30|

131 13 6
                                    




Dioni


' Dion?' 'Ja wat.' Zeg ik ongeïnteresseerd. 'Kom eens.' 'Waar ben je?' 'Boven.' 'Ja dag.' Ik eet nog een paar chips en kijk nog steeds naar de tv. 'Kom gewoon!' Ik loop naar de koelkast. 'Waarom kom jij niet naar beneden?' Ik schenk wat cola in een glas voor mezelf. 'Omdat ik dat niet wil!' 'Ja dan niet he! Jij wilt iets vertellen, niet ik!' 'DIONI JURADO-GOMEZ KOM NU METEEN NAAR BOVEN OF IK LAAT JE DE BADKAMER SCHOONMAKEN MET EEN TANDENBORSTEL!' 'Ach zo erg is dat ook weer niet.' Zeg ik en drink een slok van mijn cola. 'EEN TANDENBORSTEL VAN EEN MIER!' Ik spuug mijn cola uit en loop naar de trap. 'MAAK HET NOU EERST SCHOON IDIOOT!' Ik kijk naar de keuken en zie Hoe vies het allemaal is van de cola die ik net heb uitgespuugd.

'He he eindelijk.' 'Ik ben er ongeduldig kind.' 'Ga zitten luie hond.' Ik doe wat ze zegt en ga op haar bureaustoel zitten en zij op haar bed. 'Dioni ik..' 'wow je zegt een keer Dioni.' ' Wat?' 'Ja het is een keer geen Spaanse bitch, luie hond , gemene kip, sexy olifant , lelijke aap, sun of a bitch,..' 'ja ja ik snap het al. Maar Ja ik noem je Dioni omdat dit een belangrijk iets is.' 'Wat is er dan?' 'Dion ik.. Ikvindjeleuk.' ' Wat?' 'Ikvindjeleuk.' 'Praat nou eens normaal zo kan ik je toch niet versta..' 'IK VIND JE LEUK!' 'Wow.' 'Ik vind je leuk oké?!? En ik weet dat dat onze vriendschap zal verpesten en dat ik je moet vergeten maar het lukt me gewoon niet. Ik heb het met Vince geprobeerd maar dat was mislukt.' 'Wacht. Vond je me toen al leuk?' 'Ja duh.  Al wel langer maar ik loog steeds tegen mezelf.' Ik zucht. 'Herkenbaar.' 'W-Wat?' 'Pat ik vind je al een tijdje leuk..' 'oh dat wist ik niet.' 'Natuurlijk niet.' 'En nu?' 'En nu Wat?' 'Ja nu Wat?' 'Nee ik bedoel.. Wat bedoelde je nou?' 'Ik vroeg en nu?' ' En ik vroeg en nu Wat?' 'Ja maar.. ' 'laten we ophouden.' Zeg ik lachend en ze knikt ook lachend. 'Fijn dat we het van elkaar weten. Maar laten we maar rustig gaan.' Ik knik.

Omg ik zie nu dat mijn delen echt niet normaal kort zijn maar het is al laat, de delen zijn al lang geschreven dus sorry love you :)

The man in the black ft. Dioni Jurado-GomezWhere stories live. Discover now