Capitolul 23

235 13 3
                                    

M-am oprit in fata unei magazin, vrand sa intru pentru a mai trece timpul. Fix cand sa trec pragul magazinului, m-am trezit claxonata de cineva. Mi-am intors privirea in spate, observand la o distanta nu foarte mare de mine, o masina. Mi-am intors privirea inapoi in fata, dand din nou sa intru in magazin, fiind iarasi claxonata. Mi-am dat plictisita ochii peste cap, mergand spre masina respectiva. Am mers pe partea soferului, respectivul lasand geamul in jos. Exact cum ma asteptam, era Levi.

Am dat sa plec, dar acesta s-a dat jos din masina.

-Petra..a spus incet.

L-am privit rece, observand felul trist in care  ma priveste.

-Buna..

Acesta mi-a zambit slab, facand doi pasi spre mine.

Arata diferit fata de alte dati. Avea cearcane vizbile, putina barbita, iar camasa ce o purta era cam sifonata. M-am uitat la el de sus in jos, ramanad oarecum socata. 

-Esti ok..? l-am intrebat.


Acesta a dat afirmativ din cap, privindu-ma fix in ochi.

Nu era deloc ok, se vedea asta de la o posta. Nici macar nu se mai ingrijea.. Nici nu stiam ce sa fac. Sa plec, sau sa raman?

-Nu te-am mai vazut de ceva vreme..

L-am privit tacuta.

-Nici eu pe tine..

A zambit slab.

-Vrei..vrei sa mergem sa bem ceva? Asa mai stam si de vorba, a propus.

Am stat putin pe ganduri, apoi am acceptat. Oricum altceva mai bun de facut nu aveam.

Mi-a deschis usa, urcandu-ma in masina. S-a urcat si el la volan, pornind masina si plecand. Levi conducea cu grija in timp ce eu ma uitam lung la el. Era schimbat radical. 

-Nu trebuia sa fii la scoala? m-a intrebat la un moment dat.

-Ba da, dar am plecat.

A dat din cap in semn de intelegere, punand frana. M-am uitat pe geam, vazand ca deja eram in fata unei cafenele. Amandoi am coborat din vehicul, mergand spre intrarea in local. Ne-am asezat la o masa, acum amandoi stand si uitandu-ne unul la altu, fara a ne zice ceva.

Am dat sa-i zic ceva, dar am fost oprita de ospatarul ce veni pentru a ne lua comanda. Levi isi comanda o cafea, iar eu ma rezumasem la un suc de fructe. 

-Ce e cu tine? l-am intrebat imediat ce ospatarul pleca, pentru a nu-mi pierde ideea.

Levi isi ridica privirea spre mine, privindu-ma cu ochii tristi. Sincer, m-am simtit aiurea in atunci cand s-a uitat in modul ala la mine. Ma simteam vinovata. L-am lasat balta, atunci cand el chiar avea nevoie de ce cineva langa el. I-am luat usor mana intr-a mea, Levi afisand un zambet slab.

-Nu am nimic...minti.

Am inghitind in sec, in timp ce ospatarul se intoarse cu ceea ce noi am comandat. Ne-a pus ceasca, respectiv paharul in fata fiecaruia, apoi pleca. Levi lua ceasca cu o mana,  ducand-o la gura. N-am apucat bine sa clipesc, ca am vazut cum o parte din lichidul fierbinte ajunge pe camasa lui de culoare alba.

Firar..boloborosii.

M-am ridicat rapid de pe scaun, luandu-l si pe el, mergand amandoi la baia din local. 

-De ce nu esti atent? Uite ce ai facut, l-am certat.

Am luat cateva servetele, incercand sa-i curat patea urata de pe material. Levi nu reactiona in niciun fel, ci doar statea cuminte, lasandu-se sters de catre mine. Dupa ce am eliminat cat de cat pata, am aruncat servetele la gunoi, apoi amdat sa ies din baie. Dar fix cand sa ies, m-am simtit trasa inapoi, apoi pur si simplu imbratisata.

Am ramas cuminte in bratele lui, pe urma imbratisandu-l si eu cat de strans puteam. Fara sa vreau am simtit cum inima ii batea puternic, facandu-ma sa tremur. Levi incepuse si el sa tremure, iar mai apoi auzind cateva suspine. M-am tras brusc din imbratisare, vazandu-i lacrimile de pe obraji. Levi...plangea?

Mi-am intins usor mainile spre fata lui, stergand bland lacrimile de pe obrajii lui palizi. 

