenea tot mai pasional. Simteam o senzatie destul de enervanta in timp ce imi miscam buzele in sincron cu ale ei.Pentru o fetita ca ea, saruta destul de bine,m iar buzele ei moi parca ma faceau sa o sarut la nesfarsit.

Mi-am asezat o mana pe obrazul meu asigurandu-ma ca totul e credibil, in timp ce cu cealalta am lipit-o de mine. Si-a pus mainile pe pieptul meu si am citit o slaba incercare de a ma impinge, dar a renuntat si s-a lasat moale in bratele mele.

Dupa alte cateva secunde, am rupt sarutul si mi-am intors privirea. Nu eram chiar mandru de ceea ce tocmai facusem, dar pariul e pariu. Trebuie sa o fac sa se indragosteasca de mine mai mult decat e posibil si sa o bag in pat in mai putin de doua saptamani. M-am uitat cu coada ochiului la ea observand roseata din obrajii ei. Privea agitata in jos cu buzele intredeschise. Mi-am ridicat un colt al gurii mandru de starea in care am adus-o, dar am revenit la expresia neutra inainte ca ea sa se uite la mine.

Petra POV

-Levi...am mormait nesigura, privind asflatul.

-Hm?

M-am dat doi pasi in spate, ridicandu-mi privirea, si indepartandu-ma putin de Levi. Acesta ma privea confuz, dand sa vina spre mine.

-Trebuie sa plec! am spus debusolata, facand stanga-n imprejur, iesind din parcare.

L-am auzit pe Levi strigandu-ma pe nume de cateva ori, dar l-am ignorat, continuand sa inaintez. Si slava cerului ca n-a venit dupa mine...

M-a surprins ceea ce tocmai facuse. M-a sarutat...pe buze. O sa mor.
Simteam cum obrajii imi ard, si probabil in sinea mea radiam de fericire...

Am traversat visatoare strada, ajungand pe cealalta parte, unde un taxi se afla parcat, soferul aflandu-se inauntru. Am deschis portiera masinii, soferul intrebandu-ma unde merg. I-am spus adresa exacta, in timp ce ma urcam in taxi. Nici nu stiu cand ajunsesem in fata portii, pana cand soferul nu oprinse brusc, spunandu-mi ca am ajuns. I-am platit cursa, coborand din masina. Am intrat grabita in casa, ducandu-ma direct in camera mea. Am aruncat ghiozdanul pe undeva prin camera, mai pe urma trantindu-ma pe pat. Mi-am inchis ochii, gandindu-ma la ceea ce se intamplase mai devreme..

Primul meu sarut. Mi-am atins buzele cu degetele si am inspirat visatoare. El...mi-a furat primul sarut si in acelasi timp mi-a dat peste cap toate ecuatiile. Eram sigura ca ma uraste, dar..m-am inselat? Mi-am trecut varful limbii peste buza inferioara incercand sa mai simt inca odata gustul buzelor lui.

-Oh nu! am exclamat, ridicandu-ma de pe pat.

Nu, nu puteam sa ma indragostesc de Levi. Nu e de mine...E mai mare, si anturajele lui par dubioase.

*

A doua zi, m-am trezit de dimineata, cu un chef destul de ciudat de viata, si cu zambetul pe buze. Asta era dubios, eu niciodata nu ma trezeam in felul asta.

M-am dat jos din pat, ducandu-ma direct la baie, pregatindu-ma pentru scoala.

Dupa ce am terminat, am coborat jos la parter, intrand direct in bucatarie, unde parintii mei deja se aflau.

-Neata, am spus vesela.

-Buna dimineata draga mea, imi raspunse bland mama, in timp ce imi plasa un pupic pe obraz.

M-am asezat la masa, dar nu inainte sa iau cutia de cereale din dulap. Mama imi puse cutia cu lapte, si un bol in fata, in timp ce tata citea ziarul, probabil nestiind ca sunt aici. Omul asta cand citeste ziarul, e destul de concentrat pe aberatiile scrise acolo. Care cu care a mai fugit la paris, care si-a mai cumparat o vila pe nu stiu ce insula? Tch, nici n-as da banii pe asa ceva.

