Capitol fără titlu 14[+18]

340 18 2
                                    

-Ce cauti aici? m-am rastit la Mathilda, in timp ce aceasta venea spre mine. A tresarit in momentul in care m-a auzit urland.

-Iubitule, eu...a dat sa spuna, dar i-am facut semn sa taca.

Mi-am luat camasa de pe jos, imbracand-o.

-Iubit? Nu uita ca m-ai lasat pentru altu, fara ca macar sa spui ca ne despartim, am spus sictirit, inchizand cativa nasturi de la camasa.

Mathilda se uita pret de cateva secunde la mine, dupa isi muta privirea in pamant.

-Iarta-ma, am gresit..stii ca te iubesc, a miorlait.

Mi-am dat ochii peste cap, aproape venindu-mi sa rad la ce imi aud urechile. Ce vrajeli ieftine..

-Iesi afara, am spus rece.

Si-a ridicat imediat privirea de jos, uitandu-se uimita la mine. O priveam cu aceeasi fata indiferenta, ca mai devreme. A dat din cap in semn ca nu, eu dandu-mi iar ochii peste cap. Nu intelege de buna voie?

- Mathilda, ma crezi chiar atat de prost incat sa te cred ce indrugi? M-ai lasat pentru altu, nu te astepta ca daca vii dupa atata timp la mine cerandu-ti iertare, am sa uit totul, am spus indiferent.

A dat sa mai zica ceva, dar am luat-o brutal de mana, indreptandu-ma cu ea spre usa.

-O noapte placuta, i-am zis, scotand-o afara din apartament.

Am inchis usa in urma mea, intorcandu-ma in apartament. Neghioaba asta a venit aici, iar Petra a disparut numa' decat. Tch, parca cineva ar vrea sa nu duc pariul asta la bun sfarsit. Am luat telefonul de pe masuta, apeland-o pe roscata. Prima oara a sunat, iar cand sa incerc si a doua oara, deja isi inchise mobilul. La naiba, sper ca inca nu a ajuns acasa. Trebuie sa o gasesc ca sa ii explic situatia.

A iesit grabit din apartament, mai apoi din bloc. M-am urcat cu viteza in masinii, pornindu-i imediat motorul, si luand-o la goana pe strada slab luminata.

Petra

In momentul in care am vazut-o pe acea tipa in pragul usii, am intrat intr-o stare de soc. Nu pot sa cred ca Levi avea deja o iubita, si ma mai avea si pe mine. Am crezut ca..ca tine macar putin, la mine...Ma folosea doar, el deja avea pe alta. Nu avea mare nevoie de o pustoaica ca mine..

Afara deja se intunecase demult, iar eu umblam aiurea pe strada. Nu stiam daca o sa gasesc vreun autobuz la ora asta...I-am zis mamei ca raman la Krista in noaptea asta.

Cu ochii in lacrimi, m-am indreptat spre statia de autobuz. Odata ajunsa acolo, m-am asezat pe banca, continuand sa plang de parca s-ar fi intamplat cea mai mare tragedie posibila. Asa sunt baietii, trebuie sa te raneasca ei la un moment dat.

Mi-am strans genunchii la piept, in timp ce incepeam sa regret ca l-am cunosc pe el.

Levi:

-Unde s-ar fi putut duce? m-am intrebat exasperat, in timp ce viram la stanga.

Am cautat-o prin imprejurimi, dar degeaba. Tch, cred ca deja s-a dus acasa. Azi as fi reusit sa ma culc cu ea, daca n-ar fi aparut Mathilda de nicaieri. Probabil acum crede cele mai groaznice lucruri despre mine, si chiar daca o sa-i explic, nu am garantia ca o sa ma creada.

Am tresarit in momentul in care un zgomot ciudat s-a auzit, masina oprindu-se brusc. Am injurat in gandul meu, coborand imediat din automobil. Am deschis capota masinii, imediat iesind un fum dens si negru. Pff, s-a defectat motorul. Perfect, nici macar nu ma pricep sa-l repar.

Am trantit cu putere capota,decizand sa las masina aici in noaptea asta. Nu ca as avea alta solutie mai buna. Mi-am luat din masina jacheta de piele, telefonul si cheile, si dupa incuind-o.

Tattoos. [Rivetra| Modern AU]Where stories live. Discover now