-Mi-a fost asa dor de tine, Petra...Imi pare tare rau ce ti-am facut, ca am profitat de tine. De bunatatea tea. Tu chiar m-ai iubit, si poate inca o faci. m fost cel mai mare idiot ca te-am ranit..te rog sa ma ierti..am spus acesta cu vocea tremurand.

Ma uitam tacuta la el, nestiind ce sa-i zic. Nu ma asteptam la asta din partea lui. Deloc. L-am luat din nou in brate, acesta stragandu-ma tare, dar bland.

 -Te iert..

S-a uitat fericit la mine, iar mai apoi m-a luat in brate, invartindu-ma de cateva ori, apoi sarutandu-ma.

Dupa asta am iesit din baie, intorcandu-ne la masa noastra.  Levi parea mai ok fata de mai devreme, si asta ma bucura mult. Ma ingrijora felul in care arata si se comporta.

Am mai stat putin de vorba, apoi am plecat spre nici eu nu stiu unde.

Chiar eram fericita acum. Nu stiu, si mie imi lipsise Levi destul de mult. Atingerile lui, saruturile lui, imbratisarile. Tot. Tot ce era de la el imi lipsise.

Levi

Parca nu imi venea sa cred faptul ca Petra ma irtase. Dupa ce ii facusem, si faptul ca din cauza mea a fost in coma, ea tot a avut puterea sa ma ierte. Asta insemna ca ma iubeste cu adevarat. Si eu o iubesc pe ea, mult. A fost prima fata de care ma indragostisem cu adevarat. Chiar daca realizasem asta mai de mult, tot am calcat stramb si am profitat de ea.  

Incercam sa conduc cu grija, dar parca nu ma puteam opri din a o privi. Se facuse mai frumoasa, si zambetul ei ma zapacea. M-a observat ca nu ma uit la drum, si m-a facut atent. Mi-am asezat repede mana pe schimbatorul de viteze, dupa cateva secunde si ea punandu-si mana peste a mea. Am simtit cativa fiori ce imi cuprinde interiorul.

-Te iubesc al naibii de mult..am spus fericit.

A zambit timida, lasand capul in jos, dar fara sa zica ceva. E ok, o inteleg. Poate inca mai are nevoie de timp pana sa-mi spuna ca si ea ma iubeste. 

Dupa ceva timp de condus, am oprit masina in fata casei ei. Nu uitasem unde sta.

-Mersi ca m-ai adus acasa, a spus pe un ton simpatic.

S-a intins pentru a ma saruta pe buze. Am scapat repede de sub control sarutul devenind mai intens. Mi-am plasat usor mana pe soldul ei, aceasta zambind in sarut.

-Sunt singura acasa..a soptit pe un ton sexy.

Am zambit draceste, dar nu, nu aveam de gand sa profit de ea. aNu dupa ce abia ne-am impacat.

-Nu vreau sa para ca iar profit de tine..am spus.

Petra pur si simplu m-a tras de gulerul camasii, zdrobindu-si buzele de ale mele.

-Nu profiti. Asa imi arati si mai mult ca ma iubesti.

Tot ce am facut a fost sa cobor din masina, mergand pe partea ei, deschizand usa. Am luat-o atent in brate, intrand cu ea in brate.

Petra

M-am aruncat in bratele lui Levi, imediat ce el inchisese usa camerei mele. I-am cuprins din nou buzele intr-un sarut moale, parca dorindu-l si mai multe. Acesta m-a impins in perete, in timp ce incepuse sa ma sarute pe gat. Imi incolacisem picioarlee in jurul taliei lui, in timp ce mainile mele erau ocupate sa-i desfaca cate un nasture al camasii. Acesta si-a dat singur camasa jos, dupa punandu-ma pe spate in pat. S-a pus peste mine, sarutandu-ma din nou pe buze, in timp ce eu imi plimbam mainile pe spatele sau incordat. 

Ma descotorosise rapid de bluza, acum fiind in tricou. Si-a bagat mainile pe sub tricoul meu, ajungand la piept, unde a strans in mana unul dintre sani. Am gemut incet, dupa dandu-mi singura jos tricoul. Levi m-a lasat din nou pe spate, lasand mici saruturi pe abdomen. Incet, incet, am scapat si de celalalte haine, acum incepand placerea.

Ca si prima oara, Levi a fost destul de bland cu mine, Stia cum sa se miste, cand sa ma sarute dulce pe buze, cand sa ma imbratiseze. Totul s-a terminat cu noi imbratisati, in timp ce ne spuneam unul altuia"Te iubesc". 

Tattoos. [Rivetra| Modern AU]Where stories live. Discover now