Am turnat cerealele si laptele in bol, incepand sa mananc. Ceea ce se intamplase ieri, imi crease starea de fericire maxim de astazi.

-Mai ai de gand sa-ti faci tatuajul ala? ma intreba tata, in timl ce lasa ziarul pe masa.

Am inghitit in sec, uitandu-ma la incheietura mainii stangi. Acolo voiam sa mi-l fac. Il indragisem din primul moment, stiam ca o sa-mi vina perfect pe incheietura. Dar parca acum am inceput sa indragesc altceva.

-Nu, nu mai vreau, am calma, aratand zambetul nu prea fabulos.

Tata aproba multumit din cap.

Dupa ce terminasem de mancat, am pus bolul in chiuveta, luandu-mi ghiozdanul in spate, si iesind din bucatarie, dar nu inainte sa-mi iau la revedere de la ai mei.

Nu mereu eram asa. Probabil in clipa asta, ai mei isi fac cruce ca ma vad asa vesela. Starea asta i se datoreaza lui Levi, el m-a adus in al noulea cer.

Ma indreptam spre statia de autobuz, in timp ce fredonam o melodie ce o auzisem la radio in dimineata asta. Ajunsesem la o trecere de pietoni, dar semaforul era rosu. Asteptam sa se schimbe culorile, in timp ce telefonul imi vibra in buzunarul blugilor.

"Buna dimineata, Petra", scria in mesajul pe care tocmai il primisem. Cand voiam sa raspund, semaforul se facu verde.
Am traversat rapid strada, uitandu-ma din nou peste mesaj. Hm, numarul nu il avea salvat in agenda. Oare cine putea fi? Levi? Intai sa ajung la liceu, si dupa ii raspund celui ce a trimis mesajul.

*

Mikasa POV

Trecusera cateva zile de cand nu mai dadusem pe la scoala, si implicit nu iesisem din casa. Dar azi imi facusem curajul sa vin la liceu, si sa traiesc viata ca pana acum. Nu avea rost sa stau inchisa ca o pasare intr-o colivie, doar pentru ca ma culcasem cu Eren. Gata, ce a fost, a fost, si a trecut.

Ma aflam la dulapuri. Tocmai imi luasem din dulap cartea pentru prima ora, cand o vad pe Petra venind spre mine. I-am facut cu mana, asteptand ca ea sa vina la mine, sa ma imbratiseze. Nu ne mai vazusem din ziua aceea. Dar am ramas proasta, cand am vazut cum trece pe langa mine, fara sa ma salute sau ceva de genul. Nici macar nu se uita la mine..Parca nici nu eram acolo.

Am inchis dulapul, observand ca Petra intrase in unul de a 12a. Isi ceru scuze, dupa indreptandu-se spre scarile ce duceau spre etajul doi.

Am urcat si eu la etaj, dar inainte sa intru in clasa, m-am intalnit cu Krista, ce ma privea confuza.

-Krista..s-a intamplat ceva? am intrebat-o.

-Petra..a trecut pe langa mine, si nici nu m-a bagat in seama, spuse.

Ce naiba se intampla cu ea?

Am intrat in clasa, vazand-o pe roscatica cum privea visatoare spre geam. Clasa era goala, si nimeni in afar de ea nu se afla inauntru.

M-am dus la ea, plasandu-mi o mana pe umarul ei, scuturand-o putin.

-Mikasa! exclama vesela, sarindu-mi in brate.

-Da, eu. Ce naiba e cu tine? am intrebat-o.

Aceasta se trase din imbratisare, uitandu-se confuza la mine.

-Ce sa fie?

-Te comporti ciudat.

S-a asezat inapoi pe scaun, in timp ce privirea ii ramase atintita intr-un anumit punct. Pe fata ii aparu in zambet tamp. Judecand dupa mutra, si modul visator in care priveste tabla, nu puteam spune decat ca fata asta s-a indragostit.

-M-am sarutat cu Levi...a mormait vesela.

Exact ceea ce spuneam.

Tattoos. [Rivetra| Modern AU]Where stories live. Discover now