19.

210 13 3
                                    

Am iesit afara din salon, inchizand cu grija usa. Mi-am trecut frustat o mana prin par. Ma uraste..

Am oftat obosit, indreptandu-ma spre scari. Le-am coborat, ajungand la parter. M-am indreptat spre iesire, iar mai apoi spre masina. M-am urcat in ea, indreptandu-ma spre casa.

Petra

Cat tupeu pe el s vina aici. Dupa tot ce mi-a facut, a indraznit sa vina. Am crezut orbeste in el, si el doar a profitat de mine. Din cauza lui sunt aici...Am crezut ca ma iubeste, dar s-a dovedit a fi doar un teatru ieftin. Si eu fiind marioneta sa. M-a jucat pe degete, fara sa-i pese ca eu chiar tineam la el...

M-am intors nervoasa pe o parte, incercand sa-l adorm. Nu credeam ca o sa-l vad aici, sarutandu-mi mana..Ugh, cum ziceam, tupeu jegos.

Am tresarit in momentul in care am auzit usa deschizandu-se, crezand ca e el. Eram gata sa tip, dar am ramas tacuta vazand ca e mama..

-Esri bine, draga mea? Te-am auzit tipand.

Am dat incet din cap.

-M-a enervat o...asistenta, am spus calma.

Mi-a zambit, sarutandu-ma pe cap. Am privit tacuta cum iese din salon. M-am intors pe cealalta parte, inchizandu-mi ochii. Avum vreau doar sa dorm..

*

Levi

Nici nu stiu cand am ajuns acasa, sau cand am adormit pe canapeaua din living. Ma dureau toate oasele, din cauza pozitiei incomode in care am adormit..

M-am ridicat in capul oaselor, amintindu-mi brus de seara trecuta. M-a surprins modul in care roscata a tipat la mine..

Mi-am trecut mana prin par, indreptandu-ma spre baie. Am facut un dus rapid, dupa intrand in bucatarie. Eram stresat din cauza ei...Eu am toata vina pentru ce i s-a intamplat..Iar acum ma uraste, al dracu de mult...

Fara sa vreau, am trantit pe jos cana in care voiam sa imi pun ceai. Am privit cum se sparge de gresie, acum fiind cateva cioburi..Cam asa e si inima ei acum, bucati..

M-am aplecat sa le adun, nu-mi place mizeria.

Petra

Am fost trezita din cauza unui fosnet straniu. Mi-am deschis confuza ochii, vazand in fata mea un buchet mare de flori, pe care o persoana il tinea. M-am incruntat. Voiam sa vad cine e. I-am luat buchetul din mana, ramand muta in momentul in care am vazut ca e Eren.

-Tu ce cauti aici? am intrebat rece.

-Am trecut prin vizita..

Am luat buchetul cu ambele maini, trantindu-l pe jos.

-N-am nevoie de vizitele tale, am zis rautacios.

Eren s-a uitat confuz la mine, iar eu doar i-am facut semn spre usa. S-a ridicat de pe scaun, iesind afara din salon. Am chemat o asistenta, zicandu-i sa scape de florile de la el.

Azi ma simteam mai bine, si speram sa imi dea drumul in curand. Nu-mi place sa stau aici..

M-am ridicat incet din pat, facand cativa pasi prin salon. Acum nu mai simteam acele intepaturi in picioare..

-Petraaa! am auzit un tipat entuziasmat.

M-am intors cu fata spre acea persoana, vazand ca e Mikasa. Un zambet mi s-a format pe fata, mergand spre ea sa o imbratisez.

-Cand..cand ai venit? am intrebat-o.

-Zilele trecute. Nu puteam sta acolo, nu si cand am auzit ca esti in spital, mi-a raspuns..

I-am zambit, imbratisand-o din nou. Nu pot sa cred ca o vedeam din nou. Stiam ca e in America, dar nu credeam ca o sa vina aici pentru...mine.

-Cateva zile mai tarziu-

Inca ma aflam internata in spital. Trebuia sa fiu externata acum doua zile, dar doctorul a spus ca ar fi mai bine daca mai raman o perioada in spital..

Deja ma plictisisem infernal aici..
Tocmai ce ma asezasem linistita in pat, cand doctorul a dat buzna in salon.

-Vesti bune, azi pleci acasa, a spus acesta.

Am cascat mirata ochii. In sfarsit ma intorc acasa. Scap de aici. Ce veste buna.

Am zambit bucuroasa, in timp ce doctorul iesi din salon. In sfarsit o sa merg acasa.

Levi

-Iubitica ta..dupa accidentul asta, a luat-o razna, spuse Eren.

Mi-am ridicat confuz o spranceana.

-De ce spui asta? l-am intrebat.

-M-am dus la ea, la spital. Si din bunatate, am zis sa-i duc flori. Omule, mi le-a aruncat pe jos, si mi-a zis sa plec..a spus satenul inbufnat.

As fi ras, dar n-am facut-o. Isi varsa ura pentru mine, pe cei apropiati mie...

-Eh...fu tot ce am zis.

Satenul ma privea pe sub gene, in timp ce eu nu stiam ce sa mai zic. As fi mers si eu sa o vad, dar riscam sa fiu data afara, ca data trecuta.

-Chiar te-ai indragostit de ea? m-a intrebat satenul.

Am dat incet din cap in semn ca da. Ma indragostisem nebuneste de ea. Dar am realizat asta prea tarziu...Cand iubirea ei pentru mine, s-a transformat in ura..

M-am ridicat de pe scaun, plecand. Imi statea gandul numai la ea.

Petra

Eram gata de plecare, dar nu stiam unde imi e telefonul. De fapt nu stiu daca mai am telefon. Exista posibilitatea sa fi fost strivit de masina...in ziua aia.

-Cautai asta? am auzit-o pe mama intreband.

M-am intors cu fata spre ea, vazandu-i telefonul in mana. Am zambit, dand din cap. Ea se apropie de mine, dandumi-l. L-am deschis, privind tacuta imaginea de fundal cu mine si Levi. Mi-am dat ochii peste cap. Paream fericita langa el, dar nu stiam ce ascunde el de fapt. Voia doar sa se joace cu mine, nicidecum sa ma iubeasca. E un ipocrit..nu vreau sa-l mai vad.
Am intrat in galerie, stergand toate pozele cu mine si el. Trbuie sa-l uit. Sa uit ca ne-am cunoscut vreodata..

Nu stiu daca o sa mai scriu o perioada la carte.

Tattoos. [Rivetra| Modern AU]Where stories live. Discover now