Capitolul 5

250 31 8
                                    

Levi tocmai parcase in fata liceului. Am dat sa dechid portiera, dar nu inainte sa-i multumesc brunetului ca m-a adus. El doar ma privi, nezicand nimic. Am deschis usa, iesind din masina. Inainte sa fac vreun pas, l-am observat pe Eren ce statea putin mai departe de masina. M-am intors cu spatele, vazand-ul pe Levi cum iese din masina, ducandu-se la Eren. Acestia doi si-au strans mainile sub privirile mele. Aveam de gand sa ma duc la cei doi, dar am simtit o mana apucandu-ma de brat. Mi-am intors capul spre persoana respectiva. Oh, era doar Mikasa. Aceasta nu spuse nimic, ci ,doar incepuse sa ma traga dupa ea pana in liceu.

-Oi, de ce m-ai luat de acolo? am intrebat-o sictirita.

-Cine era brunetul? intreba ea, ignorandu-mi intrebarea.

Am privit-o iscoditoare.

-Prietenul lui Eren, presupun, am mormait raspunsul.

Mikasa clatina incet din cap, intorcandu-se cu fata spre dulapuri.

*

-De ce ai adus-o la scoala? l-a intrebat Levi pe Eren, in timp ce se urca in masina lui.

-Tch, altfel nu scapam de ea, mormaii Levi.

In secunda doi, privirea lui Eren se schimbase intr-un ganditoare.

-Eren Pov-

Puteam profita de faptul ca pustoaica de Petra se tinea dupa Levi.

Mi-am mutat privirea spre el, vazand cum scoate pachetul de tigari din buzunar, scotand una. Il intinse spre mine, intrebamdu-ma daca vreau.

Am refuzat, acesta bagandu-l inapoi in buzunar.

Levi nu e tipul de persoana incat sa se indragosteasca de oricine. Ii place sa fie mai singuratic, in materie de o relatie. Deci sigur nu a inceput sa-i placa de roscata aia.

-Levi?

-Hm? mormaii brunetul, in timp ce tragea un fum din tigara.

-Ce zici de un pariu? l-am intrebat.

Acesta ma privi curios, asteptand sa continui.

-Pariul e sa te culci cu Petra. Sa reusesti sa o bagi in patul tau, sau al ei. Ai timp o saptamana, si vreau si dovezi, am spus.

Levi ma privi cu acea privire neutra, specifica lui. Rareori cand baiatul asta zambeste. Isi intoarse capul in partea stanga, expirand fumul de tigara, le geamul masinii ce era deschis.

-Tu n-ai ore? m-a intrebat, larca ignorand ce am zis mai devreme.

Mi-am dat ochii peste cap, el uitandu-se iar la mine.

-Vorbeam serios, am pufuit.

Nu era prima oara cand ii propuneam lui Levi un pariu. Dar era prima cand refuza subtil. Ce e cu el? Am deschis usa masinii, coborand din ea.

-Iti astept raspunsul, Ackerman, i-am zis, dupa trantind usa.

Am intrat in liceu, uitandu-ma dupa Petra. Trebuia sa aflu daca ii place vreun pic de Petra.

-Din perspectiva lui Levi-

Ma intreb daca pe Jaeger l-a ars soarele in cap, sau nu. Are niste idei dubioase in capsorul ala al lui. Auzi la el, sa ma culc cu Petra. As mai intra si la corupere de minori. Am rasucit cheia in contact, motorul masinii pornind. Era aproape ora 9, iar eu imi pierdeam timpul aiurea.

Mai facusem pariuri cu Jaeger, dar tipul pariului era unul banal, deobicei. Consta ori in a saruta vreo tipa random, sau de cand pustiul a luat carnetul, in a ne intrece fiecare cu motorul lui. Pacat ca dupa ultima cursa facuta pe strazile din L.A, tacsu i-a consfiscat masina. Dar acum era cam exagerat. Nu spun ca Petra nu e o fata frumoasa, dar e...minora?

Tattoos. [Rivetra| Modern AU]Where stories live. Discover now